Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zastanawiające...

Eh... Te rozmiary...

Polecane posty

Gość Zastanawiające...

Analogicznie... Dziewczyny się śmieją z naszych małych fjutków, a my się śmiejemy z ich małych piersi... I gdzie tu sens?... Ja mam niedużego 13/13cm... A lubię kobiety które mają C, ale B mojej kobiety także są bardzo ładne... I co ja na to poradzę, że Ona nie ma C a ja nie mam 15/15cm?

Gość Zastanawiające...
Czyżby już temat nieaktualny?... Wszystkim przeszło?...

Gość emi***lka
Elooo:) ja tam sie nie śmieje z małych kutasów i małych piersi innych dziewczyn bo wiem ze to nie od nas zalezy jaki mamy rozmiar czy długość itp ja sama mam małe piersi 75B a mój chłopak twierdzi ze sa śliczne i wcale nie takie małe ale co ma mówic?!!!

Jak ktoś ma komplesy to się pociesza tutaj!! A jak ktoś nie ma omija te tamaty :-) mnie osobiście one śmieszą-tyle opinii co ludzi!! Ja lubię małe piersi, kobieta musi być ładna (a pluchniejsza kobieta też ładną może być) i mieć coś w sobie i nawet to \"coś\" jest kwestią sporów-każdy ma inny gust :-) na mojego wacka nie narzekam ani mały ani duży-ważne, że jest całuśny :-) A jak ktoś nie umie zaakceptować samego siebie to nie dojrzał do seksu i niech się zajmie czytaniem książek :-P

Gość iskierka ego
Jeżeli kobieta kocha i jest NORMALNA to się nie będzie śmiac i z facetami tak samo.Inni nie są warci uwagi