Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajkaAA

PYTANIE DO JackaXXL I INNYCH FACETÓW TEŻ..........

Polecane posty

Gość zapytajkaAA

Czy możecie mi wyjaśnić, dlaczego kończenie w ustach jest dla was tak ważne (albo raczej: tak przyjemne)??? Tylko prosze nie piszcie "bo to super uczucie". Jestem kobietą i trzeba mi tu wyłożyć kawe na ławe, bo żadnych ogólnikowych wyjaśnień nie zrozumiem.

cyt: \"weź głęboko do gardła a jak zacznie dochodzić to nie przerywaj Jak połkniesz to on nigdy tego nie zapomni \" no ale dlaczego???????????

Gość zapytajkaAA
A może jakiś szanowny Pan zechciałby dodać jeszcze coś od siebie?

ciezkie pytanie troche.... dlaczego to jest przyjemne?? nie wiem.. bo to po prostu jest przyjemne!!:D:D:D a dlaczego Wam np. lizanko sprawia przyjemnosc??;)

a może cytat z innego topicu : Najbardziej wyrafinowaną sztuką masturbacji mężczyzny przez kobietę jest miłość francuska (oralna, robienie loda, obciąganie, ssanie itp..) Nie ma delikatniejszego narządu jak usta i język (uwaga na zęby). Część mężczyzn takie zabiegi Pań bardziej ceni i przeżywa niż normalny stosunek a gdy partnerka na koniec połyka wytryśniętą do ust spermę facet jest w dziesiątym niebie. Co czyni miłość oralną tak atrakcyjną dla mężczyzn? Otóż masturbacja ustami jest bardzo delikatna a jednocześnie idealnie pobudzająca, do tego dochodzi czynnik psychiczny oddziaływujący na ego mężczyzn, co jest dodatkową silną podnietą. Każdy facet, choć raz pragnie tego spróbować i potem już nie poprzestaje na tym jednym razie. Techniki seksu oralnego są, różne, Podstawą jest by robić to z takiej strony by język przesuwał się po wędzidełku, by wkładać penisa jak najgłębiej w usta, masować a raczej pieścić żołądz i ujście cewki językiem, by pozwolić mężczyźnie przynajmniej wytrysnąć całą dawkę spermy do ust, po czym albo spermę połknąć albo dyskretnie wypluć do chusteczki.

Tak... tylko weź pod uwagę, że lizanko jest zawsze w jednym, konkretnym miejscu, a Panowie mogą zakończyć albo w ... albo w... . Widać jednak różnicę w odczuciach, reakcjach i wrażeniach. I co? Nikt nie potrafi wyjaśnić? To skoro nie ma róznicy, po co przepłacać...

Gość zapytajkaAA
tyram - nom, ciężkie, ale co zrobić, kiedy ciekawość mnie trawi? ;) Co do lizanka, to ono jest przyjemne z tego samego powodu, co robienie loda dla Was. Tylko, że w Waszym przypadku dochodzi jeszcze ewentualna możliwość połknięcia wszystkiego, co tam "naprodukujecie". I właśnie o ten detal chodzi, dlaczego TO jest dla Was takie przyjemne? beret - wybacz, ale cytaty, które wklejasz, niestety nie tłumaczą fenomenu połykania przy robieniu loda. Jest wnich tylko mowa, że to wyjątkowo przyjemne odczucie, bo wszystko rozgrywa sie w ustach. Ja wiem, że wilgotno, że ciepło, że język itd. ale chodzi mi konkretnie o to, co takiego świetnego jest w samym fakcie połykania spermy przez kobiete?

Gość inny facet
mnie to rybka ,nie przepadam za seksem francuskim i mogę się bez tego całkowicie obyć ,więc nie uogólniaj :D

Gość zapytajkaAA
inny - ok, sorka 🖐️ Zatem może doprecyzuję: Swoje pytanie kieruje do JackaXXL i NIEKTÓRYCH innych facetów. ;) A może to, co odczuwacie, kidy partnerka połyka, da się do czegoś przyrównać...?

Gość kasiak788
??????????????????????????wlasnie czemu to dla faceta jest tkie?pieron wie jaki?????????

nie nooooooooo cyt\".. albo dyskretnie wypluć do chusteczki.\" jakie to romantyczne zwlaszcza jak bede miala odruchy wymiotne heh

Gość kasiak788
pomaranczowka:)piknie to ujelas:)brawo

Gość Piotrekxxl
sądzę że związane to jest z tym , że usta i język kobiety traktujemy bardziej intymnie niż narzady płciowe, oczywiście w relacji z penisem, ponieważ dochodzi tu swiadomosc ze kobieta wyczuwa smak i zapach penisa oraz spermy dlatego dla mnie jest to 10 razy bardziej intymne niż penetracja pochwy ot co!!

Gość no to ci sie narobilo
smak i zapach penisa powiadasz? z tym smakiem to nie przesadzaj , to nie jest zaden rarytas a i zapach to nie Chanel

Gość facet*******
chodzi o okazanie kobiety ze jest nam calkowicie oddana. to bardzo mile lechce nasze ego, gdy widzimy jak dziewczyna bierze w usta naszego penisa, potem bez protestu pozwala sobie wytrysnac w usta i jeszcze polyka nasza sperme. to dowod na calkowite oddanie. a jesli nastepnym razem pozwoli sobie wsadzic tego penisa w tylek to juz w ogole...

Gość facet*******
pomaranczowka, co jest? dopiero dzisiaj sie urodzilas? przeciez to chyba oczywiste ze tak jest. przeciez my nie czujemy ze lykacie sperme, niby jak mielibysmy to czuc. chodzi o swiadomosc ze to robicie

Gość zapytajkaAA
Piotrekxxl i facet******* - dzięki Wam za sensowne komentarze. Teraz już zaczynam chwytać, co w tym jest takiego szczególnego. 🖐️

Gość facet*******
zapytajka: nie ma sprawy :) do tej samej kategorii nalezy tez wytrysk na twarz...

Gość zboczona starucha
Nie wiem dlaczego niektóre dziewczyny się czepiają panów pytając czy sami próbowali spermy. Na którymś z topików ktoś napisał że, "własne to nie krasne". I ja się pod tym podpisuję obiema rękami. Nie wiem też dlaczego mojemu staremu sprawia przyjemność gdy ja połykam ale mnie to tak rajcuje, że aż... Kurcze, już się napaliłam... Jestem chyba całkiem zboczona.

Gość facet*******
ty nie lykasz?

Gość tez jestem starucha
tak sie brzydzicie meskiej spermy a czy myslicie ,ze nasza ,kobieca wydzielina jest aromatyczna i pyszna...a przeciez panowie ja zlizuja i nie wypluwaja ,bynajmniej ja sie nie sp[otkałam z trakim zachowaniem ze str.mezczyzn

Gość gość
To tylko kwestia psychiki i odwiecznej dominacji samca nad samicą, podswiadomej checi bycia Panem i Wladcą malej, slabej kobietyki, nakazywania jej, czynienia z niej istote uległą.To tylko psychika! Na szczescie nie wszyscy faceci mają takie ciągoty.

Gość dyrdymała
ja tam wole połknac niz w pupe sobie dac wsadzic