Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja coś wiem

jest już sposób na łatwe chudnięcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Toze
mocne postanowienie, cierpliwosc to podstawa potrzeba czasu, a kobiety chca gubic kg w 1-4 ms a mnie to kosztowalo ponad rok, ale sie oplacalo, zdrowie odzyskalam, bedzie dobrze

mysiunia-Ty sie dobrze czujesz? chodzilo mi o to ze ja np bylam owszem przy kosci i jakos tak przypadkiem mi sie schudlo uwazam ze to zabawne bo kompletnie tego nie planowalam.i dowiesc ze kazdy organizm jest inny, a zaczelabym odstawieniem cukru i maki.nic nie neguje tylko odradzam zbyt drastyczne postepowanie z organizmem.pomysl najpierw zanim cos napiszesz.jezeli oceniasz mnie jako lenia to moze Cie uswiadomie-wysilek fizyczny jest niemozliwy ze wzgledu na chorobe, a takze inne moje \"defekty\" np -11 dioptrii, arytmia, tachykardia, zaawansowana lordoza itd. \"sport lub jakikolwiek wysiłek lub cwiczenia niewielkie pomagają organizmowi ! niema diety bez wysiłku !!!!! cwiczenia nieraz są niezbędne by pozbyc sie nie nadwagi lecz tłuszczu !\" najpierw piszesz ze nie pomagaja a potem ze sa niezbedne

a przepraszam nie doczytalam uwaznie cofam ten cytat.chociaz Ty mojej tez nie bo napisalam ze owszem schudlam ale troche tluszczyku zostalo.co sie ma jednak nijak to tych 15kg tluszczu ktore zgubilam kiedy Ty usilnie przekonujesz ze nie moglam \"niema diety bez wysiłku !!!!! cwiczenia nieraz są niezbędne by pozbyc sie nie nadwagi lecz tłuszczu \" .wiec generalizujesz

Gość Toze
Wystarczy jesc tyle, ile pan Bog przykazal, cwiczyc, ruszac sie a waga wroci do normy Nawet sie nie obejrzycie, kiedy nadwaga zniknie

Gość viul08
wcale nie trzeba sobie odmawiać wszystkiego by chudnąć ja jem wszystko na co mam ochotę ale w miarę rozsądku a nie że brzuch mi pęka! jem o regularnych godzinach,przyjmuję suplementację African Mango http://afrikanmango.pl no i oczywiście ćwiczę ;) chodzę biegać z koleżanką 3x w tygodniu po 5km!