Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonaa

3 lata związku a o małżeństwie z jego strony ani słowa!!

Polecane posty

Gość zaniepokojonaa

on 27 ja 25 lat powinien juz cos zaczac wspominac ile tak bedziemy zyc? ze mnie kocha tez rzadko mowi:-(

Gość rill
to nie tak dlugo 3 lata, juz ci sie spieszy ??

Gość a ja prawie 4 lata
a o małżeństwie rozmawiamy przynajmniej raz w miesiącu ;) I po co? a tak sobie :) Może On nie jest gotowy na ślub, mało tego...może nie jestes tą jedyną?

Gość witajWklubie
Witaj w klubie-mam ten sam problem - 25 lat i 3 lata w związku, w dodatku z facetem 33 letnim, któremu teoretycznie powinno coś juz o małżeństwie świtać, ale niestety...

Gość zaniepokojonaa
mogłby juz cos myslec o tym boje sie ze mnie zostawi

Gość spytaj go bo moze wcale
tajich zamiarow nie ma i niepotrzebnie liczysz. Po 3 lata wypada szcerze pogadac.

Gość mam ten sam problem
tylo mój uważa że jest za młody

Gość zaniepokojonaa
koledzy w jego wieku maja juz dzieci:-) a on nie wiem co zamierza?

Gość a ja prawie 4 lata
Kobiety inaczej patrzą na ceremonię zaślubin bla bla bla.... Ja to tego momentu mam jeszcze dalekooo dalekooo (mam 24 lata dopiero) Ale sama widzę, że mój partner do roli męża musi jeszcze dorosnąć tak jak ja do roli żony :) ale przynajmniej rozmawiamy o przyszłości

Gość witajWklubie
moj facet mówi że małżeństwo przecież niczego nie zmieni, a często po oficjalnym powiedzeniu sobie tak w związku zmienia się na gorsze - przynajmniej takie ma przykłady wśród znajomych..

Gość figlarna mężatka 24
ludzie lubią żyć na kocią łapę, ale moim zdaniem powinnaś wprost mu powiedzieć , że ty chcesz być już jego żoną .Jeśli on na to niezareaguje to może on wcale nie chce się żenic ja z moim mężem zrobiłam tak : mieszkaliśmy ze sobą 2 lata wkońcu powiedziałam ,że w piątek idziemy do urzędu stanu cywilnego złożyć papiery do ślubu i było po sprawie. Może twój facet jest typem jak mój ,że potrzebuje abyś to ty podjęła te decyzję , jak bedzie się bardzo bronił i tłumaczyl kosztami to może to sygnał do zastanowienia czy on chce spędzić z tobą reszte życia i wiązać się na stałe czy tylko mieć tylko kochankę a nie żonę , matkę swoich dzieci i kochankę w jednym pozdrawiam bedzie dobrze.