Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutnaaa oj

Jak to zrobić ?

Polecane posty

Jak zwrócić na siebie uwagę meżczyzny, ktory mi sie podoba, podajcie jakies fajne pomysły ? Bo nie wiem jak to zrobić ....

Gość anitaaa
hmm, a jak długo go znasz, ile masz lat?

Gość anitaaa
aha, a co razem pracujecie w ogóle skąd się znacie? jak długo to powino być łatwiej

można powiedzieć że z pracy, ale może znasz jakies fajne pomysły, chce innowacji, a nie prosto z mostu, rozumiesz ?

Gość Dreaming is no solution
Bądz przy nim .. to chyba uniwersalny sposób na faceta , rozmawiaj z nim , wiecej pytaj zamiast mówic bez sensu.Jeśli bedziesz w stosunku do niego zachowywała sie jak najlepsza przyjaciółka a poza tym bedziesz atrakcyjna to napewno spojrzy na Ciebie łaskawie;)pozdrawiam

Gość anitaaa
:). oj z innowacjami to gorzej, ja po prostu próbowałam się umawiać, jakieś wyjścia do teatru, gdzies tam, ale tak dość często i regularnie. jak tam zaczniesz jakieś pomysłu zbyt wyczukane, jakieś podchody, to może to jakoś opacznie zrozumieć. a jak się długo znacie, to możesz bardziej bezpośrednio, co nie znaczy że prosto z mostu :)

a jak to jest z facetami, czy oni tez lubią się czuć w centrum zainteresowania? Być tzw oczkiem w głowie, ale z drugiej strony kto nie lubi być uwielbiany ??

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
moze wasy se dorysuj napewno zapyta co to

Dreaming is no solution doradzasz mi aby być przy nim, mężczyźni lubią jak się im podchlebia ? DORADŹCIE bo ciągle robię maślane oczy i nic,,,

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ja jestem w kropce, ta dzisiejsza pełnia mnie dobija, znowu samotny weekend, a ty sobie żartujesz :(

Gość anitaaa
kobito dzieckiem nie jesteś, macie swoje lata, znacie się długo, zacznij działać konkretnie, jakieś spotkania, nie ma co się bawić w podchody

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dzis tez pelnia?

tak mówisz ? To fakt straszny ze mnie tchórz, boje się ze mnie odrzuci i wyjdę na idiotkę

Gość anitaaa
wiesz zawsz jest taka obawa. a jak on sie odnosi do Ciebie?

Gość anitaaa
oj to musisz być bardziej przystępna. i musisz z nim więcej rozmawiać, być w bliższej relacji niż z innymi w pracy, żeby to zauważył, że nie jest tylko jednym z kolegów z pracy

ale on nie zwraca na mnie w ten szczególny sposób uwagi jest miły i tyle, nie wiem czy mu się podobam???

Gość anitaaa
a wiesz na pewno że jest wolny? to musisz się dowiedzieć, czy mu się podobasz, ale nawet jak tak średnio, to ja Cię bliżej pozna, to możesz mu się bardzo spodobać :), tak było w moim przypadku :)

hmmm... wysłać mu sms-a, napisać list? zadzwonić ? poprosić o spotkanie, on zawsze się gdzies spieszy... jest taki zabiegany ...

Gość anitaaa
hmm, jak się widujecie często, to trochę głupio jest wysyłać list czy dzwonić. najlepiej porozmawiać, no ale rozumiem że może Ci być niezręcznie, to może sms np. średnio sobie z moim chłopakiem na początku przypadliśmy do gustu, ale coś nas do siebie ciągnęło, długo trwało za nim się do siebie przekonaliśmy i teraz świata poza sobą nie widzimy :)

Anitko, ja się boję odrzucenia, tylko to mnie powstrzymuje, bo później bede go spotykać, i co jakby się nie ułożyło to ze wstydu bym się spaliła ...

Gość anitaaa
rozumiem, ale jak Ci bardzo na nim zależy, to chyba warto zaryzykowac. no chyba że tak średnio, to może sobie odpuść.

właśnie zależy mi z każdym tygodniem miesiącem co raz bardziej, a ja głupia czekam i czekam az mnie zauważy ...

Gość anitaaa
aha. no czekać, tak nie możesz , może jak Ci niezręcznie go prosić, tak od razu o spotkanie we dwoje, to może spotkanie w większym gornie, tylko byś musiała głównie z nim rozmawiać, no a pewności nie masz że nie złąpie jakiegoś ciekawego dla niego tematu z kimś innym, tego nie przewidzisz.

dlatego proszęopomoc,oporadę o złotyśrodek na złapanie faceta, żeby poza mną świata nie widział,

Gość anitaaa
chyba musisz się przełmać, może nawet od razu nie tak wprost, ale może go o coś zapytaj, żeby Ci w czymś pomógł, może dowiedź się czym sie interesuje, jak jest donry w informatyce w komputerach, to zawsze go możesz zapytać o jakiś program czy coś ;)

Gość anitaaa
ja swojego chłopaka na początku rwałam na dvd, pożyczał od inego filmy dla picu :D

chyba masz racją mężczyźni lubia się czuć mądrzy, doceniani, z kompem sobie świetnie sama poradze, ale może udam sierotkę co nic nie potrafi, i ... zaproszę do siebi, właśnie mi o to chodziło o jakiś pretekst, DZIĘki Anitko to jest jakaś myśl :)