Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ela 24

różnica 11 lat, co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość no problem....
Christi Himmelfahrt--- a to ciekawe... zależy jaka kobieta... niektórzy faceci starzeją się dużo szybciej...:classic_cool:

Przekleję to, co przed chwilą napisałam na innym topiku ;-) Dla mnie to w zasadzie żadna różnica. :-) Jestem związana z mężczyzną starszym od 5 lat. Z tym, że ja mam 33 lata, a on 44. Każde z nas ma swoje przyzwyczajenia, starokawalerskie i staropanieńskie, że tak powiem. Nie mieszkamy razem i nie wiem, czy on planuje spędzić ze mną \"wspólnie resztę życia\", że tak patetycznie powiem. ;-) Jedyną różnicą, którą widać, są ... znajomi. Moi w moim wieku, z małymi dziećmi. Jego w jego wieku i starsi, z dziećmi nastoletnimi. Gdy jedziemy do jego znajomych, to...no właśnie, jestem \"wiekowo\" i \"doświadczeniowo\" gdzieś pośrodku, pomiędzy jego znajomymi i ich dziećmi. Problemy są inne, spojrzenie na życie też. To czasem uwiera - pobłażliwe spojrzenia jego znajomych na mnie, \"niepoważną, mało co wiedzącą koleżankę, która \"chodzi\" z ich znajomym\". Ale ogólnie bardzo OK. :-)

Gość joanika_a
u mnie jest różnica 9 lat...i jest nam ze sobą bardzo dobrze...tylko że i ja i on jestesmy wolni od poprzednich zwiazków....na tyle ile się dało.....w sumie mamy 4 dzieci i jeszcze żadnego wspólnego:):)...ale wszystko przed nami....wazna jest tylko miłośc , szczerość i zaufanie...wiek nie gra roli ...przynajmniej tak jest w moim związku...pozdrawiam.

U mnie w zwiazku roznica wynosi 12 lat:) Ja mam 22, On 34:) Jest nam bardzo dobrze... ..tak dobrze, ze zdecydowaliśmy sie na dziecko:) Nie o wiek tu chodzi..tylko o dojrzałość i zrozumienie:)