Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ela 24

różnica 11 lat, co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość ela 24

bardzo podoba mi się jeden mężczyzna. Problem w tym, że jest ode mnie 11 lat starszy, ma 35 lat, ale nie widać tego po nim. Czy związek z kimś takim ma przyszłość ?

Gość ela 24
ma też żonę i dwoje dzieci, ale to nie przeszkoda :)

Gość ela 24
nie, nie ma dzieci, proszę się nie podszywać

Gość ela 24
no, mi też się wydaje, że to trochę za dużo :(, ale czekam na jeszcze kilka opinii

Gość ona_____20
byłam z facetem starszym o 18 lat i to było coś. jeśli jest szansa, nie wahaj się. Ale oboje musiscie tego chcieć:) Jakby co- jestem za :)

Gość jasssssne
ona, bylas ,ale juz nie jestes, wiec jednak to nie to;) Z punktu widzenia tego faceta to na pewno korzystna inwestycja:D

Gość taka tam xxxzzzyyy
ja te bylam z facetem starszym o 18 lat to moja najwieksza milosc,tylko ze u nas iskrzylo,bylismy kilka lat.....

Gość taka tam xxxzzzyyy
juz nie jestesmy bo byl.......zonaty...ale w zyciu piekne sa tylko chwile:)

Gość ona_____20
u mnie podobnie jak u "taka tam xxxzzzyyy". To była moja prawdziwa miłość i mi jej żal :(

Gość taka tam xxxzzzyyy
mysle ze jesli czujesz ze to prawdziwa milosc,to nie poddawaj sie...milosc nie zaglada w metryke i nie pyta o nic...powodzenia:)

Gość ela 24
ma tylko zone. ale jej nie kocha

Gość ela 24
nie ma żony podszywaczu :P ! a wam dziękuję za odpowiedzi i słowa otuchy :)

Gość ona_____20
Taki związek moze być naprawde cudowny- bo starszy facet ma wiele plusów. jest odpowidzialny, wie czego chce, traktuje Cie jak krolową. ja z moim przeżyłam swój 1'wszy raz. Było cudownie. Taki facet zadba o wszystko, nie musisz się o nic martwić.. :)

Gość basotte
A co myslicie o zwiazku w ktorym kobieta jest starsza od partnera???? Ja mam 26 a on 23

Gość ela 24
trzy lata różnicy to jeszcze nie dużo, nawet jeśli to kobieta jest starsza

Różnica 11 lat (facet starszy) - moim zdaniem w porządku, a nawet lekko na plus.

Gość Kamillllla
Ja w swoim zwiazku mam roznice wiekowa tyle ze 5 lat i na minusie. Zawsze twierdzilam, ze to tylko chwilowe, ze roznica wieku jednak ma znaczenie. Od dwoch lat jestem tak szczesliwa jak jeszcze nigdy nie bylam ;) Za rok bierzemy slub :) nie zastanawiaj sie, potem mozesz zalowac. Sprobowac nie zaszkodzi ;)

Gość taka tam xxxzzzyyy
lepiej grzeszyc i zalowac niz zalowac ze sie nie grzeszylo!!!!

Gość gegegege
moj maz jest starszy ode mnie i 15 lat:) jest bosko

Gość livFROMdaEIRE
moj tez 11 lat starszy.4 lata ze soba,ma 34 i niezamienilabym go,na nikogo mlodszego!powodzenia

Gość fajniusia różniczka
Mój S. też jest starszy ode mnie o 11 latek :) Ja mam 28, on 39. I wiecie co? Wiem, że nikt nigdy nie kochał mnie tak jak on, nikt nie był dla mnie taki dobry i czuły i z nikim się tak wspaniale nie roumiałam:) Ta różnica wieku wcale nam nie przeszkadza, bo w sumie nie jest duża.

Gość to jest żadna róznica
wieku

Gość trochę nie na temat
Byłem kiedyś na ślubie pary z dokladnie taką różnicą. On 33, ona 22. To małżeństwo rozpadło się po pół roku. Dziewczyna związała sie z facetem ktory miał..... 44 lata! Autentyczne!

Gość Kajkakajka
Witam. Poznałam wspaniałego mężczyznę. Jest 14 lat starszy. Ja mam 19, ale jak na swoj wiek jestem dość dojrzałą osobą. Troche tez mam dylemat czy to nie przeszkadza, ale juz doszłam do wniosku, że liczy się tylko miłosć. Tyle że u mnie jeszcze jest druga przeszkoda- odległość....heh... Ale pech:/

Gość aha123
mój mężczyzna jest 17 lat starszy, ja mam 20 lat. Jesteśmy szczęśliwi, zakładamy rodzinę :)

Gość aha123
musimy się spieszyć póki mu stoi:)

ja od 7 lat jestem z facetem starszym o 11 lat :) mam teraz 23 lata i uwazam ze to idealna roznica :) On wyglada na gora 27 lat i jest cudownym i mądrym czlowiekiem :)

Gość no problem....
Wiek nie ma znaczenia, oczywiście w rozsądnych granicach... Wszystko zależy od tego, jacy ludzie na siebie trafią, jak im ze sobą jest. 11 lat to naprawdę nie jest problem, pod warunkiem, że dziewczyna jest ukształtowana emocjonalnie, dojrzała i wie czego chce, z kolei starszy facet zazwyczaj myśli poważnie o życiu (choć są wyjątki...), ma już za sobą czas "wyszumienia" i potrafi zapewnić kobiecie poczucie stabilizacji i bezpieczeństwa.

Gość Christi Himmelfahrt
Moim zdaniem to mała różnica wieku. Kobieta powinna być nawet dużo młodsza od faceta bo się szybciej statrzeje.