Plumcia 0 Napisano Luty 2, 2007 A tak sobie tylko zalozylam taki temat, chcialam zobaczyc jak to jest;):):) Zdrowko kobietki!!!:):):D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mircia41 0 Napisano Luty 2, 2007 ZDROWKO ,kobieto :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia*41 0 Napisano Luty 2, 2007 ja też chcę zobaczyć:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia*41 0 Napisano Luty 2, 2007 zapomniałam:P Z D R Ó W K O !!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hanemex 0 Napisano Luty 2, 2007 Beka!!Gratuluję pomysłu!!W końcu coś z jajem!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plumcia 0 Napisano Luty 2, 2007 Wiecie, to ta moja mania;):D:D I ulubione slowo po polsku!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spoko luzik Napisano Luty 2, 2007 ja się kiedyś spaliłam i wydawało mi się żę jestem facetem,powiem kochane nie tak źle było z tego co pamiętam bo wtedy byłam młoda i głupia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plumcia 0 Napisano Luty 2, 2007 No wiec, moze by jakis przepis zwiazany z tematem???? Oczywiscie dietetyczny:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mircia41 0 Napisano Luty 2, 2007 lo matko...Joasiu , nie spisz jeszcze ?? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spoko luzik Napisano Luty 2, 2007 a no i zdrówko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i ja na zdrowko Napisano Luty 2, 2007 monika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spoko luzik Napisano Luty 2, 2007 a opowiastka w ramach kutafona była:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mircia41 0 Napisano Luty 2, 2007 Nie do rymu nie do taktu wsadz se palce do kontaktu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mircia41 0 Napisano Luty 2, 2007 Nie byla...ale bedzie ---:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plumcia 0 Napisano Luty 2, 2007 To chlusnijmy wszystkie razem, hop siup!:):):):) No a z przepisow to ja znam tylko kutafona w sosie pomidorowym:O I nie wiem, czy to takie dietetyczne:D;) Jak tu by te kalorie wyliczyc hmmmmmmmmmm?????????????? Zdrowie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plumcia 0 Napisano Luty 2, 2007 Riebjata ( czy jak to sie pisze), NA ZDROWIE!!!!!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mircia41 0 Napisano Luty 2, 2007 Na zdrowko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plumcia 0 Napisano Luty 3, 2007 Bry wszystkim!:) Jak dzionek sie zapowiada????:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plumcia 0 Napisano Luty 27, 2007 Ooooo;) Reaktywacja hihi:D:D:D:D:D To moze jakims przepisem dietetycznym ktos rzuci?????;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mircia41 0 Napisano Luty 27, 2007 Na golabki...bez ryzu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plumcia 0 Napisano Luty 27, 2007 No ale cos w temacie prosze!!!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plumcia 0 Napisano Luty 27, 2007 To moze po drinku ew. lampce wina tudziez kieliszku wodeczki??????:) Zdrowko wszystkich! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach