Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrospaczonaaaaa

MÓJ BRAT DZIWNIE SIĘ ZACHOWUJE W STOS DO MOJEGO CHŁOPAKA

Polecane posty

Gość zrospaczonaaaaa

mam chłopaka (25 lat) i brata (26 lat) jestem z chlopakiem prawie 6 lat brat NIGDY nie miał dziewczyny juz od jakiegos czasu zaobserwowalam, ze moj brat strasznie lubi mojego chlopaka ale mieszkal daleko od domu w akademiku i przyjedzal raz na 2 tygodnie teraz siedzi w domu caly czas i codziennie pierwsze jego pytanie brzmi : "czy ...... dzisiaj bedzie ? " ja mowie " nie wiem a co ? " a on " nic tak tylko sie pytam" :O i potrafi tak kilka razy dziennie pytac a jak moj facet juz przyjedzie i siedzimy w moim pokoju to moj brat co chwile przychodzi (pod byle pretekstem) :O :O kurcze i nawet nie puka tylko wchodzi i siedzi i np oglada z nami TV :O i wogole jakis taki zadowolony chodzi jak wie, ze np moj facet dzisiaj przyjedzie to chodzi i sie pyta a za ile bedzie ? a to a tamto 😭 jej nie wiem ale mam nieodparte wrazenie że on sie w nim podkochuje :O :O rozmawialam o tym z moim facetem ale tylko sie usmial, że sobie jazdy wkrecam i ze poprostu moj brat go lubi :O ale to chyba nie jest normalne nie ?

Gość zrospaczonaaaaa
nikt sie nie wypowie ?? :( :( :(

Gość ghfhfhf
jest gejem:(

Gość zrospaczonaaaaa
ale nie ma innej opcji tylko taka ?? :( w sumie ja już też tak myślałam i niech będzie gejem skoro tak czuje tylko dlaczego sie w moim facecie kocha ?? 😭 a najgorsze jest to, że mi jest go żal bo skoro faktycznie jest gejem to czasami jak do mnie do pokoju wejdzie a my leżymy przytuleni to mam wrażenie, że widze straszny smutek w jego oczach 😭 i jest mi przykro wtedy 😭

bedzie chyba najlepiej jak porozmawiasz z bratem .... ciezko tutaj stwierdzic dlaczego pała taką euforia w stosunku do Twojego chłopaka.:P

Gość annna6
a tam wkrecasz sobie dziewczyno...a moze on jest zazdrosny ale o ciebie...o swoja kochana siostrzyczke????????? która ktos mu zabrał, a swoja droga lubi szwagra......nie masz dowodów na to ze jest gejem....bo co??????????? bo nie ma dziewczyny, to nie jest argument kobieto

Gość zrospaczonaaaaa
Mohini ---> ale co mam powiedzieć ?? :( ej sluchaj mam wrażenie, że kochasz sie w moim facecie ?? :O przeciez i tak się nie przyzna

Gość pooootje
powiedz swojemu bratu, że jedna z twoich koleżanek się w nim kocha, stopniowo zacznij drążyć temat i poczekaj na reakcje

Gość wreaaaaa
boze kochany, spółczuje twojemu bratu takiej walnietej siostry, która jest na tyle zazdrosna o swojego chłopaka ze nawet w bratu widzi konkurencje:( powinnas sie leczyć a nie na forum wypisywac pierdoły.

Gość Fiolka25
mysle ze lepiej jak jest tak niz mieliby sie nienawidziec i bic. moja siostra bardzo nie lubi moich chłopaków. nawet kolegów z którymi sie spotykam. teraz jestm juz z kimś od dłuższego czsu i on przychodzi tylko do mnie jak jej nie ma i szybko nie wroci. najgorsze ze jak dowie sie czegos o moim chlopaku gorszego to zaraz mowi o tym rodzicom. :(

Gość rrrrrrrrrrrrrrr
buaaaaaaaaaaaaa a ty masz z gorem laska, co? brachol? co za pustak z Ciebie, własnego brata obwiniasz , ale schiza, ty spisz czasami?

Gość zrospaczonaaaaa
była kiedyś taka sytuacja, że kochała sie w nim dziewczyna z sąsiedniego bloku wydzwaniała, chciala sie umowic i co ?? ani raz sie z nią nie spotkał choc go namawialam a jak pozniej tylko wspomnialam o niej to wpadal w zlosc i krzyczal żebym dala mu spokoj i wogole nie zauwazylam nigdy zeby sie ogladal za dziewczynami, zeby mowil o jakiejś kolezance , nawet jak w TV jest jakas fajna ladna kobieta to on nic, zero reakcji a jak moj facet wtedy jest i zazartuje że jaka fajna i wogole to moj brat wychodzi z pokoju :(

Gość trawaaa
LECZ SIE BABO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE ZłE BZURY WYPISUJESZ, AZ NIE CHCE SIE TEGO KOMENTOWAć

Gość przyjaci-uuuu-łka
a jak reaguje na facetów w tv ? :P

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jest gejem

Gość zrospaczonaaaaa
po pierwsze ja go o nic nie obwiniam i nic sobie nie wmawiam a o faceta nie jestem zazdrosna mylicie sie ma swoje koleżanki i swoje towarzystwo wychodzi sam na imprezy ja chodze sama to nie jest tak że o kazda inna osobe jestem zazdrosna bo mamy do siebie zaufanie gdybym byla tak zazdrosna jak mnie ocenilyscie to pozwalalabym żeby chodzil sam na imprezy na całą noc ?? :O

Gość pooootje
może twój z kimś się spotyka i nawet o tym nie wiesz, może nie lubi rozmawiać o swoich uczuciach, a może być też tak, że ma jakieś pytanie w "tych" sprawach i chce zapytać o poradę właśnie twojego chłopaka. a jakbyś poszła do swojego brata i powiedziała, że ktoś powiedział ci, że widział go z facetem, a na mieście mówią, że jest gejem i czy to prawda?

Gość zrospaczonaaaaa
trawa --- to nie komentuj jak tylko na takie slowa Ci stac :( :( przyjaciolka -- hmm wiesz ciezko powiedziec , nie zauwazylam zeby jakos specjalnie na facetow reagowal w TV na ulicy sie zdarzy ze jak idziemy razem to sie ogladnie ale tylko za facetami wlasnie :( Boże no ok może jestem głupia, debilka itd ale ja już od dłuższego czasu to zauważyłam tylko na poczatku sama sie z tego smiałam i pukałam sie w głowe ale z czasem jest coraz gorzej nawet moja mama ostatnio mnie zapytała czemu on sie tak non stop o tego mojego ....... wypytuje :( czyli to nie tylko ja zauwazylam

Gość zrospaczonaaaaa
poooootje ---> obawiam sie , zę takie słowa nie przeszlyby mi przez gardlo :( nie wiem może się zkims spotyka co dla mnie jest malo prawdopodobne bo siedzi calymi dniami i robi jakies projekty i raczej nie wychodzi z domu kilka razy bylam z nim na imprezie w klubie i caly czas przesiedzial przy stoliku z piwem :( a z moim facetem na pewno o uczuciach nie rozmawia bo sie pytalam mojego faceta jak jestesmy razem to on po prostu przychodzi i siedzi czasami nic nie mowi a jak sa sami to gadaja o duperelach tzn meczach, samochodach i czyms takim :(

Gość ursuka
hmm po tym co piszesz to mozna by miec pewne watpliwosci ale pewna byc nie mozesz bo w sumie zadnych dowodow nie masz kurde no nie wiem co moglabym napisac

Gość zrospaczonaaaaa
aha jeszcze jedna rzecz mi sie przypomniala kedys nasz wspolny kolega (tzn mój i mojego brata) opowiadal mi , ze pojechali z 4 kolegami do agencji towarzyskiej jeden chlopak wyjezdzal z polski i chcial im taki prezent zrobic wszyscy poszli do pokoi na górę tylko moj brat nie dał sie namówić wiem, że to nie argument bo nie każdy musi leciec na jakąś kurwę od razu no ale ....

Gość przyjaci-uuuu-łka
zapytaj brata co mysli o twoim chłopaku. pogadaj z nim. to chyba bedzie najlepsze rozwiazanie. bo moze sobie rzeczywiscie sobie cos wkrecasz albo to zazdrosc o ciebie. bo tak czekac i czekac i zyc w niewiedzy to tez nie jest dobrze ;)

Gość qwertyuiowertyui
jak można być takim durniem jak ty??????????????????!!!!!!!!!! jak by mój brat tak ciagle pytał to bym raz powiedziała " a na hu.... tak się pytasz? zakochałeś się w nim czy co??? i po rozmowie dziewczyno jak chłopak do ciebie przychodzi to ty pozawalasz zeby siedział u Ciebie w pokoju???? Ja od razu mówie wypad bo chcem z facetem posiedzieć albo jeszcze lepiej zaczynam się z nim namiętnie całować i brat wychodzi i po kłopocie pomyś o tym bo skoro ty pozawlasz na takie zachowanie brata to pewnie ty i on to dewoty

Gość zrospaczonaaaaa
kurcze no chyba jednak go delikatnie podpytam :( bo jak sie nie dowiem to wpadne w jakąś paranoje chyba :( choc podejrzewam, ze brat i tak nic nie powie :(

Gość qwertyuiowertyui
nie podpytuj tylko prosto z mostu

Gość mut
chyba rzeczywiście może byc gejem, znałam jednego krypto-geja i właśnie podobnie się zachowywał... może porozmawiaj z nim na ten temat dyskretnie, np. porusz temat jakiegoś sławnego geja czy filmu na ten temat (ale sympatycznie) i popatrz na jego reakcję.

Gość zrospaczonaaaaa
qwertyuiowertyui ---> a ty myslisz ze ja mu nie mowilam żeby wyszedl i nie przychodzil ?? :( :( mowilam i to nie raz ale do niego to nie dociera rozumiesz ??? nawet sobie zamek zalozylam po wewn stronie to go zdjął jak mnie w domu nie było a przeciez przemocy używać nie bede 😭 wychodzi tylko wtedy jak moj facet go o to poprosi wtedy wychodzi ale sprawia wrazenie obrazonego jak ja mu mowie weź wyjdz z pokoju prosze to on na to,że juz ide a siedzi dalej to co mam go za bety wyciagac ?? :( :( :( :(

Gość zrospaczonaaaaa
mut ----> Boże ja juz nie wiem co mam robic :( :( :( :( :( :( kocham strasznie mojego brata ale moj facet jest hetero i brzydzi sie gejami :O i tez mi o to chodzi, żeby sie nie popsulo miedzy nami wszystkimi jak juz to sie okaze prawda :( :( :(

Gość qwertyuiowertyui
więc misusz buntowaćchłopaka zeby go zawsze wyprosił albo powiedz zeby poszukał sobie dziewczyny bo niby gdzieś tam słyszałaś ze mówią ze jest gejem może to poskutkuje?

Gość zrospaczonaaaaa
qwertyuiowertyui moj chlopak wie ze mnie to strasznie denerwuje i wiesz po jakichs 5 minutach mowi do brata zeby wyszedl a tak bezczelnie mu nie powiem bo nie chce go skrzywdzic (jesli to bylaby prawda ) :(