Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrospaczonaaaaa

MÓJ BRAT DZIWNIE SIĘ ZACHOWUJE W STOS DO MOJEGO CHŁOPAKA

Polecane posty

Gość qwertyuiowertyui
wiesz jakim masz problem tzw trójkącik!!!!!!!!!!!!! pamiętaj układzasz sobie ,zycie z facetem a nie bratem dziewczyno za co ty go kochasz za to ze ma ciebie za nic i nie szanuje twojej prywatności???????????

Gość mut
generalnie to raczej problem Twojego brata i on powinien go rozwiązać. może jeśli zobaczy, że ty nie masz nic przeciwko gejom w końcu się przyzna, a moze okaże się, że po prostu lubi byc sam inie interesują go związki, a z Twoim facetem zaprzyjaźnił się, często go widując.

Gość ile ty masz lat
może już czas się wyprowadzić z domu wtedy problem się skończy?

Gość qwertyuiowertyui
on ma 26 lat i Ty nie chcesz go skrzywdzić???????????? i tak już sam sięskrzywdził, pewnie zero przyjaciół i domownik lepiej niech pózdzie do zakonu bo jak sam zostanie to w tym świecie zginie

Gość zrospaczonaaaaa
on ma przyjaciol i to wielu :( nie chodzi o to,że nie chce go skrzywdzic tylko nie chce byc chamska i mowic tak jak piszecie : sluchaj mowia na miescie że jestes gejem jakos to musze rozwiazac bo ja wiem , ze tak dalej byc nie moze tylko wlasnie nie mam pojecia jak to zrobic

Gość zrospaczonaaaaa
mut chcialabym żeby II czesc Twojego zdania była prawda :)

Gość qwertyuiowertyui
ale nic innego nie wymyślisz, powiedz to niby w żartach nie tak poważnie i prosze nie bądz tak miła jak piszesz( z miłą checią bym to zrobiła za Ciebie)powiedz jasno i stanowczo kiedy masz zamiar z nim porozmawiać?

Gość zrospaczonaaaaa
qwertyuiowertyui tez bym chciala, żebys zrobila to za mnie uwierz mi nie wiem kiedy musze jakis odpowiedni moment znaleźć przeciez teraz mu nie wypale tak ni w gruszke ni w pietruszke

Gość zrospaczonaaaaa
przed chwila wlasnie dzwonil moj facet odebralam , porozmiawialam z nim a moj brat siedzi w tym samym pokoju co ja skonczylam a on sie pyta : ",,,,,, dzwonił ? ja mowie tak a on a co chciał ?? :O ja mowie, ze nic a co /? a on nic tylko tak pytam zawsze mi odpowiada tak samo NIC TYLKO TAK PYTAM to po co kurde pyta ?? :O :O aaaaaaaaaaaaa

Gość qwertyuiowertyui
tylko nie czaj się tak bo jeszcze coś wyczuje jak cośto zrób to niby odruchowo np piejecie razem kawe, herbate albo chodzicie z psem na spacer? zrób to w takim miejscu gdzie nie będzie miał mozliwoćci uniknięcia z Tobą rozmowy wiesz chodzi o to zeby nie zakręcił się na pięcie i powiedział daj mi spokój

Gość qwertyuiowertyui
i właśnie w tym pmencie powiedz a co zakochałeś się ze tak pytasz????????????????? i dz i zapytaj

Gość zrospaczonaaaaa
no właśnie sęk w tym, ze on mnie unika tak jakby nie chcial byc ze mna sam na sam :( teraz niby siedzimy razem w pokoju ale co chwile wchodzi mama cos gada wiec teraz na pewno nie zaczne

Gość zrospaczonaaaaa
kurde moglam sie tak zapytac jak skonczylam rozmawiac ze tez nie wpadlam na to teraz poszedl do kuchni pozatym teraz nie zalapal by sensu bo juz kilka minut temu to bylo

Gość qwertyuiowertyui
to nic mama weijdzie i wyjdzie zapytaj to trwa tylko 2sekundy i nie daj mu wyboru bo jak na razie to on sprytnie ciebie ogranicza zapytaj bo ja zapytam :-)

Gość zrospaczonaaaaa
wszystko bym dala zeby ktos zrobil to za mnie :( nie wiem jakos mam wrazenie że mi to przez gardlo nie przejdzie bo jak sie okaze ze zle podejrzewam to jak mu pozniej spojrzę w oczy ?? :( moze poprosze mamę żeby z nim pogadala bo ona juz kilka razy mi mowila ze cos jej sie nie podoba w zachowaniu mojego brata wiec nie wiem moze ona tez to podejrzewa

Gość qwertyuiowertyui
to nie istone ze wyszedł pamiętaj to Tobie moze się wszystko wydawać podej ane ale nie jemu

Gość qwertyuiowertyui
nie zaczynaj na rzanie wchodzić w koalicje z mamą bo to będzie dla niego podwójna nagonka a ta sytuacja już od dawna trwa?

Gość fgggggggg
Myślę, że masz rację. I myślę tez, że masz bardzo fajny stosunek do ewentualnej innej orienacji swojego bratu. Ponieważ najwyraźniej nie masz z tym problemu, pomóż mu. Musi mu być bardzo ciężko ukrywac się przed najbliższymi. Ale zostaw na razie kwestię twojego faceta. Skoro się w nim kocha raczej bez wzajemności, tym bardziej bolesny i drażliwy to temat. Spróbuj bardzo delikatnie poruszyć kwestię odmniennych preferencji. Ogólnikowo. Że masz kolegę geja albo koleżankę lesbijkę (może to drugie) i że ona ci przedstawiła koleżankę i to było całkiem ok itd. Zobaczysz, jak zareaguje. Spróbuj mu dać do zrozumienia, że nie masz nic przeciwko innej orientacji i gdybyś miała kogoś takiego w rodzinie, to też byłoby ok. Generalnie zaakceptowanie jego orientacji (i skłonienie go żeby obdarzył cię w tej kwestii zaufaniem) to jedno, drugie rozwiązanie sytuacji z twoim chłopakiem, bo to niczemu nie służy, a trochę narusza waszą prywatność. Jak Twoj chłopak na to reaguje?

Gość qwertyuiowertyui
pamiętaj chodzby nie wiadomo jak by się wykręcał podzcas rozmowy, unikła twojego wzroku itp. Nie dawaj za wygraną to będzie znaczyło ze coś jest nie tak powiedz mu ze jset Twoim bratem i kochasz go takim jakim jest nawet jeżli nie jest gejem a ma jakiś problem

Gość psdi
hej a macie ojca? bo moze on w twoim chlopaku szuka po prostu meskiego wzorca. jego zachowanie wydaje mi sie zupelnie normalne. biore pod uwage ze jest gejem ale przeciez to widac, homoseksualisci maja dosc charakterystyczny ton glosu, dobry gust, sa bardzo czysci. nie rozumiem dlaczego nie porozmawiasz z bratem wprost i dlaczego go wyrzucasz z pokoju z jakiegokolwiek powodu - zalezy mu na waszym twoarzystwie

Gość zrospaczonaaaa
fgggggg ----> wiesz chyba masz rację ;) mojego faceta nie będe w to mieszac narazie jak mój chłopak reaguje ? ostatnio mu powiedziałam jakie odnosze wrażenie i on stwierdził, że zauważył to samo ale jako, ze ma potwornie negatywny stosunek do gejów (do lesbijek już nie nie wiem dlaczego) to oczywiście uargumentował to tym, że moj brat go po prostu lubi tylko ze my sie juz prawie 6 lat spotykamy a moja brat zrobil sie taki inny gdzies od 6 mscy dopiero :( :( psdi --> tak mamy ojca i moj brat ma z nim kontakt w sumie chyba dobry albo raczej moze sredni bardzeij niz dobry generalnie ja jestem coreczka tatusia ale moj brat od zawsze wolal isc do mamy jak mial problem niz do taty co do typowych oznak gejostwa - raczej nie zauwazam tzn ubiera sie raczej normalnie, mowi normalnie ale przesadnie dba o higiene tj kąpię się od 5 do 7 razy dziennie po nocy wstaje idzie się kąpac bo jak twierdzi jest przepocony nawet jak jest w domu chlodno :(

Gość pooootje
nie no sorry! ale teraz to już przegięłaś! to że się często myję nie znaczy że jest gejem!!!!!!

Gość pooootje
a tak w ogóle to jak zanim przeczytałam twój topic to pomyślałam ze twój problem polega na tym, że twój brat jest po prostu zazdrosny o swoją siostrę! no wiesz, że chce poznać jej chłopaka czynie okaże się palantem. że jest po prostu opiekuńczy. że mu się nie podoba żaden chłopak z którym się spotykasz itp. bo tak naprawdę to nie ty masz problem tylko twój brat. powinnien iść do psychologa czy gdzieś tam

Gość zrospaczonaaaa
poootje ---> przeciez nie napisałam tak psdi wymienila oznaki typowego geja wiec napisalam że poza pzresadnym dbaniem o czystosc zadnej innej tej cechy nie posiada ale ja tez nie twierdze ze to swiadczy o tymm, że jest gejem przeczytaj uwaznie a potem krzycz :(

Gość heh...heh
umówmy się... masz brata pedała i wszystko!!! pewnie chciałby twojemu chłopcu przetrzepać dziurkę...:P:P:P

Gość zrospaczonaaaa
poootje --> ale ja jestem z tym chlopakiem juz prawei 6 lat i cala rodzina juz wie, że chcemy wziasc slub, miec dzieci itd wiec nagle teraz postanowil go poznac ?? :(

Gość zrospaczonaaaa
heh heh --- gdyby Twoje slowa okazaly sie prawda tzn okazaloby sie że jednak jest gejem (bo tego nie jestem pewna) to wiesz czego sie boje najbardziej ? ze moj chlopak go znienawidzi :( bo mimo ze generalnie jest bardzo tolerancyjny to na samo slowo pedał coś mu się dzieje nie wiem dlaczego ma az taki uraz ale boje sie ze przez to pochrzani sie moja relacja z bratem a jego tez bardzo kocham :( :(

Gość pooootje
z chłopakiem chodzisz 6 lat a kiedy zobaczyłaś pierwsze oznaki "gejostwa" u brata?

Gość fgggggggg
Wam się wydaje, że gej musi od razu być nie wiadomo jak przegięty. Przede wszystki zdajcie sobie prawę, że geje i lesbijki sa wśród nas i jest nim/nią na pewno ktoś z waszego bliskiego kręgu. Nie wszyscy geje są zniewieściali i nie wszystkie lesbijki zmaskulinizowane. Tego nie widać "gołym okiem". A tak poza tym, to możesz sprawdzić historię w jego ko.mputerze, jeśli masz do niego dostęp. Jeśli jest gejem wchodzi na pewno na gejowskie portale, bo generalnie tak ludzie odmniennej orientacji nawiązują kontakty