Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrospaczonaaaaa

MÓJ BRAT DZIWNIE SIĘ ZACHOWUJE W STOS DO MOJEGO CHŁOPAKA

Polecane posty

Gość niedwarazysieniezda
myślę, żę powinnaś z nim pogadać i to jak najszybciej, im dłużej będziesz czekać tym będzie to bardziej przykre, to twój brat jest nie w porządku wobec ciebie - trochę wygląda to tak jakby chciał ci chłopaka poderwać, ( jeśli nawet jest gejem to powinien poszukać kogoś wolnego. .)

Gość kawunia nie przypieprzaj sie
madralo, a noze ona jest zrossspaczona a nie zrozpaczona??co Ci to tego??

Gość zrospaczonaaaa
kawunia ---> to s w nicku celowe bo z było już zajęte poootjo --> odkąd przestal mieszkac w akademiku wczesniej bywal bardzo rzadko w domu a teraz siedzi non stop czyli od jakis 6 mscy ogladalam kiedys jego laptopa ale absolutnie nic podejrzanego nie znalazlam mial baaaardzo duzo zdjec z imprez studeenckich ale nigdy z zadną dziewczyną nie stał zawsze tylko koledzy i koledzy

Gość zrospaczonaaaa
rany ale mi źle :( :( na początku tłumaczyłam sobie , że może on jest nieśmiały w stos do kobiet i dlatego ale czemu tak tego mojego chłopaka molestuje ?? :( :( już cała rodzina mu dogryza, że znalazłby sobie jakąś dziewczyną lub coś w tym stylu a on się wtedy niesamowicie denerwuje :(

Gość ursuka
oj masz problem kobieto niewątpliwie teraz myśl co z tym fantem zrobić :P

Gość zrospaczonaaaa
no nic będę więc myśleć mam nadzieję, ze znajde jakiej rozwiązanie sensowne aaaaa :( :( :( wyć mi się chce :(

Gość psdi
wydaje mi sie ze powinnas zadbac o brata wrecz powinnas z chlopakiem go zabierac do kina itp.przeciez zwiazek ci sie od tego nie zawali. moze dowiesz sie wtedy o cochodzi.uwazam tak zacznijcie o niego zabiegac!!moze cos niemilego przezyl i stad takie zachowanie. na pewno nie musi swiadczyc o tym, ze jest gejem.ale problem ma na pewno

Gość zrospaczonaaaa
psdi --> a wiesz ze ostatnio bylismy w kinie i pytalam czy pojdzie to on nie chcial wiec ja juz sama nic z tego nie rozumiem a niedawno moj chlopak zostal u mnie na noc i spal w moim pokoju i moj brat sie dwa dni pozniej do mnie nie odzywal jeszcze tak jakby sie gniewal albo nie wiem co :( ale jak proponowalam chodz z nami do kina to nie chce a potem jakies takie numery robi i oczywiscie rano przyszedl do pokoju i pyta sie czy spimy bo jest fajny mecz i chce z nami go ogladac powiedzialam ze spimy i poszedl :(

Gość psdi
to popros swojego hlopaka zeby go zabral na mecz.niemasz nic do stracenia. zadbaj o brata bo widac ze ma problem i jest z tym sam

Gość psdi
przepraszam ze pisze hlopaka ale jedna reka pisze i mi sie cos wymskneo

Gość zrospaczonaaaa
no może tak zrobię może jak wyjda gdzies sami to brat cos powie bo mi nic nie chce powiedziec ranyy jak sie cos nowego pojawi to dam znac i dziekuje za wszystkie wypowiedzi ❤️

Gość psdi
pa trzymaj sie-zajmij sie bratem radze ci, widac ze zwiazek masz dobry, nic ci to nie zaszkodzi pozdrawim powodzenia

Gość o kurczak
faktycznie jest jakiś problem w zachowaniu Twojego brata tylko ja nie wiem czy to od razu świadczy że jest gejem ale cos raczej jest nie w porzqadku

Gość asdfghjklhdhfh
gej na nic !! teraz to ju chyba normalne, ostatnio dowiedzialam sie ze moj kuzyn to gej co tym faciorom sie tak pierdoli w tych łbach, bozeeeeeeeeeeee jak mozna walic w kakałóko ;O

kochana twoj brat jest ewidentenmie gejem, wiec nie wiem po co ci tu wszyscy z nim gadac karza - hello logiczne ze on sie do tego nie przyzna, bo wtedy ruszy cały ciąg nieprzyjemnich zdarzen tzn. powiesz rodzicom i bedzie jazda. dlatego to ukrywa jak może. znam takich ktorzy to, ze sa gejami mowia tylko najbliższym przyjaciołom i NIKOMU wiecej. uwierz socjolożce ;) czyli mnie. przykro mi....... pozdrawiam

Gość miłek wiosenny
i co wyszło z Twoim bratem? okazał się faktycznie gejem? czy może o co innego chodziło?

Gość miłek wiosenny
zrozpaczona odpowiedz

Gość gość
to bylo 7 lat temu. Myslisz, ze ona tu siedzi?

Gość gość
wiem, że mogła o tym zapomnieć ale zżera mnie ciekawość