Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pumpernikel

CZEKOLADKI

Polecane posty

Gdybyś mogła być czekoladką to co chciałabyś miec w środku ? Wisienkę w likierze, orzeszek laskowy, truflę, marcepan czy może chciała byś być ptasim mleczkiem ?

Gość ghfhfhf
nasienie :)

Gość ghfhfhf
męskie :)

Gość Pucio nie doczytal
tam jest napisane NASIENIE a nie NADZIENIE:P:P:P

Gość _enter__
karmel v alkohol v kokos albo wszystko naraz bylabym duza czekoladka ;)

Gość przyjaci-uuuu-łka
wisienkę w likierze :)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gorzale

Gość ghfhfhf
tak :)

Gość przyjaci-uuuu-łka
ooooo taaak.... :) widać, że się znasz na czekoladkach... :P

nigdy mnie nie widziałas jak delektuje się wisnią w likierku wiec czemu piszesz i to przez uuuuuuuu zwykłe ????

Gość przyjaci-uuuu-łka
żeby się wyróżniać z tłumu. tyle tu "przyjaciółek" a "przyjaci-uuuu-łka" jedna :P a co do czekoladek to nie musiałam widzieć, wystrczy,że napisałeś: "wisienki w likerze sa przesłodkie..takie mile w smaku" czyli wiesz, jak smakują i że są dobre...

chcesz wyrózniac się z tłumu ? to znaczy ze wnetrze masz niesamowite lecz powierzchowność potrzebuje dodatkowej ozdoby ?

Gość przyjaci-uuuu-łka
czasami do zauważenia kogoś wystarczy tylko niesamowite wnętrze < i nie twierdzę, że moje jest niesamowite >, chociaż teraz chyba wszyscy patrzą na wygląd. a moja powierzchowność? hmm... myślę, że dodatkowej ozdoby nie potrzebuję- wystarczy mi to, co jest ;)

odkryć wnetrze kobiety ? tzn pomóc jej poznać samą siebie to jest fantastyczna przygoda...taka jak czekoladka z orzechem laskowym...lub cos na kształt ptasiego mleczka waniliowego...

Gość przyjaci-uuuu-łka
właśnie- w tym odkrytym wnętrzu może być twardy orzech, ptasie mleczko, które po chwili się rozpływa i zostaje tylko słodki smak po nim albo też i wisienka, która zdążyła już wchłonąć w siebie część z otaczającego ją likieru...

jednym słowem jestes jak wieczorna potrawa pełna smaku i wykwintności połaczona z małym deserem budzacym delikatnośc mysli i dotyk słońca....cóż za poezja.....ale nie berz tego do siebie zbyt bardzo...to tylko słodki szept mojej duszy..taki Puciowy :):):)

Gość peniska - zapomniałeś dopisać

peniska zapomniałem dopisac - jest tylko w twojej pomaranczowej głowie to mała powierzchnia..pewnie dosyć mocno zasłodozna..hahaha..to nawet gilgotki nie były

Gość przyjaci-uuuu-łka
oj poezja,poezja ;) możesz być spokojny - już mnie życie zdążyło nauczyć, żeby "słodkich szeptów waszych dusz nie brać do siebie zbyt bardzo" ;) a do tej wieczornej potrawy proponuję dodać jeszcze wino :) a dopiero później deser ( + czekoladki :P )

Gość przyjaci-uuuu-łka
hahaha....

wiec jestes kobieta dojrzała..jak jabłko mieniące się w słoncu na gałezi...nie moge wiec zbyt uczuciowo pisać...chce bardzo odebrać zyciu mozliwośc pisania jego gesim piórem owego sceniariusza...wole prawdziwa i trwała historie...nierozerwalna...

Gość przyjaci-uuuu-łka
a jaka twoim zdaniem jest kobieta dojrała? chodzi ci o wiek czy doświadczenie życiowe czy moze o cos jeszcze innego?