Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jowita71

partner- kierowca tira ciągnika siodłowego

Polecane posty

dużo tematów na forum a ja chciałabym porozmawiać z kobietami, których partnerzy są kierowcami tzw. tirów i jeżdżą w długie trasy. Nie wiem jak przystosować się do tej sytuacji choć trwa ona już 2 lata. Można się w ogóle przyzwyczaić? Zapraszam do pogaduszek

katarzynko kłania się czytanie ze zrozumieniem tekstu, zalecam powrót do podstawówki

czy wśród was naprawdę nie ma ani jednej, która dzieli swe życie z kierowcą tira? tylko mi się tak zaskakująco życie ułożyło? ale fart...

hmm...no jest to uciazliwe :o a na weekend zjezdza do domu czy zadko? to jest duzy stres ja zawsze sie martwie o ojca czy nie mial wypadku i wogole :o

z reguły co 2 week. ale czasem dłużej go nie ma, też mam lęki o wypadki itd. dobrze ze jest era komórek inaczej zwariowałabym. Czasem zastanawiam się jak kobiety radziły sobie kilka lat temu kiedy komórek nie było a potem to był luksus. Dobrze jest poznać wrażenia ze strony córki, sami mamy roczną, jak tatuś bedzie wciąż jeździł czeka ją pewnie wiele ,,rewolucji\'\' życiowych - mam rację? sorrki ze wpadam tak w kratkę.

Gość Ania_78
Hej:) Moj narzeczony jest kierowca ciezarowki od 9 lat, czyli od kiedy jestemsmy ze soba. Jest ciezko ale dajemy rade:)

Gość jedna na milion hle hle
poznalam kiedys faceta ktory jeździł tirami właśnie, twierdzil ze nie ma zony itd, oczywiscie glupia uwierzylam :D jeździłam w nim w dlugie trasy, dobrze sie bawilam, do czasu kiedy nie wysniupałam numeru telefonu "DOM" na jednej z karteczek. zadzwonilam z ciekawosci bylam pewna ze nikt nie odbierze, a tu zdzwienie bo odebral jakis chlopak. Na koncu okazlao sie ze facet zonaty z trojka dzieci (3 synow) poznalam troche ten swiat i powiem ze prawie wszyscy pozwalaja sobie na zdrady. coz :( malo pocieszajace ale taka niestety jest prawda :(

Tirówki temat stary jak świat. Kiedyś oglądałam program, wypowiadały się kobiety jeżdżące tirami wniosek był prosty procentowo więcej osobowych się zatrzymuje i korzysta z usług, zresztą wiele zależy od faceta i rozumienia pojecia związku.Ale trafiłaś jak diabli tylko współczuć, ale przynajmniej zobaczyłaś trochę świata zawsze to jakiś pozytyw w tej historii, pozdrawiam

Ania_78 mam pytanko czy twój narzeczony też ma ,,syndrom marynarza\'\' jak za długo jest w domu?

Gość tirowka P
moj chlopiec jezdzi ciezarowka, ale sa to wyjazdy 1dniowe, choc teskni troche za jazda po polsce i dluzszymi wyjazdami. za to moj wujek tirowiec jezdzi na dluugie trasy ale to dla cioci to i lepiej odpoczac moze od niego i troche zatesknic ;)

zatęsknić tak!! Ale odpocząć ? rzadko się zdarza żeby mój pan spędzał w poza kabiną tyle czasu żebym musialł odpoczywać od niego- pomijając okres świat i urlopu -wtedy jest szaleństwo ok. 2 tyg w domu i syndrom marynarza

Gość MalaDaffa
Cholernie interesuje mnie ten temat. Jestem żoną kierowcy. I czuję się starsznie. Męczą mnie głupie myśli. Samotność. I śiwadomość, jak wiele tracę. Potrzebuję tego tematu!!!!!!!!!!!

Jowita My też mamy córeczkę, 10 miesięcy. Ja mam jeszcze syna z poprzedniego związku, 7 lat. Czasami cieszy mnie tak wiele rzeczy. Ale czasami, np dziś, wszystkie dobre rzeczy przysłania smutek, tęsknota i samotność. I ciężar jaki noszę za dwoje rodziców. Robię za matkę, ojca, do tego praca i wszytskie obowiązki w domu. Czuję że moja siła ma się ku końcowi. Mamy znajomych, on kierowca, przyjaciel mojego męża. Właśnie się rozstali. Jego nienawidzę i jego obwiniam za rozpad tego małżeństwa. Tylko dolarki w oczach. Miłość do rodziny okazywał dająć im pieniądze. Myślał że dając dzieciom coś, czego sam nie miał, zapewni sobie ich miłość. Więcej napiszę, jak tu się ktoś jeszcze znajdzie...