Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta studentka

Pomocy - proszę

Polecane posty

Gość Ta studentka

Jestem w ciąży wpadka oczywiście upojna noc i ... Jezeli ktoś pyta o anty.. to nasza wina zapomnienie A teraz boję sie wszystkiego o mało w depresję nie wadam ledwo nawet o tym piszę bo już płaczę pomocy!

Kobieto ciesz sie!!!! Dziecko to najlepsza rzecz jaka moze spotkac w zyciu zarowno i kobiete i mezczyzne!!! To jest DAR!!! Przestan rozpaczac!!! Wez sie w garsc!!!! Badz szczesliwa matka!!! A po ile macie lat??

Gość Ta studenta
Ja 23 on 24

Gość jakuś
pamiętaj...wszystko ma swój cel, nic nie dzieje się bez przyczyny, będzie trudno..ale poradzisz sobie.....nie zostają dośwaidczani ci, co nie poradzą....więc..mimo wszytsko będzie dobrze...

Gość no to dorośli jesteście_
nie rozpaczaj.prędzej czy póxniej zechciałabys mieć dzidziusia:)

Gość Ta co sądzi inaczej
Nie rozumię cie!

Mam nadzieje, ze przyjdzie w koncu dzien (mysle, ze szybko) i powiesz \"BOZE DZIEKUJE CI ZA TO MALENSTWO KTORE NOSZE POD SWOIM SERDUSZKIEM!!!!\" Zycze Cie tego!!!!

Gość ewelink
trzymaj sie dziewczyno.Zobaczysz,ze bedzie dobrze.ja zaszlam w ciaze majac 19 lat,na dodatek zostalam sama bo mojego faceta zamkneli w wiezieniu.przez cala ciaze bylam sama.Do samego konca bylam przerazona,zastanawialam sie jak to bedzie,jak sobie poradze-przeciez sama jestem dzieckiem???Na szczescie przy porodzie nie bylam sama,wrocil do domu.nasze szczescie nie trwalo dlugo,od roku znow jestem sama i naprawde dziekuje Bogu za coreczke.Ona jest lekarstwem na wszystkie smutki.Odwagi,glowa do gory!