Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna17

błagam pomocy!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość pewna17

robiłam cos mojemu chłopakowi a on mi palcem on sie spuscił i chciał go schowac i sie dotknął wycierał rece husteczka ale czy dokładnie to nie pamietam!!a potem dalej mi...palcem?zajde w ciaze?

szanse na ciaze bliskie zeru......ale 100% nikt ci nie da,wyluzuj nie zachodzi sie w ciaze tak latwo

Gość ło mato

Gość jezu dziecko znowu ty

Gość jak nic jestes w cionzy

Gość pewna17
kurcze strzasznie sie boje!!!!ale tam mineło z 10 min od tego jak sie dotknał a 2 raz mi zaczał robic palcem!!wariuje!!

Gość Następna paranoiczka
i masz racje sie boj, na bank to beda blizniaki:classic_cool:

Gość JA nie doswiadczony
LAska iść na badanie krwi HCG ono wykrywa ciaże od 14 dni od zaplodnienia ??? LAska za ksiązki a nie za sex za młoda jestes to tego?? a pozatym lepiej zbieraj na ten wuzek i na ubranka ??? masz 17 lat i pozwoliłac mu na to wstyd laska ???????

Gość al1234
ja kochalam sie z facetem 7 dnia cyklu byl to stosunek przerwany .... potem okres dostalam 32 dnia cyklu trwal 7 dni z tymze I 2 dni to plamienia a 5 dni dosc obfitego krwawienia ....... jestem w 22 dniu kolejnego cyklu i nadal mam trche sluzu czekam na okres

Gość sima
al 1234------> dziewczyno zaloz swoj topik napisz to raz i czekaj na odp bo gdzie nie wejde to ty z tym samym tekstem!!!!! kopiujesz to i wszedzie wklejasz???!!!!!!

Gość sima
pewna17----> nie martw sie tylko zrob test! plemnik to nie terminator skoro twoj facet wycieral rece to nie powinnas byc w ciazy! plemniki na zewnatrz gina szybko, nie martw sie nie jestes w ciazy