Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wtraca sie niestety

Gdzie to zgłosić ... podajcie nr. tel.

Polecane posty

Gość wtraca sie niestety

Witam! Mieszkam w bloku od 20 lat :) Rok temu wprowadziła się nowa sąsidka. 75-letnia kobieta ... Od tego momentu ja i 7 rodzin mieszkajacych na moim pietrze ... mamy przesrane ... Ta kobieta jest jakas psychiczna i upierdliwa !!! Początkowo pomagało jej się czasem wyniesc smiesci ... powiesic pranie. Wiadomo straszym ludziom trzeba pomagac. Teraz (od poczatku tak bylo) wchodzi do mojego mieszkania bez pytania ... puka co najmniej 20 razy dziennie ... Wczoraj puscila gaz ... dobrze ze go poczulam i poszlam do niej go zakrecic ... Gdybym tego nie zrobilam .... chyba wachalabym kwiatki od spodu ... Wczoraj gnebila wszystkich sasiadow ze telefon jej nie dziala (oczywiscie dzialal). Podejrzewam u tej kobiety poczatki AIZCHAIMERA ... Syn ma ja w dupie ... przyjezdza tylko po rente ... Gdzie powinnam to zglosic ? Ta kobieta stanowi zagrozenie dla lokatorow mojego bloku ...

Gość w pierwszej kolejności
rozmowa z synem, a jeżeli to nie pomoże to zgłoś sprawę do MOPSu

Gość wtraca sie niestety
z synem naturalnie rozmawialismy ... oczywiscie nie widzi problemu :(

Gość Asik__
Możesz wezwać pogotowie jak będzie próba samobójcza to ją odwiozą do psychiatryka.

Gość w pierwszej kolejności
skoro syn nie widzi problemu, to zgłoś sprawę do MOPSu i nie odpuszczaj aż zajmą się tą sprawą. Przecież ta kobieta potrzebuje pomocy i nie powinna mieszkac sama.

Gość wtraca sie niestety
Dziękuję za odpowiedź! Z jednej strony żal mi tej kobiety bo na pewno jest chora ... ale z drugiej wkurza mnie, że jest tak nachalna ... pewnie robi to nieświadomie :(