Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutaseek

Spotkac sie z nim czy nie??

Polecane posty

Gość smutaseek

Mialam gladka cere....dzisiaj mnie wysypalo...pelno grudek malych...wszedzie...jak zakryje to pudrem to z daleka nie widac ale z bliska nie wyglada to zbyt ladnie:(mialam sie dzisiaj spotkac z chlopakiem drugi raz...ale chyba odmowie...tylko pytanie kiedy moj stan ceery sie poprawi??:(

Gość mrs el
Jeżeli się źle z tym czujesz to się nie spotykaj lub spotkaj się wieczorem hehe, polecam maść cynkową ;)

Gość smutaseek
masc cynkowa oczywiscie stosuje...ale myslisz ze wieczorem tego nie widac/??Wydaje mi sie ze widac...eh:(

Gość nmikop
jesli ten facet jest co kolwiek wart to nie zrobi to na nim wrazenia masz szanse sprawdzic czy to dupek czy pozadny mężczyzna. ja bym sie spotkała makijąż kryjacy i do dzieła

Gość smutaseek
ale nie bede sie czula dobrze...bo wysypalo mocno...na czole,na policzkach tak bardziej na dole i na brodzie:(

koniecznie sie spotkaj, to nie powod by odwolac spotkanie

Gość Hmmmm1236
Wiem co czujesz...nie raz tak miałam ze neie chciałam wyjsc z domku z powody tradziku potrafiłam nawet tydzien siedziec i nigdzie sie nie ruszac ale jak teraz znalazał jak sadze chłopaka dla siebie juz jest lepiej i na buzce i psychicznie...Jesli sie zle czujesz to nie idz napewno zrozumie ze cos Ci wypadło innego...

Gość spotkaj sie
ja tez tak kiedys mialam, tez mialo byc drugie spotkanie, niestety odwolalam, a pozniej kazde kolejne, do dzis zaluje... bardzo mi sie podobal, az w koncu stracilam z nim kontakt zmienil numer, wiec dziewczyno nie zastanwiaj sie tylko lec na spotkanie:0

Gość smutaseek
spotkanie odwolalam.....mialam dzisia sie z nim spotkac ale cos innego wypadlo...:( wiec tez sie nie spotkam

Gość smutaseek
a i cera wyglada okropnie az nie chce mi sie na niia patrzec,a co dopiero chlopak.Balabym sie bardziej zblizyc do niego...chocbym chciala