Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja nie cche

On się cieszy że dziecko będzie ja nie - TRAGEDIA RODZINNA

Polecane posty

Gość Ja nie cche

Dowiedziałam się zę będę miała dziecko Mąż bardzo pragnie tego dziecka Ja nie nie chodzi o to że nie mamy kasy bo mamy jej dużo i z wychowaniem nie będzie większych problemów Ale ja mam dopiero 22 lata!!! i nie chcę dziecka - nie przespane noce bolesny poród Nigdy nie chciałam dziecka co powiedzieć męzowi jak mu o tym powiedzieć - Kochanie nie chcę tego dziecka? To nie takie proste wiem że on kocha mnie i dziecko to dopiero początkek ciąży może da sie coś z tym zrobić Nie chce zabijac dziecka ale boje sie że nie dam rady go wychować Powiedzcie co o tym sądzicie pomocy

Gość no ja pitolę
(Nigdy nie chciałam dziecka) takie rzeczy to sie mowi drugiej osobie przed slubem :O:O:O

Gość kundrie
coś mi sie wydaje, ze wczoraj był bliźnavczy temat. z tym, ze laska miala 24 lata :o

Gość szkoda gadac..
wspólczuje temu dziecku i meżowi.......... jednego nie rozumiem dlaczego nie pomyslalas o tym wczesniej?

Gość aja cie rozumiem
i powiem, ze nie jestes w takiej zlej sytuacji - te uczucia co Ty ja mam po 30ce, tez nie chcę dziecka, ale ja nie mam nikogo, nie mam pracy i nie chcialabym byc nigdy zalezna od faceta. Uwazam, jednak, żetrzeba było myśleć o tym zanim wyszłaś za mąż. A planując seks nie myslalas, ze tak mzoe się stac, ze bedziesz w ciąży?