Lusesita Milagros de Dolores 0 Napisano Luty 3, 2007 na skrzydełkach ! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gruchający gołąb 0 Napisano Luty 3, 2007 ja mam dzisiaj udka :D Luśka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
She71 0 Napisano Luty 3, 2007 Ja mam dziś żeberka w kiszonej kapuście. Rosół jutro :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita Milagros de Dolores 0 Napisano Luty 3, 2007 W rosole? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martusiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 0 Napisano Luty 3, 2007 ziemniaki i pulpety w sosie pomidorowym :D rosół był wczoraj:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiat_paproci_ 0 Napisano Luty 3, 2007 najlepszy jest rosolek odgrzewany na drugi dzien :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiat_paproci_ 0 Napisano Luty 3, 2007 ja tez mam ziemniaki i pulpety:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gruchający gołąb 0 Napisano Luty 3, 2007 zaprawiony koncentratem pomidorowym. Uwielbiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mężowie Napisano Luty 3, 2007 mam nadzieję że zmyjecie po sobie gary tym razem:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita Milagros de Dolores 0 Napisano Luty 3, 2007 Do mężowie: Owszem, pod warunkiem, że wy sami ugotujecie sobie obiad :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 3, 2007 de Dolores :) a ja mam kotleciki mielone, buraczki, ziemniaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bibik81 0 Napisano Luty 3, 2007 Ja rosolek tez robie a na drudie pieczen + bagietki z maselkiem czosnkowym i slalta z feta. Na te buraczki to bym bardzo reflektowala!!!! Mniam!!! Ja nie umiem robic deobrych :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach