Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marynika

czy jak się jest z kimś...

Polecane posty

Gość marynika

... dosyć długo, powiedzmy pare, parenaście lat, to czy dotyk partnera nadal działa elektryzująco? Ktoś mi powiedział że po wielu latach w związku dotyk parnera czuje sie jak swój własny :-o

Gość wszystko mija

Gość marynika
troche mi się wydało smutne jak to usłyszałam.. mała megi> ale nie czujesz tego tak jak kiedyś prawda...?

ale nie do końca rozumiem, co znaczy, że nie czuję tak, jak kiedyś :) - no na pewno jest inaczej, co nie znaczy, że gorzej. Miłość dojrzewa, tak jak my - mogę ci powiedzieć, że w łóżku jest pod wieloma względami nawet lepiej niż wtedy, gdy zaczynaliśmy, gdy mialiśmy po 18 lat, mimo że zawsze byliśmy zadowoleni, zawsze lubilismy poszaleć -teraz np. czuję się z nim bardzo pewnie, jestem otwarta na więcej rzeczy, częściej przejmuję inicjatywę, nie wstydzę sie pokazać, że jest mi dobrze, seks jest bardziej wyrafinowany, doskonale odnajdujemy \"swój rytm\" , a jego dotyk jest nadal gorący - u nas naprwdę jest fajnie. Najważniejsze, żeby nie wkradła się rutyna, nuda :)

ale fakt, w wielu zwązkach to przygasa - kwestia dobrania się, wspólnych relacji, a przede wszystkim wyobraźni ...