Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczuplutki..

Dziewczyny nie lubicie pakerów ? To dlaczego każdy ma super laske?

Polecane posty

Gość szczuplutki..

Wszędzie to widze, w kinie, w centrum handlowym, w pubie itp Zawsze mają bardzo ładne dziewczyny, bardzo często nawet studentki. To dlaczego wszem i wobec ogłaszacie, że nie lubicie takich jak oni mają najlepsze partie?

Gość Sedzia Dreed
Chamów też nie lubią...bla bla bla, rób dokładnie na odwrót niż kobiety mówią to osiągniesz sukces....

Gość studentki taaa.........
chyba z wyższej szkoły lansu bansu i robienia lodów nie znam żadnej studentki która zadawałaby się z pakerami nomalne kobiety nie lubią ani pakerów ani zaniedbanych chudzin tylko normalnych (czyli złoty środek) to tyle jeśli chodzi o wygląd - ale oprócz tego przydaje się jeszcze nieco oleju w głowie

Gość sczuplutki..
Dziewczyny z prawa na UAM, koleżanka z AE, i pare z AM, czyli coraz więcej tępych lasek na państwowych uczelniach jest tak ?

Gość Mark of Chaos
lubią lubią........ale na paszczura zawsze masz szanse :)

Gość studentki taaa......
nie wiem ja po prostu nie znam takich osób ale może zdefiniuj słowo paker bo jeśli chodzi ci o tępej góry mięcha to nie sądzę żeby studentki się z takimi zadawały - chyba że ochodzi o okazjonalny seks a potem gościa wymieniają na nówkę chyba że masz na mysli faceta który pakuje ale oprócz tego reprezentuje sobą coś więcej mi słowo "paker" kojarzy się z tym pierwszym

Gość nie super laskę tylko BARBIE
ponieważ normalne dziewczyny koksów nie chcą:o zależy jakiej panny szukasz..:o

Może dlatego, że nie każdy facet dbający o sylwetkę, bywający na siłowni i mający trochę więcej tych mięśni jest tępakiem w błyszczącym dresie i ze srebrnym łańcuchem dyndającym się na szyji? Może też dlatego, że są dziewczyny (np ja :D) które nie lubią szczupłych, tylko tych umięśnionych facetów? I wcale nie chodzi tu o poziom mojego IQ, tylko o preferencje co do wyglądu i upodobania?