Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka____jedna

od czego zależy powodzenie zwiazku na odległość..??

Polecane posty

Gość taka____jedna

wie ktos moze..??

Gość taka____jedna
czy ktos przezyl lub aktualnie jest w trakcie trwania takiego zwiazku..??

Gość wszystko mija
ja jestem w trakcie zalezy od odległości, od okolcizności

Gość taka____jedna
odleglosc jakies 650km i inny kraj..

Osobiście jestem w związku ponad 5 lat, a zaczęło się od odległości ponad 250 km. Trwaliśmy tak ok 3 lat. Teraz jesteśmy już w jednym miseście i w jednym mieszkaniu :) Koleżanki zakładały się ile przetwamy, ale my byliśmy i jesteśmy bardzo szczęśliwą parą. Złoty sposób na szczęście w takim związku? - szczerość i zaufanie. Ale to nie tylko w związkach na odległość. To podstawa bycia razem w ogóle.

Gość taka____jedna
a bo to skomplikowane wszystko, wlasnie przechodzimy etap potrzebowania wzajemnej obecnosci i stoimy w miejscu, nie potrafimy odpowiedziec sobie na pytanie co dalej.. Wczoraj sie dowiedzialam, ze nie wie, czy bedzie mogl mnie tak czesto odwiedzac (ze wzgledu na swoja prace).. i nie wiem, co dalej.. Bardzo mi zalezy, mu chyba tez, ale sie troche pogublilismy;/

Gość Jest różnie
Postawione pytanie i nic. Kochacie się, seks też Was łączy. Miłość, a nie zauroczenie powinna przetrwać. Jeśli tylko łaczy sex, to partnerzy szukają innych obiektów.

Gość wszystko mija
lepiej daj sobe spokój...

Gość taka____jedna
sex w tym związku nie jest najważniejszy.. Myślę, że to coś więcej.. Padło tak wiele ciepłych słow i zapewnień, a teraz..?? Dodam, że on ma 30 lat, ja 26 i wydaje mi się całkiem rozsądnym facetam.. Czy to strach..?

Gość rybciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja bylam w zwiazku na odleglosc;) bylo tak przez 3 lata a teraz sie przeprowadzilam i jest lepiej;] jezeli dajesz rade wytrzymac to zeb tej drugiej osoby nie ma obok to bedzie oki:) najzwazniejsze to przetrwac poczatki moze pozniej bedziecie blizej;]

Gość taka____jedna
jego stanowisko pracy wiaze sie z czestymi wyjezdami i chyba boi sie tego, ze nie bedzie mi mogl nigdy na 100% powiedziec, kiedy przyjedzie nastepnym razem.. Ze byc moze nigdy nie bedzie dla mnie na dluzej, bo nastepnego dnia bedzie musial byc juz w innym miejscu..

Jest powiedzenie \"prawdziwa milosc wszystko przezwyciezy\" takze odleglosc :) Trwalam w zwiazku na odleglosc przez ponad 3 lata W obecnej chwili mieszkamy razem -mam wspanialego partnera a dla syna z pierwszego malzenstwa znalazlam wspanialego ojca Dziewczyny glowa do gory! :)

Gość fdfdfdf
ja trwam , po roku znajomosci wyjechał za grance do pracy, z tygodnia na tydzien jest co raz gorzej, brakuje i brakowało mi namacalnych czestych relacji, samotnosc w zwiazku mnie przeraza, samotne wekendy, nie jest w stanie mi nic obiecac, mielismy plany zareczyny, nic nie jest pewne jest co raz gorzej nie zycze nikomu . On ma lekko bardzo dobrze płatna prace nie umie z niej zrezygnowac ze mnie tez ale jastawia na 1 miescu mamy po 29 lat i nie wiem co robic, moze powinnam zaczac sobie układac zycie na nowo juz dłuzej tak nie wytwam, straciłam nadzieje i optymizm, co raz czesciej sie kłocimy, kłotnia kiedy ktos moze przyjsc wyjasnic racjolanie , przytulic konczy si epo 1 dni przez net tel sms trwa co raz dłuzej i tylko sie zaagnia... dla mnie to porazka

Gość b. prosta odp
od determinacji. przynajmniej jedna strona musi mieć jej bardzo dużo ;) przeżyliśmy kilka dobrych lat w związku na odległość, więc Ty też dasz radę. Teraz jesteśmy już 7 rok ze sobą:) i już nie na odległość:)

Gość taka____jedna
Dobrze napisane, od determinacji i od wspolnego celu bycia kiedys razem..:) wiec moze rzeczywiscie glowy do gory drogie Panie

Gość Zalezy od podejscia i
nastawienia.Jezeli 2 osoby,podkreslam2!!,kochaja sie i maja do siebie duzo zaufania,jak najbardziej.Jestem w takim zwiazku,co prawda dopiero od 6 miesiecy,mielismy za soba kryzys,ale udalo sie i jestesmy razem.Tyle ze teraz ja kocham,co do mojej drogiej polowki...nie wiem,bo sie zmienila.Na gorsze pod moim katem.Poczekam,powalcze,mam nadzieje ze bedziemy razem.Pozdrawiam.

dobrze powiedziane - od determinacji :) ale nie zgodze sie, ze wystarczy przynajmniej determinacja jednej osoby, nie wystarczy, potrzebna jest u obu ;)