Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyysooookaa

wysokie dziewczyny ile wazycie?

Polecane posty

Gość wyysooookaa

bo ja mam 179 i waze 75 wydaje mi sie ze az na tyle nie wygladam ale tak czy siak to chyba za duzo czyż nie?

Gość lacostalinea
Ja mam 165 i waze 50 kg. Chcialabym wiecej. wazyc, a ty dobrze wazysz do wzrostu pozdrawiam

ja dokładnie tak jak Ty wysoka! :) identycznie, ludzie tez mi mowia ze na tyle nie wygladam ale ja mysle ze to za duzo :(

prawidlowa waga to wzrost - 110. Ja waże 65 a mam 172, chcoałabym 60kg ważyć

Gość wyysooookaa
ja sobie wmawiam ze grubokoscista jestem:p fajnabasiunia a planujesz jakas diete czy zostajesz przy tym co masz?

i ogolnie to mam juz lekka obsesje na punkcie swojej wagi, zaczełam nienawidzieć siebie..... nie wiem co zrobic... ale tez nie mam na tyle silnej woli i mozliwosci zeby się odchudzac... ech nie dosc ze gruba to jeszcze wysoka :( więkoszsc chłopaków niższych ode mnie i w ogole ojejku

Gość 183 wzrostu
a ja waże aż 79 ale jestem w trakcie gubienia kilosów

ja tez mam grube kości (a przynjamniej sobie wmawiam :p ) a diete oczywiscie planuję ale zobacyzmy jak to będzie z jej dotrzymaniem...

a ja mam 173 i ważę aż jakieś 90kg!!!!! koszmar, strasznie się zapuściłam ostatnio

Gość wyysooookaa
ja tam ze wzrostu sie nawet ciesze, gorzej z tą wagą. ale planuje schudnąc zeby chociaz ponizej 70 zejsc

Gość aiwa
ja mam 176 i ważę 59 kg. a chciałabym 56... :P pozdrawiam wszystkie wyysokie :)

Gość specjalista
wyysooookaa, fajnabasiunia a jakie macie figury? biusty? to ma wbrew pozorom spore znaczenie

173 cm 53 kg jestem zadowolona, choc mi brzuch po tabletkach anty urosl- musze nad nim popracowac ;) co do wagi idealnej- moja waga jest dla mnie idealna, nie lubie wazyc ani wiecej ani mniej- teraz dobrze sie czuje a wazylam w swoim zyciu juz zarowno 59kg jak i 49kg :o ale czy ja w ogole jestem faktycznie wysoka? :o

ja mam miseczkę C, kiedys miałam tylko takie grubsze nogi a płaski brzuch, teraz na brzuszku jest ciut tłuszczyku :) ramiona raczej szczupłe

i koniecznie chciałabym zejsc poniżej 70 kg... echh ale jak :( uczę się, mam duzo stresów które niestety zajadam niezdrowymi rzeczami . ostatnio co prawda ograniczyłam słodycze i chodziłam 2 razy w tyg na aerobik ale niestety nie dało to prawie zadnych efektów.... :(

Gość wyysooookaa
ja mam raczej proporcjonalna figure ale co z tego jak wszedzie troche za duzo:P zalezy co kto woli:P a miseczka c, w biodrach mam gdzies ze 102, w udzier 60 a w talii to nawet nie wiem

Gość Kobitki wysokie
macie troszke przechlapane, bo u was bardziej widac dodatkowe kiloski. Mala jak jest grubasna to jest kluseczka, a wy jak wazycie za duzo to sie ogolnie robicie wielkie. Ale za to mozecie zostac modelkami :) Ja mam 169cm wzrostu, wiec jestem posrodku. Waze 64kg, a najlepiej wygladam jak waze 55-58kg. Coz, moze do wiosny sie uda troszke zrzucic. W poniedzialek aerobik w wodzie... Pozdrawiam!

mam prośbę taką trochę z innej beczki, jestem tu pierwszy raz, powiedzcie mi co trzeba zrobić, żebym na bieżąco mogła widzieć Wasze wypowiedzi???? dzięki

Gość wyysooookaa
fajnabasiunia- nie mam teraz dostepu do zdjec, wiec nic z tego, ale i tak nie ma na co patrzec. a jak tam Twoje wymiary?

Gość 180 cm 70 kg

nie znam swoich wymiarów szczerze mowiac bo nie wiem w jakim miejscu się mierzy :P fotki mozesz zobaczyc na www.mylittleworld.grono.net - chociaz nie ma tam chyba takich pełnej sylwetki ale da że tak powiem obraz taki w miare ogolny jak wygladam :)

Gość 180 cm 70 kg
oswiezaj strone :)

Gość wyysooookaa
naprawde wazysz 75?bo nie wygladasz. no to mnie pocieszylas moze ja tez nie wygladam tak zle jak mi sie wydaje. a tak poza tym to żeś bardzo ładna

Gość 178m 58 kg
a ja jestem strasznie chuda i nie moge przytyc, wszystko na mnie wisi, a najgorzej ze spodniami bo jak sa dobre tzn s albo 34 to maja za krotkie nogawki i wygladam jak glupek, i w ogole nie mam bioder za to dosc szerokie ramiona ..probowalam prztyc ale nic nie idzie w biodra ani w plaska pupe tylko brzuch mi sie robi wypukly troche ,no bez sensu...

dziekuję bardzo :) ale wiesz... zdjecia nie pokazują ze tak powiem w całosci jak się wygląda. Mama ciagle na mnie krzyczy ze będę potworem, ze mam się odchudzac itd... i przez to ja tylko o tym myślę. wszyscy ludzie maja dosc jak gadam im o tym jaka jestem gruba... echh dlatego przestałam sie juz im skarżyc za to chodza po forach i tylko sie dołuję bo ja nie mam silnej woli aby schudnąc

Gość 174cm 66kg