Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyysooookaa

wysokie dziewczyny ile wazycie?

Polecane posty

Gość wszystko zależy
od budowy ciała, udziału tkanki mieśniowej, kości. Osoby o tym samym wzroscie i tej samej wadze mogą wyglądać bardzo różnie. Jedna moze sie wydawać normalna, szczupła, a inna troszke ulana.

cześć dziewczyny jak minął dzionek???ja mam dzisiaj kiepski dzień zjadłam 3 czekoladki:-(

Gość dzierwczyny
czy znacie sposob aby urosnac?

wyysookaa, fajnabasia...gdzie jesteścieeeeeeeeeeee????????? ja właśnie sobie trochę poćwiczyłam.....ufff co do jedzonka,,, nie jest może idealnie..ale się ograniczam.... i jem mniej niż zwykle

mnie generalnie dzień upłynął pod znakiem jedzenia niespodziewanego, jakby wszystko się na mnie uwzięło - tego \"pierwszeg dnia lżej\"! Począwszy od urodzin po kolację sympatyczną późnym wieczorem (a tego akurat nie lubię) - teraz to by mi się przydało pobiegać po parkingu :D:D:D

ja niestety mam nawał klasówek i kartkówek, i z nerwów niestety więcej jem :( ale dzisiaj juz nic postaram się nie zjeść (ale zobaczymy jak mi to wyjdzie) :)

ja własnie jak mam duzo nauki to sie denerwuje i jem :P albo jak sie z kims pokłócę ech... albo jak cos mnie martwi... ale muszę to zmienić i nie rozładowywać napięcia przez jedzenie...

ja proponuje w takich chwilach zamiast jeść -poćwiczyć;) przed momentem \"rozładowywałam się\" skacząc na skakance

Chyba masz rację Basiu:-( Co słychać?? Ja jak narazie od tygodnia nie jem słodyczy, jestem chora więc narazie jem normalnie. Jutro kończę brać antybiotyk, więc muszę się wziąć do roboty!!!!! PA

ja narazie tez nie jem słodyczy, bo post.. ale ojj cholera utyłam 2 kg i nie wiem dlaczego! :( co prawda jem normalnie, ale i tak mniej niz wczesniej ech... :( lipka :(

Gość roweryk stacjonarny uratujeWAS