Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żabcia999

****Kosmetyki AVON***

Polecane posty

Gość Żabcia999

Co myślicie o kosmetykach z avonu? Które polecacie a które stanowczo odradzacie.

Gość medicine
ja lubie wszystkie kosmetyki z avonu , jedynie co to odpada seria COLOR TREND- jest bardzo zła:) a tak to wszysko co mam to ąvon:)

Gość Lidka001
Ja po prostu kocham wodę toaletową PUR BLANDA

Gość Lidka001
Sory za pomyłkę ---- PUR BLANCA

Lubie: - puder prasowany (niedawno kupilam chyba czwarte opakowanie), -róż, -podklad rozswietlajaco-antystresowy, -krem do piet. Nie polecam: - tych najtanszych podkladow, - serii color trend, - kremu do rak SSS - wszystkich \"cudownych\" kosmetykow typu krem upiekaszajacy nogi.

Gość uwielbiam AVON
Ja dostałam zestaw do francuskiego manikiru i jest świetny

Gość uwielbiam AVON
a co myślicie o tuszu do rzęs ,, pełnia rzęs" ??

lubie zele pod prysznic, i szampony - praktycznie wszystkie :)

Gość madzialenka_ night
A co myślicie o cleanskin

Gość madzialenka_ night
A co myślicie o cleanskin

Gość lol9874
Tusz ,,Pełnia rzęs" troszkę mnie rozczarował a was??

Gość mała_misia
Ja kupiłam ten tusz i nawet fajny, ale myślałam że szczoteczka będzie inna :( Ale zawartość spoko

Gość jaspoka
polecam; - krem z miodem i mlekiem - wode toalet. PUR BALNCA lub PERCIEVE - krem MILK COMFORT na noc - niestety już chyba nie produkowany - balsam na celulit i ten liftingujacy co dziala jak niewidzialny gorset - puder brazujacy w kulkach - balsamy i zele pod prysznic z serii natural nie polecam; - szamponow (przetluszczaja mi sie wlosy po nich strasznie) - tuszow do rzes - ujedrniajacego toniku z seri SSS

Gość lulilulilaj
a ja mam wrażliwą skóre i wszysko mnie uczula,nawet jak jest napisane ,,do skóry wrażliwej"to dostaje uczulenia,wszystko oprócz mazideł,czyli cienie,pomadki,tusze,a pudry wogóle są okropne,

ja polecam: - żele pod prysznic - szampony Advance - krem do rąk SSS - preparat antycellulitowy - kremy Hydrofirming - podkład rozświetlająco- antystresowy - tusz mocno podkręcający - puder brązujący w kulkach - puder prsowany - pomadki i błyszczyki - peeling Clearskin taki niebieski seria Clearskin mocno wysusza skórę, więc jak ktoś ma tłustą to powoduje efekt maski i później świecisz się jeszcze bardziej, ale tak to jest ze wszystkimi kosmetykami matującymi.

Gość Rudra
Słabe opakowania kosmetyków, a szampony i odżywki Avonu są silnie uczulające. Ja bardzo lubię za to tą serie zapachową, wanilia i mleczko soiowe.

Gość Ja jestem konsultantką
POLECAM: 1. Perfumy (Damskie: Pur Blanca, Far Away, Lyrical, Today; Męskie: Tomorrow, Essence, Interact, Midnight, Full Speed, Black Seude Touch, Pro Sport) 2. Serię FOR MEN (żel w piance do golenia, balsam po goleniu, żel do mycia twarzy, żel pod prysznic, krem nawilżający) 3. Żele SENSES (pod prysznic) 4. Niektóre biżuterie (są piękne) 5. Krem głęboko nawilżający na dzień i na noc 6. Krem głęboko nawilżający pod oczy 7. Tusz Stylista 8. Serię Clearskin (tonik, peeling, żel do mycia twarzy) 9. Naturals - krem do twarzy z brzoskwinią, z olejkiem z drzewa herbacianego, z soja i z cytryną 10. Balsam Naturals z czereśni, z miodem i cytryna 11. Krem zmiękczający do pięt 12. Serum na zniszczone końcówki

Gość bad_dragonfly
Ja zawsze kupuję kremy odżywcze lub nawilżający za 8,90. Są nie drogie i zawartość jest super!!!!!!!!!

Gość Żel do higieny intymnej
bizuterię kredka do oczu Serię PLANET SPA

Gość BeataB-jow
Ja polecam hmm -tusz "pełnia rzes" -ja swoje mam dosc dlugie a nie chcialam ich jakos bardzo pogrubiac czy co a z tym tuszem jest umiar i wygladaja ładnie:) -wode pur blanca -blyszczyk hmm chyba z color trend -szampon grapefruit z róża (ehh ten zapach :) ) -moja mama chwalila sobie krem anev -tonik cleraskin czy cos takiego przeciw wagrom Jak cos sobie przypomne to dopisze ;)

Gość BeataB-jow
Aaa dla facetow ozywiscie serie pro extreme fullspeed czy cos takiego

Gość Są BEZNADZIEJNE..
łąDNE MAJą WODY TOALETOWE ALE I TAK KRóTKOTRWAłE.. OGóLNIE PORAżKA, BYłAM KIEGYś KONSULTANKTą I UWAżAM żE Są KIEPSKIE I O WIEEEEEEEELE ZA DROGIE DO SWEJ WARTOśCI..