Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Abbbbaa

problem z ROZMOWA

Polecane posty

Gość dark wings
mozesz tez sie zapytac jak jej sie cos podobalo poczym powiedziec cos zupelnie sprzecznego, wywolaj dyskusje :D niech sprobuje cie przekonac

tylko bron Boze nie mow \"spieprzaj dziadu\" :P

jejku ..przerwij jej ..co to za rozmowa - jedno mówi przez godzine i drugie teżprzez godzine... nie znacie równowagi.. Ona stanowczo za duzo mówi Ty za mało.. naucz sie przerywac jej

Gość do autora.................
sam wychodzisz na idiotę, a to, że rozmowa się nie rozkręca to chyba wina obu stron. powiedzenie komuś - powiedz coś, jest co najmniej chamskie, jeśli samemu nic konkretnego nie można wydusić z siebie. zabranie do kina to jeszcze nie powod do rozmów. to tylko jedno wyjście, a rozmowa polega na dialogu, wymianie mysli. jesli go nie ma to szkoda czasu na tępe patrzenie sobie w oczka, i udawnanie, że się rozumie partnera, bo to akurat gówno prawda.

Gość ile masz lat abba
?

Gość abbbaa
moze to troche glupie ale czuje sie przy niej jak idiota. ona wie wszystko o wszystkim, czuje sie jak dziecko kiedy juz skonczy swoj monolog brakuje mi slow, a przerwac jej? i co powiem? ladna dzisiaj pogoda?

Gość a czym ona sie zajmuje
?

Gość abbbaa
jetem w 1 klasie technikum. a interesuje sie wszystkim po troche, nie mam szczegolnego hobby

Gość abbbaa
mam wrazenie ze ona interesuje sie wszystkim! tylko ze doglebniej ode mnie. tak jak by wszystko o co zapytam bylo jej hobby od dziecinstwa

Gość moze ona stara sie miec
na wszystko odpowiedz. wiec zaskocz ja ciekawym pytaniem :)

Gość abbbaa
czuje sie jak idiota :( moze faktycznie nie powinienem sie z nia spotykac, wczesniej nie mialem takieo problemu z dziewczynami. zawsze potrafilem sie dogadac a teraz mam blokade

nie lubie słowa \"wszystko\" więc kolejnictwo,ksiązki stephena kinga,wrózenie z kart,brydz,szachy,hodowla koni ?..............irytujące.... :/

nie lubie słowa \"wszystko\"... więc kolejarstwo,ksiązki stephena kinga,wrózenie z kart,brydz,szachy,hodowla koni, szydełkowanie ? ..............irytujące.... :/

Gość abbbaa
jestem wdzieczny ze starasz sie mi pomoc ale co moje hobby ma pomoc w rozwiazaniu tego problemu?

Gość dark wings
twoje hobbz ma ja yainteresowac

Gość abbbaa
wiem, moze po prostu skoro nie mamy wspolnych zainteresowan to ja zainteresuje sie jej hobby?! moglaby mnie duzo nauczyc i tym samym pwstalaby jakas wiez? sam nie wiem.. zalezy mi na niej. bede chwytac sie czego moge

Gość dark wings
calkiem dobrz pomzsl, nie wiem co ci powiedyiec. cyasami warto sie cyzms nowzm yainteresowac, ale nie wiem...

nic na siłe( tzn nie zaczynaj sie interesowac czyms co Cię nei kreci tylko dla kogoś).. ale z drugiej strony wspolne chiwle: wyjście do kina,na spaver , jakis wyjaz bardzo łaczy,mozecie to pozniej wspominac itp

do autora = bede brutalna i napisze, ze i tak nie bedziecie ze soba :o moze i oboje tego bardzo chcecie, ale nie nadajecie na jednej fali, brakuje nici porozumienia.... w milosci potrzebna jest nie tylko rozmowa, ale chemia, trzymanie sie za reke, sex,wspolne odczucia, doznania , zainteresowania itd. itd....a jak ktos mialby do mnie mowic \"powiedz cos\" to juz wiadomo, ze cos tu nie gra, bo nie potraficie sie dogadac.. Wez sie w garsc po tym co napisalam :D

Gość abbbaa
dzieki wielkie, serce nie sluga... moze wiem ze ide na straty ale zaryzykuje, kto wie.. :(:(:(

Gość abbbaa
a wiecie moze (tak przy okazji) o co chodzi z tym : "Irasiad" ?