Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NienawidzeTEGOciala

Jestem beznadziejna

Polecane posty

Gość NienawidzeTEGOciala

robie ze soba juz chyba wszystko zeby poprawic jakos wyglad ale nic z tego nienawidze swojej twarzy mam obrzydliwa skore koszmarnie zniszczone wlosy wszystko jest złe nikt nie zwraca na mnie uwagi no chyba zeby dokuczyc, co raczej rzadko sie zdarza. najbardziej boli mnie to ze jestem ignorowana. inne dziewczyny maja normalne zycie, chlopakow, podobaja sie... chcialabym byc po prostu troche ladniejsza. nic wiecej

Gość mała_misia
nie łam się :)

Gość mała_misia
nie łam się :)

Gość NienawidzeTEGOciala
jestem dla wszystkich grzeczna i przyjemna duzo mowie staram sie zawsze zeby ludzie czuli sie dobrze w moim towarzystwie to nie tak jak piszesz Magnolio, jakis czas temu myslalam o sobie ze jestem jak inne dziewczyny, normalna, ze z moim wygladem wszystko w porzadku. niestety rozni ludzie dali mi to odczuc, ze jestem gorsza albo kiedys nie bylam taka brzydka, moze troche sie nawet podobalam, bylam bardzo chuda, troche inaczej wygladalam. ludzie sa jednak okrutni. jak tylko troche sie zmienisz odsuwaja sie jakbys byla tredowata ostatnio bardzo mi dokuczali jacys gowniaze na ulicy. nie powiem jak bo bardzo mi wstyd. nie powiedzieli co prawda wprost ze cos nie tak z moim wygladem ale dali to do zrozumienia na 1000 roznych sposobow. chcialam juz nie wraca do domu nienawidze siebie, sama sciagam na siebie uwage. maluje sie bo inaczej wygladalabym jeszcze gorzej

Gość chuchro
ja jestem obrzydliwie chuda.nie ma osoby ktora by mi nie przypomniala o tym w najmniej spodziew.momencie.ja na to po prostu juz sikam.szukqam w sobie czegos co mi sie podoba a jest pare takich rzeczy i to sie dla mnie liczy.pozdr

Gość NienawidzeTEGOciala
nie jestem ślepa, ani glupia. wiem kiedy ludzie sie ode mnie odsuwaja, kiedy maja jakies zastrzezenia

Gość NienawidzeTEGOciala
Chuchro pewnie jestes sliczna tylko chudziutka

Gość chuchro
napisz cos jeszcze o sobie.Dlaczego zwracasz na siebie uwage i czym

Gość chuchro
nie jestem sliczna.mam dlugi nos,wystajaca brode i slady po pryszczach.ale za to dlugie rzesy i dzieki temu ladne oczy.nic poza tym

Gość NienawidzeTEGOciala
po co? i tak jestem koszmarna, mam paskudna twarz, nienawidze tego odbicia w lustrxe czuje sie jak w wiezieniu mam troche spuchnieta twarz powieki policzki nawet a bywaja dni ze jest lepiej mam tez beznadziejna cere itd cos nie tak z hormonami, lecze sie u endo, tzn jeszcze nic nie przepisal, bo piguly anty mi wrecz zaszkodzily jesli chodzi o wyglad

Gość NienawidzeTEGOciala
no widzisz, masz ladne oczka i na pewno nie tylko

Gość NienawidzeTEGOciala
blizny tez mialam, zlikwidowalam glycoa

Gość ewa25
Nie martw sie nie jesteś jedyna. Ja patrzec na siebie nie mogę, za chuda, dziwna i wogóle nijaka. Dobrze, że mikroskop jest ciężki bo pewnie nosiła bym go ze sobą, żeby od czasu do czasu przypomniec sobie, że mam piersi :( :)

Gość NienawidzeTEGOciala
lece dziewczyny czas na mnie 🌻

Gość chuchro
a czego w tej chwili potrzebujesz,pocieszenia czy zdolowania?

Gość facio_
na pewno masz cos ladnego w sobie, musisz tylko pomoc temu czemus sie wydostac.

Gość chuchro
ja karmie jeszcze to cos tam mi jeszcze wisi ale jak odstawie to moj maz bedzie musial zaopatrz.sie w mikroskop.

Gość ewa25
Kochane bo to sie trzeba śmiac a nie płakac!!! O wystające kości biodrowe mogę sobie kapsle z piwa zdejmowac!

Gość facio_
a jak obrocic w zart lekka nadwage? ja juz nie widze moich kosci biodrowych, a kiedys jeszcze je widzialem :>

Gość ewa25
Kochanego ciałka nigdy zawiele:):)

Gość ewa25
Ja mam tak dziwną buzię, że już słyszałam, że z Japonka jestem, Arabka też czasem, zachaczyłam i Rosjan, a mi sie zwyczajnie wydaje, że jak byłam mała to walnęłam twarzą w ściane i już mi tak zostało... wklęsło:)

Gość facio_
a mnie zaczyna to przeszkadzac i wkurzac, tylko nie chce mi sie brac za siebie. Brzuszek mam maly, ale zawsze (tzn. maly - zalezy od punktu widzenia - na chwile obecna 102 cm na wysokosci pepka) to brzuszek. Ja tez np. lubie jak kobieta ma cialko - tzn. najlepiej jak jest po srodku wszystko. Nie lubie skrajnosci ;)

Gość facio_
Nie ma sprawy - obecności takiej radości póki co nie stwierdziłem :) No może jest kilka wyjątków, a tak to dni lecą i lecą i.. nic...

Gość ewa25
jak ja bym chciała przytyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość facio_
zamieńmy się ;)

Gość facio_
chociaż nie, ja tak całkiem chudy to nie chce być, byłem i już wolę mieć te ekstra parę kilo ;) W sumie to niepotrzebnie narzekam, ale fakt, te kilka cm trzeba zbić.

Gość facio_
Ciężko jest, tak długo jestem taki.. no może nie nieszczęśliwy, ale na pewno nie szczęśliwy - miałem kilka szczęśliwych dni, jak miałem lady u boku, a teraz.. monotonia, marazm...

Gość ewa25
miło jest się przytulic do ciała a nie wychudzonych kości!!!

Gość facio_
przyznałbym Ci rację ewciu, ale tym samym popełniłbym faux pas ;)

Gość ewa25
MAGNOLIA22.........robie co mogę i nic, najgorsze, że nie zawsze taka byłam, kiedyś było 178/64 teraz jest 178/50 nigdy sie nie odchudzałam więc nie kumam. Pracowałam dwa miesiące na nocnej zmianie, straciłam 16kg i juz nie mogę odzyskac a było to 14 miesięcy temu!!!!!!!!!!!!!!!