Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NienawidzeTEGOciala

Jestem beznadziejna

Polecane posty

Gość ewa25
dokładnie to nie wiem ale coś pomiędzy 160 164

Magnolia - oo, jaka propozycja :) Ja w to wchodzę ;) :P Wiosenka - czyli masz taką \"kobiecą\" budowę, tak? Przepraszam, za wyrażenie, wszystkie jesteście kobiecie, tylko takie określenie krąży.. Jak widzę kształty Bellucci to się topię.. ;)

Gość a ja dzis
ja akurat mam zeza zbieznego wiec nie ogladam sie na boki :-) a faceta to pewnie nigdy juz nie znajde . mam juz 30-che na karku cale zycie bez faceta to pewnie juz tak zostanie :-(

Gość Wiosenka22
oj a czemu to Rycerzu?nikt Cie nie przytula?

Wiosenka - oj słabo się trzymam, krańce wytrzymałości... Ewa - hm, a co w tym wzroście takiego fajnego? :)

Gość ewa25
wiosenka mnie tez dziadki takie lubią ale w inny sposób i psia krew nie ślinia sie na mój widok,

Gość Wiosenka22
Ooo tak, kobieca...biodra jak u chlopca-zly adres... Tak,Monika belucci piekna kobieta...dobrze ze choc jedno nas laczy:)

Gość ewa25
facio bo ja mam178 :)

Gość ewa25
przypominam 160-164 ma

Gość Wiosenka22
Ewa25...ciesz sie ze te dziadki nie pchaja na Ciebie swoich łap Rycerzu:trzymaj sie, jestem z Toba:)

a ja dziś - wiesz, nigdy nie wiesz co się spodobać może jakiemuś facetowi... Myślisz, że faceci nie mają np. takich problemów? Może jeszcze większe mają i jakoś z tym żyją i też na pewno czekają aż jakaś miła dziewczyna się nimi zainteresuje... Wiosenka - czemu nikt mnie nie przytula? bom sam :( Ewa - no to chciałabyś takiego.. no malutkiego faceta? Ja jestem wyższy od Ciebie o dobre 12cm :)

Gość Wiosenka22
ooo nastepna stronka sie robi;)

Gość ewa25
a śmiał by taki, prawdziwi rycerze jeszcze istnieją i nas obronią co nie ostatni rycerzu?:)

Gość Wiosenka22
napewno nie jest tak zle Rycerzu, moze poprostu jeszcze nie znalazles odpowiedniej kobiety, ale uwaga:czai sie pewnie gdzies juz na Ciebie:D dziweczyny,uwazajcie na straych dziadkow...tych po 60 .. bo ja takich kolo 40 to lubie...choc nie wiem czemu..

Gość ewa25
fajno by taki mały przy mnie wyglądał:) A ty to duży jesteś!!!!!!!!!!1

Gość a ja dzis
no zez raczej nikomu sie nie spodoba. zez to temat nr1 do glupich zartow i docinkow

Gość Wiosenka22
Ostatni Rycerzu, jestem zszokowana..straszego czlowieka bys szabla swa tknal? nieladnie..masz klapsa ode mnie hehe

Wiosenka - to musi się nieźle czaić bo ja nic na horyzoncie nie widzę, nawet koleżanek. No, oczywiście oprócz Was :)

Gość Wiosenka22
ci wszyscy aktorzy hollywoodzcy sa niscy..tylko ekran ich wydluza, piosenkarze tez..toż to takie niziołki;)

Gość ewa25
a ja dziś nie martw sie głupimi żartownisiami, nie warto na takich czasu marnowac! Napewno są nudni zakompleksieni i żeby od siebie odwrócic uwagę śmieją się z innych!To oni są żałośni a nie twój zez!

Rycerz nie ma szabli ino miecz ;) I nie tknął a przepołowił :P (musicie wiedzieć, że średniowiecze to były brutalne czasy...) Klaps w zbroje - nic nie poczułem ;) Magnolia - tak masz rację. Ja normalnie bym się tak nie otwierał przed nikim. W ogóle przyznanie się do czegoś, jakiejś słabości to katusze, rzecz niemożliwa dla większości facetów. Tak już jesteśmy skonstruowani. Dobrze, że ten internet istnieje ;) Tylko szkoda, że wirtualnie jesteście tylko ze mną a nie namacalnie (bez skojarzeń)

Gość Wiosenka22
eeee,przesadzasz Ostatni Rycerzu, na milosc przychodzi pora:) a wysoki facet juz jest pociagajacy:)mmm..jak ja lubie mezczyzn....mmm

ojeeeej ale ten temat do mnie dzisiaj pasuje......nie moge patrzec na siebie w lustrze.........bleeee grube faldy na brzuchu, twarz jak pilka pod broda tluszcz, wiecznie na co chora.....chce mi sie ryczec dzisiaj i tyle...ale dobrze ze nie jestem sama....

Gość ewa25
"bez skojarzeń" za późno:)

Gość Wiosenka22
ale mnie zagiales...ino miecz, a juści ze ma wacpan racje, a czarownice palicie na stosach jeszcze? jak tak to uciekam...

No może i tak, ale kobieta nie wykona pierwszego ruchu i nie da też ostentacyjnie znać, że jej się podoba ktoś. A ja pisałem, żem nieśmiały gość. a ja dziś - nie przejmuj się takimi idiotami. Masz już 30 i wciąż trafiasz na takich kretynów?? Może musisz zmienić otoczenie?

Gość a ja dzis
ale ja sie cholernie wstydze tego zeza nie potrafie ludziom patrzec w oczy ciagle spuszczam glowe zeby tylko czasem nikt nie zauwazyl. takie zycie strasznie meczy :-(

Gość Wiosenka22
do trombocycik....oj uwierz mi czasem sama boje sie spojrzec w lustro rano...brrr

Gość ewa25
o ja nie mogę:) jakie fajoskie "trombocycik":)