Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NienawidzeTEGOciala

Jestem beznadziejna

Polecane posty

Czarownice na stosach? Wprowadziliśmy nowe techniki orzekania czy czarownica jest zła czy nie - szczegółowe przesłuchanie :P Nie no ja nikogo nie palę jakby co ;)

trombocyty - to było coś z \"było sobie życie\" - to coś w organizmie prawda? tylko nie pamiętam co to robiło...

Gość Wiosenka22
Ostatni Rycerz...musisz otworzyc sie na ludzi...nie mozne byc BARDZO niesmialym.. fajny jestes facet, zupelnie nie rozumiem twoich problemow:) masz wiele do zaoferowanie kobiecie:)

Gość Wiosenka22
nie palisz tylko rozpalasz..zartuje

a no bylo cos w organizmie:) pewnie krwinka czerwona:).....czasami lapie mnie taki dol ze mi sie nic nie chce...ale na kafe jakos tak sie z kims pogada i sie robi troszke lepiej:)

Gość ewa25
A wiecie co mnie aktualnie denerwuje? Że zostawiłam ostatnią zapalniczkę w samochodzie i muszę stac nad kuchenką 5 minut żeby odpalic papierosa bo jest elektryczna a nie gazowa!

Gość a ja dzis
to nie jest tak ze te wszystkie docinki sa bezposrednio kierowane pod moim adresem. chcialam tylko powiedziec ze zez jest tematem wielu glupich dowcipow, ostatnio nawet kabaret ototo zrobil sobie na bazie zeza niezly ubaw jak to ogladalam to mialam ochote sie powiesić :-(

Chciałbym :P Co do moich problemów - ehh... już pisałem chociażby to, że ciągle coś mi jest. Mam jeszcze różne inne problemy. Sam jestem jednym wielkim problemem.

Gość Wiosenka22
znam niewiele osob ktore lubia to co widza w lustrze...czasem sie sobie podobam a czasem nie...hm..zaobserwowalam ze to zalezy od dnia mojego cyklu, cos musi w tym byc:)

Gość Wiosenka22
hehe..ja to jestem niegrzeczna..do obcego chlopaka tak...przepraszam, mam nadzieje ze nikt nie poczul sie zgorszony?:)

Gość ewa25
rycerzu daj ognia!!!!

Gość a ja dzis
nawet jak juz sie przelamie i patrze komus w oczy ( na codzien nosze okulary ktore troche zmniejszaja zeza) to nie potrafie skupic sie na rozmowie tylko caly czas zastanawiam sie czy ta osoba juz to zauwazyla czy jeszcze nie

Gość Wiosenka22
Rycerzu,tzn.ze masz problemy ze zdrowiem? widzisz, tak czasem jest, ale nie martw sie:) kobiety lubia sie opiekowac swoimi misiami:)

Gość ewa25
a ja dzis ja cie lubie i mam gdzies,że masz zeza:)

Gość ewa25
magnolia nie jest to zły pomysł:)

Daj Boże znaleźć taką opiekunkę do misiów :P a ja dzis - wiem, że to nic Ci nie pomoże bo to tylko moje gadanie, ale musisz w sobie coś zmienić, nie możesz się tak zadręczać takimi myślami! Jak ktoś zauważy - no to co - a jak zauważy i będzie robił z tego żarty lub coś podobnego - to olej go! Jego strata!

Gość Wiosenka22
magnolia22 no tak...i wiem tez ze czasem wygladam lepiej a czasem gorzej..dobrze ze chociaz niemam pryszczow:/ jakos matka natura mi skore oszczedzila...ja czasem czuje sie jakbym bula szalona krowa albo miala H5N1 heh

Gość ewa25
ty ostatni ty nie udawaj ze nie wiesz czyj!!!!:)

Gość Wiosenka22
moge ci kiedys zaaplikowac zastrzyk hihi zartuje,ale jakby tzrba bylo oklepac czy cos ..hih ale mam dzis humor ...taki swintuch ze mnie

Gość Wiosenka22
trombocycik..oj teraz to juz nie wiem dokladnie..ale teraz jestem w polowie i jakos zyje choc chyba pojawia sie u mnie tendencja spadkowa ;)

Gość Wiosenka22
juz kilka dni ksiezyc niemilosiernie wdziera sie przez okno do mojego pokoju...kolejny strauszek czy co?;)))

Gość a ja dzis
ale samotnosc mnie dobija :-( kolezanki i znajomi juz dawno maja swoje drugie polowy, rodziny a ja ciagle sama. teraz to juz nie mam nawet z kim gdzies wyjsc bo kazdy ma swoje sprawy, swoje zycie

A tak zapytam na przyszłość - może zaprocentuje - jak macie te dni, ten stres - co facet może zrobić by Wam umilić ten okres?? I tak żeby nie zostać skróconym o głowe przy okazji...

Gość Wiosenka22
Ostatni Rycerzu, a mnie pozwolisz zedrzec z ciebie ta zbroje? ukaż sie nam:)

Gość ewa25
a wogóle to co robicie w życiu, tak na codzień?

a ja dziś - jestem trochę młodszy, ale mam też kuzynów, kuzynki starszych i nie wszyscy mają kogoś. Ja sam jestem jak palec, a widzisz, że białogłowe w internecie są dziwnie rozpalone :P ;) Nie możesz tak zwalać wszystkiego na to... Hmm.. w sumie radzę Tobie a to samo mógłbym sobie napisać bo wszystko też zwalam na pewne rzeczy... hmmm... \"lekarzu lecz się sam?\"