Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NienawidzeTEGOciala

Jestem beznadziejna

Polecane posty

Gość facio_
ewa25 - to siedz ciągle w domu, kup dużo czekolady i musi podzialać ;) Wiem, bo ja tak się dorobiłem moich ekstra kg ;)

Gość ewa25
facio- ja jem tyle, takich rzeczy i o takich porach, że normalny człowiek już dawno nie ruszył by sie bez pomocy dźwigu, a ja co? NIC!!!!!!!!!!!!!!

Gość facio_
To kiedy Ty to spalasz??? Ja mam b. szybką przemianę, ale się po prostu nie ruszam teraz z 4 liter, dlatego tak mam. Gdybym szalał jak dzieciak to już miałbym żebra na wierzchu ;)

Gość chuchro
tez wcinam co moge i tylko zeby sie psuja a kg nie przybywa.waze 48 przy 170.Zdechlak garbaty

Gość ewa25
Nie mam pojęcia kiedy to spalam, nic nie robie poza pracą, tak to siedzę przed tv albo monitorem i jem, jem, teraz też:) Pytanie: co to jest za rodzaj schorzenia?

Gość facio_
ewa - nie mam pojęcia :/ Ja w 2 dni zjadłem teraz dwie czekolady, na pewno pójdzie w brzuszek ;) Chyba, że zacznę spalać... ale nie chce mi się ;)

Gość ewa25
Dwa dni? KOchany, ja przez ostatnie dwie godziny wcisnęłam w siebie duuuuuużą bagietkę z nutellą, paczkę chipsów i inne świństwa, i nadal głodna jestem!!

Gość nie bo
ewa25 - chyle czoła :D Ja też lubię podjadać, ale bez przesady! Nie wierzę, że jesteś chudziutka :P Musiałbym sprawdzić sam :>

Gość facio_
to byłem ja powyżej ;););)

Gość ewa25
Ogólnie, to jestem bardzo nerwowa, ciągle zła głownie bez powodu, włosy mi wypadają, jestem cały czas śpiąca, zmęczona, ile bym nie spała, no i jem, jem, jem

Gość facio_
Ja też jestem śpiochem i nic mi się nie chce - ale pamiętam czasy jak trenowałem czynnie - powiedzenie "w zdrowym ciele, zdrowy duch" miało sens. Przez to, że się nie ruszam to kompletnie mi wszystko wisi.... (bez skojarzeń, to mi nie wisi kiedy trzeba :P)

Gość ewa25
facio_ ja ci sie nie dziwie, że nie wierzysz, koleżanki w pracy jak nie widziały ile ja naprawde jem, nie wierzyły. Teraz jak już zobaczyły na własne oczy, też nie wierzą, ale ,że można tyle jeśc i wyglądac jak kij od szczotki.

Gość facio_
Może śpiąc robisz coś energicznego i wszystko spalasz? Przez to czujesz się wiecznie śpiąca bo nie odpoczywasz we śnie? Taka luźna teoria ;) Nie no nie wiem, to pewnie te geny, co je jakiś czas temu dopiero naukowcy zidentyfikowali. Może za parę(naście/dziesiąt) lat każdy będzie wyglądał tak jak chce. (u nas za pareset to będzie osiągalne :D)

Gość ewa25
To chyba jest dobry pomysł, ale nie jest to poważna dolegliwośc?

Gość facio_
A jak Ci napiszemy, że może być poważna to nie pójdziesz do lekarza?

Gość facio_
To, że jest nerwowa może mieć 1000 przyczyn, tak samo wszystko inne. Wszystko może być winą tylko genów na przykład. W rodzinie masz wszystkich szczuplutkich? Jacy byli dziadkowie, babcie? Od nich też dużo przejmujemy.

Gość facio_
Eee to różnie bywa z tym wybieraniem się do lekarza, wiem po sobie :)

Gość kliszka
ja wiem łatwo powiedziec nie przejmuj sie...ale ja tez bylam szykanowana...podstawowka...ze pryszcze...ze mam kręcone włosy a to nie normalne przeciez bo wszystkie dziewczyny maja proste...ale pod koniec podst przestalam sie tym przejmowac...miec jakis dystans do tego...i od tego momentu koniec...i jedyne co slychac bylo na moj temat"ooo ta pewna siebie idzie"...teraz jest super...liceum rozkwit moj calkowity...teaz studia ahhh studia...jestem wesola przyjazna...fakt zostalo tylko to ze ludziom nie do konca ufam...

Gość ewa25
Strona taty chuda, mamy..........wow, kobiety piękne;biodro, pierś, jak marzenie:) I tak pójde do lekarza bo u mnie to już obsesja ta moja utrata wagi

Gość ewa25
magnolia22 jużty mnie tu pod włos nie bierz:)

Gość facio_
magnolia - jakbym Ci opisał wszystkie symptomy u mnie występujące to byś mogła mi przypasować z 10 chorób i dolegliwości jak nie więcej. Dajmy spokój - przez neta to sobie można gdybać. Ja też źle śpię, mam bardzo lekki sen, czuje się CIĄGLE niewyspany, nawet jak śpię 12 godzin. Nic mi się nie chce. Mam problemy żołądkowe, cięzko oddycham przez nos, może mam coś z przegrodą, a i w ogóle mogiła ;) A mam 2 lata więcej od Ciebie zaledwie.

Gość ewa25
ostatnio waga wskazywała 50, podobno mam grube kości obrośnięte skórą:) Ale poważnie, żartuje sobie z tego, ale wcale mnie to nie bawi

Gość ewa25
magnolia22 mam to samo, wszystkich wysyłam do lekarzza, a sama jakoś nie mam czasu

Gość facio_
mam to samo...

Gość izia 99
A ja mimo swoich wielu wad w wyglądzie i nie tylko wolę cieszyć się zyciem. Niechce marnować czasu na dołowanie siebie. Kiedyś myślałam że jestem okropna obrzydliwa itd. i ludzie nie bardzo mnie lubili a teraz jestem wesolutka i milutka i mam więcej znajomych. A z punktu widzenia mężczyzn wolałabym dziewczyny z ciałkiem niż takie patyczaki;)

Gość ewa25
izia99 dobrze gadasz

Gość facio_
zgadzam się z obiema paniami powyżej ;)

Gość facio_
a faceci jacy są fajniejsi??? :P

Gość facio_
A nie takie umięśnione gepardy? ;)

Gość ewa25
magnolia22, ciężko stwierdzic czy jem regularnie, bo ja jem prawie zawsze, no nie jadam według wskazówek zegarka, to fakt:) W pracy juz nawet sie ze mnie śmieją, że jak mi się szczęka nie rusza, to chyba mnie ząb boli:0