Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aggutka

kto twierdził, że się nigdy nie zakocha i teraz się z tego śmieje?

Polecane posty

Gość dark wings
downka, fakt, moze one jeszcze tego nie widza, tego ze ilcza sie inne zeczy

Gość dark wings
ide spac, zegnam

Gość downka
a szczerze mowiac szkoda bo wartosciowe dziewczyny tylko ze czekaja naprawde na ksiecia....szkoda;/

Gość aggutka
nie twierdzę, że faceci to prostaki i nie są potrzebni, czasem mi brakuje kogoś do kogo można się przytulić, ale zupełnie ine brakuje mi problemów z nimi związanych.....wychodzę do ludzi, nie ograniczam się do siedzenia w domu, po prostu nie zamierzam szukać na siłę......skoro teraz nikogo nie ma, to niech nie będzie - znaczy napatoczy się w innym czasie ;)

Gość downka
a jakie problemy wedlug ciebie sprawiaja faceci? Nie,spoko,nie zamierzam cie atakowac tym pytaniem,po prostu z ciekawosci pytam.....powymieniajmy sie wrazeniami i problemami z facetami:P

Gość aggutka
powiedzmy, że kiedyś miałam problem z "małym" zazdrośnikiem....ehh dobrze, że to przeszłość. Poza tym jak sobie pomyśle, że znowu mam się wypłakiwać koleżance w sweter bo on nie oddzwonił, nie pisze to mnie aż skręca. Może potrzebuję jeszcze trochę czasu, żeby się na te "problemy" psychicznie nastawić. Wiem, że tylko tak gadam, bo jest w tym dreszczyk emocji i uroku...no ale takie są moje odczucia na dzień dzisiejszy. ani trochę nie czuję się atakowana

Gość downka
ale to tez duzo zalezy od faceta-jesli jest madry i chociaz troche mu na tobie zalezy to bedzie sklonny sie wielu rzeczy nauczyc tak zeby bylo dobrze...mysle ze jednak ze pozytywow bycia z kims jest znacznie wiecej niz tych zlych rzeczy:) To taki optymistyczny akcent:)

Gość Gc
ja tak twierdzilem i twierdze nadal. Pewnie nigdy sie to nie zmieni, wiec pewnie smiac sie z tego nie bede. takie zycie.

Gość dwaefrewfwe
a ja nigdy z nikim nie bede

Gość downka
yyyy...tak najlepiej stwierdzic ze sie pier... to wszystko bo sie okazalo ze ktos mnie nie chce......wspolczuje tym ktorzy mowia ze nigdy nikogo sobie nie znajda..z takim podejsciem to i ja uwazam ze sobie nie znajda

Gość Gc
Gadanie o tym, zeby nie szukac milosci bo sama przyjdzie, to stek bzdur. Moze komus sie tak udalo, ale ta osoba musiala mniec wielkie szczescie. Bo jakos przez 24 lata swojego zycia nikogo nie szukalem i efekt jest taki a nie inny. A teraz dla mnie jest juz po prostu za pozno, nawet jakbym zaczal szukac. Wiec zacznijcie sie rozgladac, a nie biernie czekac, bo skonczycie jak ja.

Gość downka
chyba niedokladnie czytales o czym mowilysmy..zalapales ten fragment o krolewnach siedzacych z zalozonymi rekoma?Jesli nie to sobie przeczytaj jescze raz i wtedy na nas wrzucaj

Gość up___________

Gość 666999
ja jestem chora psychicznie i nawet nikogo nie szukam.Nie umiem sie na kims "uwiesic" do konca zycia.Wiem ze lepiej jak bede sama

Gość up.................

Gość Gc a co ty
juz umierasz a lbo stray jestes ze twierdzisz ze to za pozno??? ile w ogogle złosci w tobie! ja nigdy nie szukalam a sama przychodzila. teraz znow jestem sama i znow sie nie wysilam, gdzieś sie tapatoczy ten jedyny w koncu:)

Gość M. Jackson
"Gc a co ty" - ale Ty jestes kobieta, wiec nic nie musisz robic, "nie wysilac sie" jak sama napisalas. Mozesz byc bierna. Ale facet? On MUSI sie rozgladac, szukac i sie wysilac. Nie ma porownania kobiet i mezczyzn.

Gość Gc a co ty
no dobrze masz rację, ale nie takie chorobliwe szukanie. wyjscie na impreze i rozgladanie sie ktora by tu mogła byc.. nie mozesz sie bawic bo tylko polujesz. a jak sie na chwile "zapomnisz" i zaczniesz dobrze bawić to moze sie okazac ze przyciągnałes sporo kobiet koło siebie a moze 1 tak blizej. wtedy zacznij sie starac i zabiegac

Gość czrnula-la
ja kidys tak mowilam zadnych facetow i nie chce dzieci chce byc sama i juz niezalezna a teraz hahahaha 10 lat po slubie 2 dzieci i co??? eee swiat sie zmienia i ludzie tez pieknie jest

Gość M. Jackson
"Gc a co ty" - a no, chyba, ze tak :) czrnula-la - ale autorce chodzilo chyba o brak milosci nie z wyboru, a z braku szczescia, utraty nadziei, itp. ;)

Gość M. Jackson
Co nie jest smieszne?

No.. jak to ? człowiek ma zasadę że się nie zakocha a potem ją łamie. Co jest śmiesznego w łamaniu postanowień ? :o :P

Gość czrnula-la
to nie bylo raczej postanowienie tylko wlasnie zlosc na zycie ze sie nic nie uklada i przewaznie na facetow ze sa jacy sa i ze na takich trafialam,,,,zrezygnowalam i przestalam sie rozgladac sam se napatoczyl

Gość Wepol
15:28 - gorzej mają ludzie, którzy nie lubią imprez :( Tacy nie nawet nie moga szukac, nawet jakby chcieli :( Wiec co maja robic?

Gość niech ktos jeszcze odpowie
na pytanie w tytule watku :)

Gość 19789
wszedzie mozna spotkac swoja milosc-w autobusie, sklepie, na ulicy. napatoczy sie kiedys;)

Gość niech ktos jeszcze odpowie
"wszedzie mozna spotkac swoja milosc-w autobusie, sklepie, na ulicy" gdyby tak bylo, to swiat bylby piekny... ale nie jest :(

Gość 19789
oj nie przesadzaj. jesli masz kogos spotkac to wasze drogi sie zejdą predzej czy pozniej. czasem zdarza sie to w najmniej spodziewanym momencie. wyskoczylam do sklepu bez makijazu i w dresach:O i co? na patoczył się ON :) 3 lata razem