Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszelkasama

szukam przyjaźni Bielsko-Biała

Polecane posty

Gość muszelkasama

Mam 32 lata i dwoje dzieci a czuję sie bardzo samotna. Chiałabym wolny czas spedzać z kimś życzliwym, pogadać, pośmiać się, a nie siedzieć w domu i płakać! Może jest ktoś z Bielska, kto ma dzieci i chciałby nas poznać?

Gość malutka_dziewczynka
Witaj...jestem z wawy, ale to chyba nie przeszkadza. Czasem dobrze i tu się spotkać i pogadać. Ja mam jedno dziecko, męża, czasem jednak odczuwam samotność, pomimo bliskich mi osób. Więc jeśli odległośc nie jest problemem, dołączam do Ciebie :)

Gość muszelkasama
Bardzo dziękuję, ze się odezwałaś. Odległość nie jest problemem, choć przyznam szczerze, że wolałabym wyłączyć komputer i iść z kimś miłym na spacer.

Gość malutka_dziewczynka
Zgadza się. No cóz...może na początek poznamy sie poprzez sieć.

Gość muszelkasama
Bardzo chętnie. Ostatnio ktoś mi powiedział,że jestem miłą i ciepłą osobą, i właściwie nie wiem dlaczego wszelkie kontakty przychodzą mi z wielkim trudem. Jeśli już kogoś poznam to często wycofuję się z poczuciem,że nie jesetm godna zanajomości.

Witaj W jakim wieku masz dzieci? Ja tez z bielska jestem i mam 7 letna corke

Gość muszelkasama
Cześć. Mam córeczkę 6 lat i synka 3 latka. Dziś już trochę późnio więc może jutro pogadamy?

Czyli corcia rocznik 2000 tak jak moja,jak znajde czas to napisze do ciebie z domku pozdr

Nie maialam czasu na pisanie maila choroba mnie dopadla, w sobote mam wesele pewno odezwe sie dopiero kolo srody pozdr Daj znac co u ciebie muszelko

Cześć Maksa. Przykro mi, ze jesteś chora. Ja czekam na wiosnę, bo mam nadzieję że odzyskam siły i coś w koncu zmienię w swoim życiu. A narazie... przykro mówić...ale znowu siedzę i płaczę...lekarze nie znają na to lekarstwa. Mój mąż jutro wyjeżdża na pięć dni, a ja nie wiem z kim i gdzie i muszę rozwiązać problem opieki nad dziećmi, gdy bedę w pracy.Możesz sobie wyobrazić co czuję? Mam najgorsze myśli, boję się, ze mnie zdradradza. Trzymaj się ciepło i wracaj do zdrowia.

Trzymaj sie cieplutko, dasz rade wiecej wiary w siebie!! Ja nadal chora a jutro wesele... Pozdrow dzieciaki musze sie zebrac i napisac do cibie koniecznie

Gość ninja
cześć ja mieszkam 20 km od bielska niestety nie ma dzieci ale to chyba nie przeszkadza zeby sobie pogadac w wolnych chwilach

Cześć Ninja. Dzięki że się odezwałaś. Oczywiście że mozemy pogadać, nawiązać znajomość.Jeśli znajdziesz chwilkę to napisz coś o sobie, napewno odpiszę. Pozdrawiam Cię.

witaj :) ja tez jestem z bielska, ale mam 20 lat i nie mam jeszcze dzieci, ale uważam, że jak nie masz z kim zostawić dzieci, to warto by znaleźć jakaś opiekunkę :) zwłaszcza, ze tylklo potrzebujezz na 5 dni, a teraz studenci mają wolne, to za niewielkie pieniądze bedziesz mogła zostawić z kims dzieciaki :) tak uważam, trzeba zacząćufac innym ludziom, bo świat szaleje, każdy sie zamyka sam w sobie Głowa do góry, wiosna idzie :) też mam troche teraz powodów do stresu, bo juz prawie tydzien po terminie okresu...a na wlasne dzieci jestem jeszce za mlooda, ale ogólnie to dzieci bardzo lubię

Gość ninja
cześć muszelkasama!nie pisałam 2dni bo byłam zabiegana.mam 34 lata mieszkam w skoczowie.mamy z meżem własną działalnośc gospodarczą.do pełni szczęścia brakuje nam tylko dzidziusia.ale staramy się o adopcje.

Witam Wszystkie bielszczanki jak milo .ze ktos jest i chce pisac.. Ja po malu po chorobie dochodze do siebie.Szkoda tylko ,ze taka sliczna pogoda a czlowiek w pracy -dzis taki fajny dzien czy cos organizujecie w domku swiom drugim polowka?? Chyba zrezygnuje dzis z fitnesu i zostane z rodzinka w domku maksa

Gość Pearl_
Witajcie Kobietki! Ja jestem z okolic Bielska, mam 37 lat i corcie:) Czasem tez nie mam do kogo sie odezwac i z kim pojsc na kawke bo maz wyjechal, a w chwili obecnej siedze w domku...Fajnie, ze zalozylyscie ten topik, moze z biegiem czasu sie rozwinie i pojawia sie przyjaznie:) Pozdrawiam goraco!

Gość Pearl_
Muszelko, napisz o co chodzi? Wygadaj sie bo to podobno pomaga, a ja chetnie wyslucham:) Moze to jakas depresja? Ja tez nie jestem szczesliwa tak do konca:( Trzymaj sie cieplutko!!!😘

Hejka Bielszczakni? Co słychac po weekendzie?? Jak sie macie?? Byla tak piekna pogoda ,ze az poszlam na Blonie z rodzinka sie odstresowac po calym tygodniu pracy, a tam wialo strasznie. Co porabiacie w wolne dni jak spedzacie czas? pozdr

Szukam dorbego fajnego fryzjera w bielsku, chcialabym sie obciac moze znacie kogos godnego polecenia? Na dodatego nie takiego u ktorego cene za obciecie powali mnie z nog. pozdr

Czemu dzis tu taka straszna cisza? Nikomu sie nie nudzi np. w pracy bo mi okropnie.Strasze pustki, deszcz pada nic sie nie dzieje i tak do 17..rany . Moze jakis ciekawy temacik?

Gość Pinkkka
Muszelkasa, też jestem bielszczanką, lat 34, syn 7lat. Odezwij się i nie poddawaj. Trzymam za Ciebie kciuki. :)

Cześć. Jestem i jeszcze zyję. Miałam problemy z komputerem i nietylko. Mąż wrócił z urlopu z opóźnieniem. Próbowałam z min rozmawiać, jednak nadaremnie. Niestety straciłam nadzieję na porozumienie i zaczynam układać sobie życie( narazie) sama.Dzięki tej decyzji czuję się lepiej, nie mam stresu i co najwazniejsze, poprzez odcięcie się od męża, nie czuje się już oszukiwana. Po prostu nie ma go w moim zyciu. Tak oto kończy się 16 lat idealnego związku.Przykre ale prawdziwe...pozdrawiam.

Współczuję Ci bardzo.Wiem jak i co czujesz.Sama to przerabiałam,tylko ja miałam mniejszy staż i nie miałam dzieci.Trzymaj się i głowa do góry:)

Gość Pearl_
Muszelko...jestem w podonej sytuacji tylko jakos brak mi odwago by zrobic to ostateczne ciecie:( Bardzo chcialabym z kims o tym pogadac...Moze umowimy sie na poniedzialek na necie na jakies pogaduchy? A moze gdzies sie spotkamy? Jesli bedziesz mogla to bede czekala na Ciebie na tym topiku w poniedzialek ok 11.00, a jesli nie to napisz kiedy Ci pasuje:) Pozdrawiam serdecznie!!!😘

Bardzo chętnie spotkam się na kawie, bo naprawdę bardzo mi zależy na bratniej duszy. Znam w Belsku takie świetne miejsce, gdzie czuję się dobrze i bezpiecznie jak w innym swiecie.Pearl jeśli chcesz mnie poznać i szczerze porozmawiać w miłej atmosferze to zapraszam. Jeśli mozesz to napisz bezposrednio na mojego maila.Pozdrawiam gorąco.muszelkasama@interia.pl

Witajcie Muszelko dlaczego nagle tak zamilklas. Ja owszem mialam problem z netem ale juz wszystko o.k., Napisz co u ciebie. Pozdrowienia dla wszystkich!!!