Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość retyu

Jaką róznice wieku dopuszczacie max w związku?

Polecane posty

Gość retyu

Mam na mysli zarówno sytuacje gdy kobieta jest tą młodszą jak i starszą i czy to ma wogóle jakieś znaczenie?

Gość dziecina
Ja sie spotykałam z facetem starszym o 16 lat i przeszkadzała mi ta różnica wieku.

Gość No cóż...
w moim przypadku nie istnieją takie limity :) najstarszy +30 lat (gdy miałam 20 lat) najmłodszy -10 lat (obecnie gdy mam 30 lat) nie ma co zakladać sobie takich reguł, bo potem życie i tak robi swoje! :)

Gość jaga25
teoretycznie miłość nie zwraca uwagi na wiek a le nie wierze w uczucie młodej dziewczyny do dziadka a można takie spotkać, albo odwrotnie dojrzałej kobiety z nastoletnim gówniarzem:D

Gość No cóż...
nie przeżyłaś to nie wierzysz :) naturalna reakcja statystycznej jednostki społeczeństwa polskiego :D

Może miłość nie zwraca uwagi na wiek, ale ja zwracam na to uwagę i to dla mnie dosyć istotna sprawa. Nie dopuszczam do siebie myśli, że mogłabym być z facetem młodszym od siebie, ale tak samo nie potrafiłabym związać się z facetem po 40-stce mimo, że tacy faceci wręcz szukają młodych partnerek.

Gość No cóż...
w miłości nie powinno być ograniczeń...gdy się pojawiają to taki związek jest taki, taki taki hmm... wyrachowany a nie prawdziwy

Gość pablo.....
ja25 ona 35 pd 3 lat razem,osatnio cos sie psuje,ale nie ma to zwiazku z roznica wieku

Mój mąż był ode mnie bardzo dużo starszy. I wcale nie było w tym żadnego wyrachowania. Po prostu miłość. Ale wcale nie polecam takiego modelu jako standard. To jest naprawdę trudna miłość, chociaż może prawdziwsza niż u wielu równolatków

Gość mąż w tym roku 40 a ja 36
mała różnica ieku ale on starzeje się jakoś szybko a ja wyglądam na 30 lat, nie więcej

Gość naasemfis
a sytuacja gdy to kobieta jest starsza np o 10 , 20 lat? Co o tym sądzicie? I jezeli naprawdę się kochają tzn nie ma tu kwesti jakiegos utrzymywania albo innych korzysci, po prostu spotykają się ale nie mają w tym żadnych kożyści typu materialnych. Co o tym sądzicie?

Gość naasemfis
np różnica wieku typu facet powiedzmy 25 do 35 lat a kobieta 45 do 55 lat

Gość do NO CÓŻ
śnij dalej:o

Gość odrzuca mnie od tego
Mogę być z facetem starszym od siebie, ale nie potrafiłabym związać się z młodszym. Czułabym się jak babcia, matka, nauczycielka, a nie jak partnerka.

Gość kobieta po 40
Dla mnie wiek partnera nie ma znaczenia. Byle tylko nie miał problemów z erekcją.

Gość No cóż...
dlaczego mam śnić? - jak ktoś tu powiedział do mnie? Życie mi pokazało, że można kochać bez względu na wiek, więc dlaczego mam o tym nie mówić? :) Wiecie jak to dobrze, nie patrzeć komus w metryczkę, i te wszytkie och-e co mama powie? Życie jest krótkie by tracić je na obłudę i związki na pokaz: piękne na zewnątrz, ale psujące się od środka....a takimi częssto są "idealne" związki równolatków, akceptowane przez społeczeństwo, ale ze swoimi problemami.....

Gość Kobieta .............
Na pewno lepiej jak facet jest starszy o babki wg mnie o 5-8 lat dlatego tak uważam, bo niestety co by nie powiedzieć kobieta starzeje się predzej od mężczyzny i nie ma znaczenia jakie kremy używa ... to jest ta niesprawiedliwość :-D

Gość f*
wcale kobieta sie szybciej nie starzeje- faceci szybciej siwieją, łysieja i mają duzo głębsze zmarszczki, wszystko kwestia zadbania ale kobiety są z natury bardziej zadbane.

Gość Bzdura ...
popatrz na swoja matke, babcię :-D