Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sun4

Zdradzone kontra kochanki-tylko kulturalnie

Polecane posty

he he he no właśnie wiedziałem ,że udzieliłabyś mądrej rady :p jasne że taakk od zawsze radziłem sobie z wszystim sam i mam zamiar dalej tak robić :) Przynajmniej nikogo nie będę obwiniał moimi niepowodzeniami :)

xyzed, no chyba nie zawsze radzisz sobie sam?? masz przeciez kochanke, ktora Ci pomaga :p

xzyzed ; juz brak mi slow , aby TObie coś napisac , na Twoim poziomie. Ja sie nie użalam , rozmawiam i,, slucham,, co inni ludzie maja do powiedzenia w bardzo ludzkich slabosciach ,. po ostatnich Twoich tekstach to wysiadam ,. jak te wszystkie panie mogą i maja ochote jeszcze z Tobą dyskutować ,. no ale maja napewno ubaw z Twoich glupich wypowiedzi ,.

a co do opadania ... u ciebie jest wszystko opadnięte razem z intelektem,. hehe.......

Gość he he he
Ale prowokacja he he he--ponawiam pytanie, które sprytnie omijasz. masz męża czy nie?czy moze twój zwiazek to zupełnie inna parafia? to jest twoje pytanie,a ty czerpiesz radosc z czepiania sie i obrazania mnie.W takim razie nie mam ochoty ci odpowiadac, bo pewnie to kolejny pretekst do ataku. xyzed moze spotkasz kogos na swej drodze kto kiedys powie tak o tobie,ze lubi niszczyc swoich wrogow....:) Po co sie udzielasz na babskim forum? dowartosciowujesz sie jak czytasz wypowiedzi takiej mlodziutkiej? lubisz jak ktos Ci kadzi?tego ci brakuje?

Gość Brawo tigra
:D:D:D 🌼 spoko babka z ciebie :)

tigra-Z moich przynajmniej mają ubaw :P jasne że taakkk no poradziłem sobie znajdując kochankę ,a że mi teraz pomaga to mnie się podoba.A potrafi oj potrafi ;)

Gość he he he
Ale prowokacja no i prosze zapytałam o konkrety a he he he znikneła! taa? gdzie? nie jestem stara panna, a doswiadczenia mam rozne, kiedys tez bylam taka mlodziutka... az smieszne mi sie to wydaje. Maz mnie nie zdradza. Co jeszcze chcesz wiedziec?Nie zwiazalam sie z rozwodnikiem, bo taki balast bylby dla mnie za ciezki.aczkolwiek roznie moze byc.

Gość pani psorka
... oh, w każdej klasie jest jakiś błazen :D klasa bez trefnisia jest nudna :)

Młodziutka ale ja ci nie odbieram znajomosci zycia ,tylko ciągle nie wiemy po której stronie jesteś zdradzona czy kochanka??? to o to chodzi do hehe-odnosze wrażenie że jak masz udzielić prostej odpowiedzi to od razu widzisz w pyatniu atak....a to nie tak

to tylko świat wirtualnej rzeczywistości nawet nie wiemy na pewno czy xzed ma kochanke dajcie na luz może opowieść jest wymyślona na potrzeby forum:)

Gość he he he
Tigra moze lepiej bedzie jak xyzed bedzie rozmawial tylko na poziomie "mlodziutkich", lepiej dla zdrowia :)

no i hehe przemówiłaś ludzkim głosem ..dzieki

Gość huda blondynka
Witam !! Xyzed uwazam ze madry z Ciebie facet i absolutnie sie z Toba zgadzam.Bardzo dobrze ze sie bronisz tak ostro i trzymasz sie swoich racji i jestes szczery.he he he czepia sie innych bo pewnie ze swoim zyciem nie daje sobie rady i potrafi tylko krytykowac innych a moze jest zakonnica?

No to teraz ja cie skopjuje\"to jest twoje pytanie,a ty czerpiesz radosc z czepiania sie i obrazania mnie.W takim razie nie mam ochoty ci odpowiadac, bo pewnie to kolejny pretekst do ataku. \" Nie ma żadneh radochy ---ale skoro uwazasz sie za duzo wiedzaca na temat spraw to zechcij napisac kim własciwie jestes. Ataków to z mojej strony nie uraczysz --bo polemika i atak to dwie krańcowo rozne rzeczy. Moze byc i ostra ale atak to to nie jest.

tak ja tez jestem wymyslona i tigra jest wymyslona i Aga i babka ,no i wszystkie tu piszemy ksiązki-spadam do pracy xyzed👄 ja ciągle cię lubię

xyzed - nie wiem, czy juz uwazasz mnie za swojego wroga czy nie - pogubilam sie troszke (ale wiem, ja przeciez ciezkokapująca jestem więc mialam prawo...) Ale tak czy inaczej ja to widze wszystko tak: jak Ty wyczuwasz zagrozenie w czyichś wypowiedziach zaczynasz jezdzic po nich jak bo burych kobylkach. Dobrze wiesz, ze wkurza mnie Twoje klamstwo w zwiazku i na to nigdy Ci nie przyklasne, ale z drugiej strony wiem dobrze, ze żony moga być różne. Dlatego nie wsadzam wszystkich do jednego worka. Nie zamierzam być wrogiem niczyim, daleko mi tego, ale klamstw pochwalac nie bede ;-)

Gość pani psorka
irytujące jest dzielenie ludzi pytaniem - po ktorej jesteś stronie? a co to qufa za różnica ?! i od razu szufladka!

Gość he he he
czasem sie zastanawiam, czy xyzed sam sobie nie odpisuje na pomaranczowo jaki on jest fajny:) bo niektore wypowiedzi sa baaradzo stronnicze:) co wy na to?

tigra jak mogłaś? :( Ale jeśli chcesz walczyć,proszę bardzo :) Jedno jest pewne,przy tobie napewno już nic mi się nie podniesie,a tym bardziej intelekt :p he he he dokładnie tak jak piszesz (ależ ty mądra jednak jesteś) ,a najbardziej się dowartościowuję czytając takie jak ty :p

Gość he he he
he he he dokładnie tak jak piszesz (ależ ty mądra jednak jesteś) ,a najbardziej się dowartościowuję czytając takie jak ty czym????