Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sun4

Zdradzone kontra kochanki-tylko kulturalnie

Polecane posty

dla zapokojenia tych msciwych mysli moge dodac, ze jest kilka osob, ktore mnie za to co zrobilam ukaralo na swoj sposb. znioslam to wszystko, rozumialam ze moje postepowanie bylo nie fair. wobec wielu osob, nie tylko zony. o niej szczerze mowiac nie myslalam, bo sie nie znamy i nie czuje sie wobec niej zobowiazana. ale co innego moja rodzina i najblizsze mi osoby, ktore czule sie oszukane i rozczarowane moim zachowaniem. ale nikt mnie na stosie nie chial palic.

ja przypuszczam ze jak poloze sie na plazy przyleci zaraz stado greenpeacowcow i beda mnie zaciagac do morza swiecie przekonani ze ratuja wieloryba!!!!!

grosik Według standardowych zachowań ja też powinnam jechać, sprawić łomot kochance, zrobić aferę w firmie, naubliżać przy ludziach itd. Nie zrobiłam tego, bo ....to nie w moim stylu. Czy wobec tego mamy generalizować zachowania? Każdy z nas postępuje inaczej. Nawet taka \"do agi\" czy inne \"agi\" nie wiedzą do konca jak postąpiłyby w danej sytuacji. To trzeba przeżyć , zeby się przekonać i móc cokolwiek powiedzieć na ten temat.

grosik hahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahhahahahaha, no to mnie rozbawiłaś!

ponadto nasze zachowanie tez jest tylko reakcja na czyjes zachowanie. trzeba widziec i oceniac jak juz cos calosc. czasami obie strony pokazuja klase i obchodzi wszystko bez szarpaniny. ale jak nie ma sensacji to ludzia juz cos nie pasuje. znam kilku ludzi ktorych strasznie interesuje dlaczego z mezem rozstalismy sie. ale nikt nic nie wie, bo cala sprawe zachowalismy dla siebie i nikt z nas nic zlego nie powie na drugiego. spolecznosc sobie pomogala domniemaniami i plotkami wzietymi z ksiezyca. w tej chwili ucichlo, bo juz a nowe ofiary.

i bardzo dobrze ze cie rozbawialam, bynajmiej cos dobrego na tym topiku dzis sie dzialo. dobrze ze xyzeda nie bylo, bo inaczej skonczylaby sie dyskusja mordobiciem.

grosik Zgadza się. Jeśli ktoś na nas naskakuje z buzią, to zwykle nie pozostajemy dłużni i robimy to samo. Zdarzają się sytuacje i takie, że jedna ze stron zachowuje stoicki spokój a druga miota się jak oszalała. Ilu ludzi, tyle zachowań. Nie mniej jednak w każdej sytuacji trzeba umieć sie zachować i z każdym rozmawiać. Co nam dają kłótnie i wyzwiska? Nic. Wystawiamy tylko świadectwo o sobie.

Gdyby był xyzed to dyskusja skupiłaby się na nim. Zabrakło go jednak i to ja stałam się ofiarą. Cóż, ktoś musi być \"kopany\".

Gość no to Aga
"To nie on jej szukał, to ona go znalazła, a później w swojej naiwności wierzyła, że on odejdzie ode mnie."

ale nasza katolicka spolecznosc chetnie zapomina o tym co niewygodne: jak ktos cie uderza w policzek nastaw drugi. za to wspaniale zaadoptowali oko za oko!!! do perfekcji.

Gość no to Aga
grosiku ty za to zasady wiary opanowałaś do perfekcji....

Ile jeszcze razy powielisz mój wpis?? Aż tak Ci się nudzi? Wydawało mi się, że tę kwestię już wyjaśniłam...

no to Aga Wiesz co? Ty rzeczywiście jesteś nudna na maxa! Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusji to wyrażaj się całymi zdaniami, nie kopiuj czegoś, czego nie komentujesz itd. Poprostu miej coś do powiedzenia...Póki co...powtarzasz się, a tacy ludzie są mało interesujący. :)

Gość no to Aga
ale do wiary sie odwolujesz Aga, nie wyjasnilas tego

grosik Jak to kto??? WRÓŻKA! Zauważ, ze mi też pewne rzeczy przepowiedziała!

ok, skoro masz słaby wzrok, proszę, oto kopia : 23.05] 16:26 *A*G*A* no to Aga i tak dokładnie, jota w jotę było! Nie jest to usprawiedliwianie! ONA sama potwierdziła tę wersję, bo mężowi to mogłabym nie wierzyć, ale skoro kochanka \"przytaknęla\" to tak było!

A teraz już się pożegnam, bo czas na mnie :) Do widzenia wszystkim

Gość no to Aga
Aga, a kto powiedzial,ze jestem interesujaca?

Nie jesteś.......dlatego.....nie wysilaj się z udzielaniem się tutaj . To taka mała prośba, uszanuj.

odwoluje sie do wiary tych, ktorzy mnie tutaj osadzaja i pala na stosie bo popelnilam blad i nie czuje potrzeby pokutowac do konca zycia......

Gość no to Aga
grosiku, a skad wiesz,ze to ludzie wierzacy?

Gość no to Aga
i jescze do Agi- teraz ty robisz za wrozke: " masz słaby wzrok" tak ci przeszkadza, to ze ktos ci sie nie przypochlebia?:(

Witojcie :) Ale sobie wczoraj fajnie pogwarzyłyście :) Aż miło :)

Hej, dziewczyny powiedzcie: dlaczego karmicie takiego trolla??????? Aga🌻

Anouk :p gratuluję 8800tnego wpisu na tym topiku :)

Witam wszystkich :) Jeszcze tylko jedno zdanie do \"czepialskiej\" i na tym skończymy...mam nadzieję. Otóż, po pierwsze w języku polskim nie ma słowa \"przypochlebia\", co najwyżej \"pochlebia\" ;). Po drugie wcale mi to nie przeszkadza, ze ktoś ma inne niż ja zdanie. Każdy ma prawo do własnego, prawda? Tylko wytłumacz mi , proszę, dlaczego tak się mnie czepiasz??? Tego jednego nie rozumiem!! Pozdrawiam.

Gość aga znów zaczynasz
Po co?