Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sun4

Zdradzone kontra kochanki-tylko kulturalnie

Polecane posty

czesc AGA! poczytalam sobie troche. wczoraj mnie niebylo, ale jak widze radziliscie sobie. dzis mam dola, takiego ogromnego. ex wylal wczoraj caly swoj zal, narobil mi wyrzutow ze mi sie zyc odechcialo. nasluchalam sie, powiedzialam sobie ze musze to zniesc, bo to ja odeszlam i ja zniszczylam mu zycie. to moja pokuta. i niech ktos tutaj jeszcze napisze ze trzeba w zyciu byc szczerym i fair. nie dziwie sie facetom i kobietom, ktorzy ukrywaja romanse i klamia, bo jest latwia zyc z moralnym kacem niz ze swiadomoscia ze komus siwat sie zawalil i ty jestes tego winna. ja juz od kilku lat z tym ciezarem zyje. i powiem wam ze zyc sie niechce...

Witajcie :) grosiku ,a mnie się dziwią,że nie jestem uczciwy i się nie przyznaję ale nawiązując do ostrzeżenia :) AGI to czasami sobie myślę niech to się wszystko już rypnie i skończy :o

cześć grosik , cześć xyzed patrzcie co znalazłam, jaka fajna \"złota myśl\" :D \"Mężczyzna to jak pies. Dać mu jeść i miejsce do spania, to już swej budy nie opuści.\" Isaac Bashevis Singer

xyzed \"To bardzo niedobrze, jeżeli kobieta przeżyje najgorsze, co może jej się zdarzyć, bo potem nie boi się już niczego. A to bardzo źle, gdy kobieta niczego się nie boi. \" Margaret Mitchell To w nawiazaniu do tego, jakby sprawa się rypła :D Chyba musisz już zacząć się bać! ;)

Aga Wczoraj doznałam szoku:-D Mój eks mąż, zadwonił i powiedział,ze oddaje mi wszystkie honory za sukces naszej córki! W sumie zrobiło mi sie bardzo miło i dumnie.Ale tak naprawde to jej ambicje i jej honor. Troche pomagałam, sporo\"trułam\",że matura to najwazniejsza i takie tam , same wiesz. Koniec końców tatuś chyba kleknał przy tym telefonie, tyle było ochów i achów:-D Powiedział -jestes najlepsza matka pod słońcem.

witam, z tym psem to prawda, pod warunkiem, że nie pojawi się jakaś atrakcyjna suczka, bo wtedy może zostawić i pełną miskę i cieplutką budę i.....

Aga a teraz najlepsze--cyt.\"żona też byłas najlepsza pod słońcem,ale ja durny tego nie chciałem zobaczyc to teraz mam co chciałem\".

Prowoakcjo WOW!! To świetnie!! Ale jakby nie patrzeć to przecież też i Twoja zasługa! Mobilizowałaś córkę, pomagałaś, wspierałaś, dzięki Tobie osiągnęła tak wiele. Komu więc innemu, jak nie Tobie, należą się takie honory??? Twój ex ładnie się zachował w sumie... GRATULUJĘ!!

Hej grosiku!!! Nie jutro bedziemy na kacu:-D Zrobimy dzisiaj sobie bibke:-D to tak zeby głowa nie bolała nad biurkiem w pracy!!!

Prowokacjo No proszę! Spadły klapki z oczu? Dostrzegł teraz to, co miał najcenniejszego a co stracił na własne życzenie? Cóż za przebudzenie...w samą porę...

prowo takie slowa sa mile, i napewno lechtaja twoje ego. po szcesciu latach przyjaciolki maz cos podobnego powiedzial. ale jeszcze dosadnej, bo przyznal ze wie teraz jak bardzo ja krzywdzil i jak ja jego zdrada bolala. ze byl dupkiem itd. oczywiscie oswiecenie naszlo jak zlapal kochanke z ktora byl od tych 6 lat w sypialni a jej kochasia w SZAFIE! jak w filmie. xyzed juz kiedys pisal jakie to nieprzyjemne....

Tylko że właśnie oprócz tej miski i miejsca do spania musi być jeszcze ktoś z kim spać ;) można :) AGA strach towarzyszy mi od zawsze ale dzięki za przypomnienie. Ale prowokacjo 🌻 dla mnie to nic dziwnego,że tak powiedział wszak to ,że się rozstaliście nie może przesądzać o tym czy jest się dobrą matką lub ojcem.Chłop po prostu przyznał się ,że podziwia Cię z wychowanie waszego dziecka,a Ty jesteś najnormalniejszą matką,która ma prawo do dumy z siebie i swojego dziecka :) I tyle :)

prowokacjo, to jak bym słyszała swojego męża. teraz też jestem ta najlepsza, a on zupełnie nie wie co go wtedy opętało, biedaczek. a opętało go na niecały miesiąc, w lutym tego roku i jak sobie przypomnę, co wtedy mówił o tamtej kobiecie, i o mnie jaka to jestem okropna i go nie rozumiem, to teraz przyznaję mu rację, naprawdę go nie rozumiem

Ja jego kochanki nie znalazłam w mojej szafie!:-D i dobrze bo jeszcze bym komus krzywde zrobiła!! A tak dałam wolna ręke, skoro taka miłosc i poszłam w swoja wtedy jeszcze nieznana przyszłosc.

xyzed--żeby to byłoby takie proste to chetnie bym cie ucałowała, ale nie jest.A teraz jako męzczyzna napisz dlaczego???

aluśka123 Nie jesteś sama! My też ich nie rozumiemy :D

AGA a u mnie przestała działać szczepionka przeciw wściekliźnie więc ..... i kur.. nie lubię jak mi się moją kość odbiera Moja buda,moja micha,moje legowisko i lepiej nie drażnić

ja wam powiem tyle: nigdy juz zonatych, nigdy juz w ogole jakiegokolwiek zewiazku. jak mam krzywdzic i sama z tego powodu cierpiec... wole sobie strzelic w glowe, bo dochodze do wniok ze dla mnie nie ma juz szans na bycie szczesliwa. jak kogos spotkam to i tak bede miala wyrzuty sumienia, bo ex przezemnie cierpi w samotnosci. z takim ciezarem nie chce zyc. jak mnie ktos teraz wyzwie ze dobrze mi tak, mam za swoje to odpowiem tyle: glowno wiesz o moim zyciu i o tym co gadasz.

ja też go do tej \"miłości\" szybciutko wyszykowałam, może dlatego trwało to aż cały miesiąc. teraz jak \"wierny\" piesek zrobiłby dla mnie wszystko, a ja wredna żona zaproponowałam mu, abyśmy zostali przyjaciółmi i to go już całkiem powaliło

Ale prowokacjo co dlaczego???? :) grosiku my wszyscy tu gówno wiemy o życiu innych i dlatego często kłapiemy ozorami bez sensu :)