Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sun4

Zdradzone kontra kochanki-tylko kulturalnie

Polecane posty

Aluska Aga xyzed---bo tutaj jest duzo mowy o psach!! Ale psy nie zdradzaja, sa wierne!! Ja tak nie chce --porównywac psa do faceta!

To dlaczego zostawiłam na koniec, myslałam,ze jako facet od razu załapiesz. Ratunku---------ten moj eks ubzdural sobie ze powinniśmy wrócic do siebie!! I co ma zrobic zebym go przyjeła na powrót. odpowiedzialam NIC, kompletnie NIC, bo ja cie juz nie chce!!!Kocham innego!! No to powiedział -że poczeka ooooooooooooo!!!!!

Ale prowokacjo owszem psy są wierne ale swojemu panu :) A czy są sobie nawzajem wierne? Wątpię :) Wystarczy się rozejrzeć :D No ale dla niektórych kobiet to facet właśnie powinien być takim psem przy budzie z michą przed nosem :o ,którego od czasu do czasy wystarczy pogłaskać po łbie :o

Ale prowokacjo dzisiaj najchętniej to złapałbym kogoś za gardło.A twój były cwany jest :)

ja sama nie jestem pewna. raz chcę (chyba go nadal kocham, bo tak za pstryknięciem nie da się wymazać tych kilkunastu lat), a z drugiej srtrony się boję. nie wiem czy potrafiłabym z tym obciążeniem żyć. na samym początku szalałam i robiłam z siebie ostatnią idiotkę, aby go odzyskać. tak jestem wychowana, taki mam charakter, że zawsze siebie stawiałam na końcu. najważniejsza była córka i mąż. po tym co się stało przewartościowałam całe swoje myślenie, stałam się chyba trochę egoistką. ten feralny, a może wcale nie, miesiąc spowodował, że inaczej zaczęłam patrzeć na świat i to dodało mi sił

Cwany ale mało wyrafinowany i sprytu mu też zabrakło :) No i leniwiec jak większość facetów :) nowej by przecież poszukał ,a nie głowę Tobie zawracał ale lenistwo dopadło :)

xyzed, mój na "nowej" się przejechał i masz rację to wygoda facetów, nie udało się to najlepiej wrócić na stare "śmieci", może wkrótce coś fajnego się trafi. dlatego też cały czas mówię NIE

Gość i tak trzymaj aluska
nie daj z siebie zrobic kola zapasowego

Gość xyzed - stosuj sie do swojej s

Gość xyzed - stosuj sie do swojej
stopki i nie doradzaj:)

Gość madre slowa
" BlackRedWhite wybaczenie zdrady jest przyzwoleniem na kolejną, nie zawsze, ale w wiekszosci. Autorze, co z ciebie za facet? jak ty mozesz zyc z taką kobieta, chciec z nia byc nadal, kłaść sie do łóżka? gdzie miłosc, przeciez to zostało zdeptane, zhańbione.. odsuń ją od siebie. Kazik fajnie śpiewał "nie ma litosci dla sk**wysynów" nie powinno byc jej tez dla sk**wycórek" http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3476853

Kurwa ,a w którym miejscu ja doradzam? Odwal się ode mnie :p

babka68 odpisałam, przepraszam, ale....musiałam...Kochana jesteś! 🌼

grosik Ja tam nie będę rozmawiała z kimś, kto odbiera sobie na własne życzenie prawo do szczęścia! Będziesz miała nauczkę i więcej tak nie napiszesz! :P Zmień tok myślenia...

AGA ta psychologie zniamny toku myslenia stosuje od kupe czasu. ale jak juz mysle ze idzie powoli z gorki i jest coraz lzej, to zawsze dostane kopaka aby tak czasem za dobrze mi nie bylo. dowiedzialam sie ze w stosunku do ex robie wszystko zle i zaczelo sie od poczatku walkowanie tematu jaka ja nie jestem, egoistka, ze jest mi obojetny i mam wszystko w dupie. kurde chcialabym miec wszystko w dupie...ale mnie to wszystko bardzo meczy i nie mam sily juz dalej walczyc o inny tok myslenia. ja juz nawet nie mysle o tym aby z kims byc, bo uslysze tylko ze teraz egoistka jest szeczesliwa a chlopak wciaz sie pozbierac nie moze. ja juz nie chce dzwiagc tych ciezarow.

grosik Wiele z nas ma ten problem...chciałoby przestawić się na inny tor, ale jest to strasznie trudne. To, że jesteśmy kopane w tyłek tylko nas wzmacnia. Czasem wydaje nam się, że nie dźwigniemy tego wszystkiego, ale to pozory. Jesteśmy silne tak naprawdę i wystarczy odrobina pozytywnego myślenia, żeby było lepiej. babka68 pewnie teraz pomyślisz sobie \"i kto to mówi\"...(odnośnie tego co tu wyżej napisałam) :D

Aga kiedyś słyszałem,że tylko krowa nie zmienia zdania :) Więc w czym rzecz? :) Nam wolno :)

AGA chce wierzyc ze bedzie lepiej, ale ja widze co widze. staram sie ta przeszlosc zostwic za sobaa ona trzyma mnie sie jak rzep psiego ogona. pomysl sobie o najwiekszym twoim bledem i pomysl ze ktos po trzech latach wciaz ci o tym wypomina....

aga, grosik dokładnie tak, jesteśmy w stanie uźwignąć wszystko, nawet to co w tej chwili wydaje nam się nie do udźwignięcia. życie weryfikuje nasze postawy, zachowania. kiedy sięgnęłam dna mojej rozpaczy, jakimś cudem powiedziałam dość i resztkami sił odbiłam się od tego dna, myślę, że nic w życiu nie dzieje sie bez przyczyny i bez powodu. jestem teraz dużo silniejsza psychicznie oraz ......bardziej atrakcyjna. zaczęłam w końcu myśleć o sobie, czego życzę wszystkim kobieom. my jesteśmy na pierwszym miejscu, a facet niech zostanie z tyłu za nami