Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sun4

Zdradzone kontra kochanki-tylko kulturalnie

Polecane posty

jakoś to będzie Wiesz, postanowilam sobie, ze po powrocie do Polski jak on nadal bedzie z nią mieszkal i nie zrobi nic, to nie bede sie z nim spotykac. Zapytalam sie go kiedys czy mam byc tylko kochanka, powiedzial ze nie.. wiec powiedzialam ze nie chce byc tak traktowana i ze ma cos zrobic aby byc ze mną i nie ukrywac mnie.. I teraz jestem za granica a on ma czas na zastanowienie sie czego chce i na zrobienie w koncu czegos. Jesli stwirdzi ze zostaje z nią to ok.. jestem na to przygotowana.. jesli wyprowadzi sie to wtedy bedzie znak ze cos zrobil w kierunku tego aby z nią nie byc..

dziewczyny gdzie jesteście ????? topik podupada może by go tak zreaktywować ??? dla podniesienia adrenaliny ,częściowo jestem nadal kochanka ,częsciowo zdradzona a więc wiem co czuja obie strony piszcie co u was

właśnie wczoraj odebrałam z poczty wyrok. Piękna lektura. :) Myślałam, że bardziej to będę przeżywać. Jednak nie. Dziwne. Dobrze sie czuję, jestem szczęśliwa. Mój syn też powoli przyzwyczaja się do nowej sytuacji. Ma jeszcze chwile załamania, ale mój nowy partner cierpliwie mu tłumaczy co jest dobre a co złe. Ma chyba większą cierpliwośc do Niego niż Ja. Bardzo chce żeby mój syn zaakceptował Go i traktował jak ojca. Chyba mu się to udało. Dużo ze soba rozmawiają i bawią się razem. Piękny widok. Syn tego nie znał. Jego biologiczny ojciec nie miał dla niego czasu. Teraz stara się nadrobić, ale obawiam się , że już na to za późno.

wolna żono więcej optymizmu i ponownie Ci się uda w co wierzę :)

praca praca praca ale jestem i mam sie dobrze i wierze ze zreaktywujemy ten topiczek ,bo bardzo fajne kobitki ni i jeden... xyzed tez bardzo fajny

Witajcie ;) Jestem tą zdradzoną i teraz jestem z tej drugiej strony ....i stwierdzam że i tak żle i tak nie dobrze...nie zapomne bólu zdradzonej a też boli jako kochanke...i tak szczerze nie wiem co jest lepsze.... Anioł Stróż powiedział: \"Naiwna...\" i pogłaskał po głowie...

A bo poprostu trza żyć i cieszyć się życiem póki ono jest i jakie ono jest choć często bywa do dupy ale przez to ,że jest takie nieprzewidywalne,to jest pikne :D

Fakt....tylko każdy by chciał czasami jakiejś normalności ale nie wszystkim jest to dane.... Anioł Stróż powiedział: \"Naiwna...\" i pogłaskał po głowie...

Gość pokrzywdzona
Mój facet znalazł sobie rozrywkę. Po 8 latach naszego związku. Całe noce dzień w dzień rozmawia przez telefon lub na kamerce z panienkami poznanymi na czacie - w szczególności z jedną. Pokazuje mu się nago, przesyła rozebrane zdjęcia. Wiem bo pokazywał mi te zdjęcia. Trwa to już około roku! Całe noce rozmawiają do 5 rano. Wiem bo już sprawdzam go co noc tzn jego zajęty telefon. Zaznaczam, że on w tej chwili nie pracuje i nie mieszkamy razem. Podobno mnie kocha, a to są tylko nic nie znaczące rozmowy i to one dzwonią. Tylko że ona mu pisze że go kocha, tęskni i chce przyjechać. Co robić? Już nie mam na to siły. Obiecywał, ze z tym skończy. I nic się nie zmienia. Odejść?

Gość JaEwa
Pokrzywdzona, Twój facet Cię zdradza. To nic,że w taki niekonwencjonalny sposób- jest to jednak zdrada. Koło juz się toczy- jesli jeszcze jej nie widział realnie, to szybko do tego dojdzie. Będą spotkania, będzie seks. On jest nią zafascynowany. Mężczyna oczarowany doznaniami z kobietą mysli tą mniejszą główką. Jeśli więc nie masz już siły walczyć- odejdz

Gość xyzed powtarzasz sie to nudne

Gość tu nie pisza
bo ma byc kulturalnie no i szanuja kobietki az milo a swoje wojny tocza na sposobach i kochankach

Gość halooooooooo
koniec wakacji wrócic proszę

Gość wracac bo
juz 3 wrzesnia

nie ma zdradzonych czy kochanek ? Wszyscy w Wielkiej Brytanii ? Tam tez jest internet !!!! Wracajcie na topik. Choć raz na tydzień.

chyba jednak swobodniej wyrzuca się z siebie emocje w sposób mało kulturalny dlatego też część osób z tego topiku widuję na innych mniej kulturalnych :D :D :D

Gość na ktorych i
ty xyzed przebywasz nie bez powodu :P

Gość na ktorych i
odpowiem też kulturalnie......nam kurwa też wolno wiec zostaw te glupkowate komentarze dla siebie

to głupkowato nie zaczepiaj i odpierdol się ode mnie ,a będzie git :p

Gość na ktorych i
spokojnie bo wrzodow dostaniesz :D cos ty taki drazliwy? znow ci zadna kobieta nie dala? :P

Gość xyzedzie
sugerowałeś ze jesteś prawnikiem i specjalizujesz się w rozwodach ale sądząc po twoich wypowiedziach jesteś raczej domorosłym businessmanem z rynku pod kościołem :p

łehehehehehe. Bosko, a miało być kulturalnie. Cześć XYZED. Nie dawaj się wciągać w pyskowanie. Za dorosły jesteś :) Całusy dla wszystkich. Nawet jak nie piszą , a tylko czytają. Pozdrawiam \"starą\" wiarę. Sc, Strzelca, cassie itp. itd.

cześć cześc cześć mam nadzieje że u was mimo wstrętnej pogody w sercach pogodnie... pozdrawiam