Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sun4

Zdradzone kontra kochanki-tylko kulturalnie

Polecane posty

babka68 xyzed źle odczytał chyba jej ostatni wpis! wydaje mi się, że sama siebie tak nazwała.

Widzisz xyzed znowu przeinaczasz 14:08 jasne że taaaaak Widzisz xyzed i znów piszesz tak, żeby dać Babce odczuć, że dobrze że to ona nie jest Twoją żoną. \"Rany Julek przy tobie zaczynam doceniać moją Ż i to tylko jedyna twoja zasługa \" Wolałabym nieraz być tępa jak but, przynajmniej nie wiedziałabym o czym piszesz. Ale niestety masz pecha, bo bystre osóbki, które potrafią czytać między wierszami też tu przebywają. Nie tylko słodkie idiotki. Poklaskujące, przeczytawszy kilka słów Pana Xyzeda. koniec cytatu. Po pierwsze chodziło o zupełnie inną kwestię. Po drugie gwoli ścisłości - nawiązując już do samego stwierdzenia \"Słodka Idiotka\" - nigdzie nie napisałam, że tyczy się to Szalonej. Po trzecie i ostatnie. Skoro tak ją to ubodło, to widać sama się za taką uważa.

AGA liczę się z tym i pamiętam o tym.A Ty pewna jesteś ,że twój facet nie uderzy w pewnym momencie poniżej pasa? babka68 ależ ty zadufana jesteś :o nie użyłaś żadnego wyzwiska? widać ,że nie kontrolujesz tego co piszesz :) no tak ale na prawdę też masz monopol :D

Gość tera jajajajajaj
nio nio... widze ze znowu polemizujecie:D i powoli zblizmy sie do toru... jak z rana hehehe wiec witam witam wszystkich w to upalne duszne u mnie popołudnie... piwkiem zimnym sie racze hehe i nogi wykładam :P :classic_cool:

monopol, monopol, monopol... Babko powinnaś otworzyć sklep z trunkami :D

xyzed jesteś cholernie monotematyczny wyczerpał ci się zasób stwierdzeń?

jasne ze tak nazwałaś wszystkie osoby,które zgadzają się ze mną ,w ten sposób więc to wyzwisko większego kalibru i teraz nie mydl oczu . AGA dobrze ,że słodką? I Ty mi morały prawisz? :o Szkoda gadać :D

xyzed Nie mogę być pewna niczego! Nawet samej siebie! Chodzi o to, że ja będąc zdradzoną nie docinam nikomu, kto jest lub był w podobnej sytuacji. U Ciebie wygląda to tak, że baba trzasnęła Cię po rogach a Ty potrafisz w tej kwestii \"dosrać\" zdradzonej żonie! Gdzie logika? Poza tym zawsze robisz to wtedy, kiedy chcesz podkreślić swoją wypowiedź! Piszesz wtedy tak, żeby jak najbardziej zabolało! O mnie tu mówią, że bezczelna jestem, ale widzę, że nie dorastam niektórym do pięt.

babka68 wy za to wszystkie mądre megatematyczne jesteście :D Jako gwiazda niejednego topiku żegnam się z wami :D

xyzed AGA dobrze ,że słodką? I Ty mi morały prawisz? Szkoda gadać Widzę, że to Ty masz jednak tę wyłączność na żartowanie! :D

AGA Daj spokój, xyzed używa argumentów na poziomie piaskownicy, przecież wszystkie to zauważamy, oprócz słodkich idiotek :P

Nie wszystkie Xyzed. Tylko te, które przeczytawszy raptem kilka Twoich wpisów skaczą koło Ciebie jak baranki. Nie wysilą się na przeczytanie choć części topiku i \"jadą\" po stałych bywalczyniach nie mając zielonego pojęcia o niczym. Przykłąd, że AGA jest bezczelna. Większej głupoty nie czytałam. AGĘ, którą nieraz obrażano tłumaczyła jeszcze tym wszystkim i rozkładała na czynniki pierwsze dlaczego tak a nie inaczej Ją nazwano bezczelną. I to mnie wkurza. Że ktoś po paru wpisach ocenia innych. I o tym był mój post.

jasne że taaaaak 🖐️ AGA Wiesz juz coś konkretnego, bo nie wiem czy robić sobie kawę :)

dobra , wszystkie \"głupie kobiety\" :D, zabierać się do pracy. Nie każdy ma tak dobrze, ze od 7 do 15 na forum \"jedzie\" :D

babka68 wiesz, że nawet gdybym miała na pieszo do Ciebie przyjść, to będę na tej kawie! :D

ja też tak chcę! mogę nawet na 2 etaty! będę siedziała od od 7 do 22! :D

A teraz pobiegł do domu gotować obiad dla żony :D Odezwia się wieczorem, jak żona pójdzie spać. Biedaczysko pod pantoflem siedzi, a nas tu ściemnia :D A do tego zaraz napisze \" A wy to pod pantoflem nie siedzicie\" albo \" A wy to obiadów nie gotujecie\" :D

Jakoś mi się też to wszystko nie \"klei\". Czytam różne tematy i różne pojawiają sie tam wypowiedzi. Pomijając już fakt agresji (co nazwał \"obroną na atak\") jakoś nie pasuje mi ta \"układanka\". Mając żonę, kochankę, absorbującą pracę (czy nawet dwie), budowę jakiegoś tam domku (o ile pamiętam) itd, ma jeszcze ogrom czasu, siły i chęci na forumowe kłótnie. Poza tym coś mi z tą żoną \"nie podchodzi\". Coś za mocno, wręcz kurczowo, trzyma się tej kobiety. Wiem, zaraz napisze, że jest \"asekurantem\", ale mnie to nie przekonuje! Wcześniej na pytanie dlaczego nie odejdzie od żony, odpowiedział, że spełnia do końca jej zachcianki. Innym razem pisze, że asekuruje się w razie, gdyby młoda kochanka kopnęła go w zadek.Ile tematów, tyle scenariuszy z jego życia. Nie wiem co o tym sądzić. Chyba to, co Ty, babka68 :)

Znów mam przerwę;) Ja bardzo lubię kobiety, ale czasem, jak widzę takie przyklaskujące na totalne głupoty i wbrew pewnym swoim interesom, to i śmieszno i straszno. Xyzed ma bardzo specyficzny stosunek do kobiet, przynajmniej tak jawi sie na topiku, żadna mu nie dorasta, a pannice po paru wpisach zachwycają sie jego błyskotliwością umysłu. Zupełnie jak im podobne kiedyś dojrzałym. Poczytajcie, pomyślcie, zastanówcie się choć trochę. Głowa mnie napitala, klasyka, a jeszcze odsiadka do 17, a miało być krócej. I kurcze, muszę być skoncentrowana. Porażka!

Gdybym ja miała kochanka, to w czasie pracy wolałabym z nim gadać przez neta, niż siedzieć na kafe i rozmawiać z obcymi ludźmi, którzy w dodatku czują do mnie antypatię. Dziwne to, tak samo jak dziwny jest cały on. Ale nie nasze małpy, nie nasz cyrk. Uderza mnie tylko to, że on wszystko tak bardzo bierze do siebie, każde stwierdzenie, nawet powiedziane w żartach. Facet ma ze sobą problem. Kiedyś pisał, że ma około 40 lat, ale jego wypowiedzi jakos temu przeczą.

Specyficzny stosunek do kobiet...........................Ani, Ty jednak potrafisz ubrać rzecz w slowa :)

Babko, on jest niewart aż takiej naszej uwagi:) Czasem czytuję te jego doktorskie bzdury:) a za świnię pierwszoplanową nie będziesz biła? Bo wczoraj chyba na kochankach coś takiego mi powstało. Jak mówiłam boli mnie głowa. Zaczynam ostatnia turę;)

Widzisz, problem polega na tym, że on nie umie przyjąć krytyki. Jak tylko na cokolwiek zwróci mu się uwagę, to zaraz bunt. Ja w innym temacie zwróciłam mu uwagę, że niestosownie się zachowuje (czy raczej pisze) a on odebrał to jako atak na swoją osobę. Trudno. Forum jest po to, żeby każdy mógł zabrać głos i napisać to, co uważa za słuszne. Wystarczy jeden wpis nie po jego myśli i już rodzi sie kłótnia! Zresztą fakt jest faktem, że zaczepnik z niego i tyle. Lubi być w centrum uwagi a forum stwarza taką \"wirtualną\" możliwość. P.S. Gdybym ja miała kochanka (ło rany :O) też wolałabym pisać z nim maile czy sms-y. Toż to większa przyjemność chyba niż potyczki na forum z \"głupimi babami\" :D Ale co tam, babka68, my to wogóle jakieś \"inne\" jesteśmy i inaczej myślimy :D Pewnie znów nie mamy racji!

Ani Pewnie że nie wart. Ale taka już ludzka natura, jak widzisz coś pięknego to się przyglądasz i podziwiasz, ale jak widzisz coś szkaradnego, to też sie przyglądasz, tak z ciekawości. AGA Ja już nie mam siły tu siedzieć. Jest duszno, a ja mam katar. Idę do domu. Odezwij się później na tel.

Ok, odezwę się jak będę wyjeżdżała do Ciebie, czyli około 18. W takim razie...do zobaczenia :)

O ja piermandolę. Wyszłam na dwór wyrzucić śmieci, a tam jeszcze gorzej niż w biurze :O Czekam AGA :) Do zobaczenia.