Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurdell

kobieta z przeszłością

Polecane posty

Gość kurdell

jeśli miała wcześniej 1 czy 2 facetów to przeszłość nie przeszkadzać ale jeśli miała 10 czy 20 to już tak ! Jesli miała wcześniej tylko kawalerów to nie ma problemu ale jeśli miała żonatych to już tak !

A co za roznica ilu partnerow kobieta miala wczescniej i czy byli zonaci ? Chyba nie rozumiem toku Twojego rozumowania ...

a ja uwazam ze to jest duza róznica bo ja np niechcialabym sie zwiazac na stale z jakims dziwkarzem. wolalabym kogos kto ma mniejsze doswiadczenie i z czasem nabieralby go razem ze mna.

wlasnie dlatego zastanawiam sie co teraz zrobic. jakbym go niekochala to tez bym go juz dawno zostawila.

Gość malaka taka
jeśli babka zalicza facetów taśmowo to oznacza, że jest latawicą i nie nadaje się na stałą partnerkę i matkę. A jeśli puszcza się z żonatymi to znaczy, że jest zdemoralizowana i bez sumienia czyli nadaje się tylko na okazjonalny seks w krzakach.

O pannie z dzieckiem.Mój kuzyn związał się z taką,jego rodzina wolałaby kobietę bez zobowiązań?A tu panna z dzieckiem.Ciotki mi szkoda,bo ją lubię.Jestem facetem,ale pann z dzieckiem to raczej nie dla mnie.

Gość bn
panna z dzieckiem? Nie, dziekuje, jestem za mlody, zeby sie wiazac z kobieta z dzieckiem.