Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurczeeee

!!!! Problem z miesiączką ?

Polecane posty

Gość Kurczeeee

Wczoraj dostalam okres...Bardzo obfity, w nocy w ogole nie spalam, okropnie bolal mnie brzuch, wstalam do lazienki i tak mi sie slabo zrobilo, ze myslalam ze zemdleje. Okres mam bardzo nieregularny, no ale slyszalam ze to normalne na poczatku. Takie oslabienie zdazylo mi sie juz trzeci raz...i to zwykle wtedy, gdy okres jest bardzo obfity. Nie wiem czy to, ze trace sporo krwi mnie oslabia hehe chociaz to smieszne....czy sam widok krwi..Ni8e wiem sama...Czy komus sie tak zdaza...Aha takie oslabienie to przewaznie w nocy lub rano gdy wstane do lazienki :)

Gość mativvv
moja córka miała takie problemy w czasie okresu miała wtedy 14 lat i rok tak sie meczyła potem poszłyśmy do ginekologa badanie usg i wyszło CYSTA JAJNIKA potrzebna wtedy kuracja antykoncepcyjna w tej chwili ma 18 lat cały czas zażywa te tabletki i nie ma ani omdleń ani buli ani cysty

Gość Ewuś1325
Ja mam teraz 17 lat ale jak byłam w twoim wieku też miałam takie problemy miesiączki były bardzo bolesne,bardzo obfite i bardzo nieregularne.Po około 2 latach wszystko powinno się unormować jeżeli jednak będzie bardzo źle myślę że powinnaś iść do ginekologa

Zdecydowanie posłuchaj: jeśli jesteś bliska omdlenia to koniecznie do lekarza. Bóle mogą być mocne i to może być przyczyną stanu słabości, ale zawsze warto to sprawdzić. Koniecznie ginekolog, który wykluczy choroby i pomoże zastosować jakieś środki łagodzące. Pozdrawiam :-)

Gość nieregularna26
moja koleżanka też miała bardzo bolesne okresy, gineko przepisała jej DICLORATIO i jak ręką odjął, ale najlepszy jest doodbytowy, nie niszczy tak wątróbki;)