Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilaaaaaa

przyjecie zareczynowe!!!

Polecane posty

Gość lilaaaaaa

Dziewczyny mam taki problem!!! Niedlugo palnuje zrobic przyjęcie zareczynowe z moim chlopakiem i mam takie pytanie czy powinnam zaprosic tylko rodzicow mojego chlopaka czy jego siostre tez??? Nparawde nie wiem jak to rozegrac.Niby sie mowi ze tylko rodzice i narzeczeni ale moze czasy sie zmienily.Co powinnam zrobic????

Czasy się nie zmieniły. U mnie było spotkanie nasze z rodzicami. Żadnego rodzeństwa. Ale przecież to wasz dzień więc róbcie jak chcecie

Gość kodiia 2507
witam! na naszych zaręczynach był moj narzeczony, jego rodzice i jego siorstra również... z mojej strony rodzice i także siostra, stwierdzilismy ze jest to dla nas ważny dzień a siostry są dla nas bardzo bliskimi osobami i chcielismy by podzielały z nami nasze szczescie :-) ale to oczywiscie kwestia gustu... wiec decyzja należy do ciebie pozdrawiam Zycze udanej impery ;-)

Gość u mnie
u mnie był brat z dziewczyną. uważam, że rodzeństwa nie można pomijać, a jak lubicie ich partnerów, to tym bardziej:)

Gość u mnie byli sami rodzice
ale jak chcesz zaprosić rodzeństwo to dlaczego nie:)

Gość MonikaKrzywa
U mnie byli rodzice i rodzeństwo!!Pamiętam jak dziś jak stresowałam się czy wszystko są uda!!Chcieliśmy nieco odpocząć od lokali w stolicy dlatego też przyjęcie odbyło w Domu Kresowym w okolicach Piaseczna.Bardzo fajna klimatyczna restauracja ze smacznym jedzonkiem;)

Gość gość
wypad z reklamą debi-lu.