Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rycheza lotaryńska

Chce się komuś pogadać?

Polecane posty

Gość jenga
pogadać zawsze można

Ja mogę... tak naprawde to mi się chce iśc na spacer,ale nie mam z kim:(

No właśnie się nad tym zastanawiam..ale tak sama będę łazić?

Gość jenga
może spotkasz jakiegoś ciekawego samotnika:)

no jasne! Wez jakas torebke albo kurtke z kieszeniami, zebys mogla znalezc zajecie dla rak i do dziela!

Ale ja nie chce wcale samotnika spotykać...kogo maiłam spotkać, to już spotkałam;)I właśnie z nim bym chciała iść, ale nie moge, bo on jest w pracy i wróci o 22 dopiero a to juz troszkę na spacer za późno...

Rycheza, fajna stopka:) Właśnie mi też sie nie chce samej...żebym psa miała chociaz...a mam kota...I to wyobraźcie sobie, ze wczoraj odkryliśmy, że to chłopczyk, a myśleliśmy, że dziewczynka:P I teraz moja przyjaciółka się śmieje, że przez to kot wyrośnie na transseksualiste:P

Na basen?? Tylko nie wiem,czy damy radę na ten sam:P A może Ty chodź na spacer?

to kup ładną obróżkę, długą smycz i kota weź na spacer- przecież nikt Ci nie zabroni, kto też zwierzę i może się czasem przewietrzyć;) a z tym basenem to raczej nie uda nam się zgrać co do miejsca, heh

Ale gdzie ja teraz kupie obróżkę? Hihi... Ale marud mi się włączył:(

nooooo jak to gdzie- na allegro:P albo skombinuj jakąś hand-made, na drutach lub szydełku wydziergaj, będziesz mieć zupełnie wyjątkowego ekstrawaganckiego kota i gites:D

Noo..i do tej ekstrawagancji by jeszcze doszło to,że ja do niej cały czas mówię w rodzaju żeńskim, bo mi się ciężko przestawić... Byśmy ciekawie wyglądały...wyglądali znaczy:P Wczaraj było tak: Moj facet: I co teraz? Ja: trzeba ją będzie wykastrować:( On:jak to? Ja: normalnie, usunie się jej jądra. On:co?!, to ona jąder nie będzie miała?!

hehehe:D:D:D tak z boku się przysłuchując to można było dojśc do wniosku że macie kota obojnaka lub totalnie nie znacie się na anatomii ssaków:P ale popieram Twą koleżankę- uważajcie bo wam się kot w transwestytę zmieni!!

Wiecie co? Chyba idę na ten spacer sama jednak... Ja sie jak słowo daje nie nadaję na kure domową...jakbym tak dłużej miała siedzieć w domu i tylko pranie, sprzątanie, gotowanie to bym wścieku chyba dostała...

Ej no!!! Zaraz tam się nie znacie... U kotów to naprawde cięzko odróżnic, zwłaszcza u młodych...chciałam zauważyc, że byłam z nią...z nim...u weterynarza kilka razy i nic mi nie powiedział, że to nie zadna ona:(

ciekawe co to za wetek, jakiś niedouczony, lepiej uważaj na niego;) to miłego spacerku, poddychaj świeżym powietrzem, dobrze robi na samopoczucie!:)