Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikaaaaaaaa

jak szybko działa Brevoxyl?

Polecane posty

Gość Mikaaaaaaaa

Dziewczynki proszę pomóżcie mi. Od zawsze mam problemy z cerą ale w ciągu ostatniego miesiaca strasznie się pogorszyła (wiadomo, sesja, stres itp.) W ciagu kilku lat próbowałam już wielu rzeczy i nic nie pomogło na dłużej. Za 10 dni jade pierwszy raz z moim chłopakiem do niego do domu i poznam jego rodziców. Chciałabym chociaż troche polepszyć stan mjej cery. Brevoxylu jeszcze nie używałam a czytałam ze daje dobre efekty, tylko nie wiem po jakim czasie i czy nie bede miała po nim jeszcze gorszego wysypu pryszczy. Oczywiście zawsze zostaje jeszcze makijaż, ale on i tak nie ukryje wszystkiego, a poza tym nie chcę wygladać jak malowana lala. Muszę zrobić dobre wrazenie na rodzicach mojego chłopaka. pomóżcie... :|

ja stosuje brevoxyl...i daje naprawde dobre rezultaty:)jestem zadowolona,bervoxyl wysusza :)

jak go dwa razy nalozylam na twarz to myslala,m ze zwariuje na nastepny dzien tak swedzialo... prawda jest ze na pryszcze dziala.. ale wiecej go nie zastosuje

Gość Mikaaaaaaaa
Ehh Monika19 trochę mnie załamałaś :( a co innego mogłybyście mi polecić? Potrzebuję czegoś co szybko pomoże, nie musi to być długotrwały efekt byle szybki. Takim porzadnym leczeniem zajmę się jak na uczelni bedzie trochę mniejszy cyrk.

Gość arni...ka
ja też jestem zainteresowana. Moze wypowie sie ktos kto stosowal..?

Gość Mikaaaaaaaa
Dziewczyny ten brevoxyl naprawdę działa :) Postanowiłam spróbować chociaz bałam się czy nie będzie jeszcze gorzej. Uzywam go dopiero drugi dzień a już widzę znaczne polepszenie cery. Skóra jest troszke ściągnięta ale smaruję ją dużą ilością kremiku babydream. Jedyne co mnie martwi to to, że pieką mnie oczy :( omijam z daleka okolice oczu przy nakładaniu brevoxylu więc nie wiem czy to moze być od tego... :|

Gość gość
a3rJEZMYNApJvYrk86gP0gHy