Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęśliwa20

jestem szczesliwa!!!!

Polecane posty

Gość szczęśliwa20

musze sie tym z kims podzielic.. poprostu musze... jest tu ktos jeszcze jak ja usmiechniety od ucha do ucha :)

Gość Danu
jasne opisz to szczescie. dlaczego ...np

Gość szczęśliwa20
a dlatego ze po pierwsze pol sesji za mna i srednia 5.. a po drugie i chyba wazniejsze to sie zakochalam chyba z wzajemnosica :) ❤️

Gość xenofobia
Gratuluje 🖐️....przynajmniej ty jestes szczesliwa....zazdroszcze

Gość Aryjka123
🖐️ Nareszcie jakiś pozytywny temat,gratulacje

Gość szczęśliwa20
kurcze nawet ni eprzypuszczalam ze tak sie sytuacja rozwinie... Przyszlam na pierwsze zajecia i zobaczylam go.. pomyslalam fajny facet ale pewnie nawet nie zwroci na mnie uwagi... a tu masz ci los... rozmawia wlasciwie tylko ze mna (jesli codzi o damska czesc).. wykorzystuje kazda okazje zeby powiedziec cos z podtekstem :) Znacie jakis fajny sms-ik ktory moge mu wyslac tylko tak nie zobowiazujaco.. szukalam juz w gotowych ale nie znalazlam.. moze jakis cytat albo sentencja???

Gość moze na przyklad
ruchasz sie???

Gość szczęśliwa20
powanie pytalam a tu odrazu.. niektorzy to tylko miedzy facetem a kobieta seks widza ..

Gość nawijka..
Fajnie, ze tak sie teraz czujesz, ale powiem ci ze ten stan nie bedzie trwal wiecznie.Tez tak mam czasmi, gdy wszystko mi sie uklada czuje ze gory moglabym przenosic, a czasami gdy cos mi sie nie udaje, humor mam zly i od razy wszystko widze w czarnych barwach.Tak jest w zyciu - do szczescia potrzebne nam sa male, wielkie nieszczescia.

Gość ry
Ja tez jestem b. szczesliwa :) wszystko mi sie w zyciu uklada, nie narzekam na nic :) milo tak po latach ciaglego zycia pod gorke w koncu znalezc swoje szczescie;)

Gość szczęśliwa20
prezciez nie mozna ignoriwac chwil szczescia.... ! Trzeba sie cieszyc tym co sie ma :)

Gość taka_tam_jedna
nie wysylaj gotowcow, wysil sie troche :)

Gość szczęśliwa20
nie moge nic wymyslic .. nagle cos co wymysle za chwile staje sie bez sensu.. i Bogu dziekuje ze sie powstrzymalam i tego nie napisalam ..:/

To ja się cieszę z autorką topicu, choć po ostatnich dwóch egzaminach średnia spadła, a po trzech latach związku życie nie bywa takie różowe :) A tak poza tym ten początkowy san zakochania w końcu kiedyś przminie ale tym bardziej powinnaś z tych chwil czerpać radość :) Pozdrawiam ;)

Gość szczęśliwa20
doris jesli 86 to twoj roczek ur to on ma tyle co ty.. dzieki za dore slowo :)

Mmmm..... Ale Ci zazdroszczę :) Oczywiście nie faceta ale tego uczucie że coś \"wisi\" w powietrzu :) Takie początki chyba szczegołnie się wspomina :) Mnie tak dziś natchnęło na wspomnienia, bo My mamy niedługo już 3 rocznice...

Gość szczęśliwa20
Tak slodko podpytuje ciagle czy mam kogos.. w koncu zaproponowalam zebysmy sie razem pouczyli ... tego usmiechu nie zapomne... on jest taki slodziuki i odpowiedzialny i troskliwy... ❤️

Ale fajnie :) To będę za was trzymać kciuki :) A na pierwszym roku jesteście? Bo ja niestety pierwszy rok na studiach wspominam źle...

Gość szczęśliwa20
na perwszym.. jestem rok mlodsza od niego bo on jest po technikum... a wiecie co mnie najbardziej rozczulilo... kiedy czekalismy na zajecia.. polzyl swoja kurtka na mojej i powiedzal : "Niech sie poprzytulaja"... Ja zawsze o kims takim marzylam... ❤️

To faktycznie fajnie :) Mam nadzieje że wam sie ułoży bo potem dziwnie mijać się codziennie na korytarzu... Choć u mnie na roku są takie dwie pary które pozanły sie tu i jakoś przetrzymały ostatnie 1,5 roku :) A jednak szkoła na coś się przydaje ;)

Gość szczęśliwa20
cudowny jest... no poprostu juz sie nie moge doczekac kiedy sie zobaczymy..❤️... a powiem ci ze wcale nie jest tak ze gdyby nie wyszlo to tzreba sie mijac .. sama teraz mam bardzo dobrego kolege a wlasciwe mozna powiedziec przyjaciela.. ktory bardzo mi sie podobal ale nie wyszlo .. najpierw myslalam ze beda takie dziwne relacje miedzy nami.. a jednak nie.. Mam tylko nadzieke ze to sie skonczy inaczej..

Gość szczęśliwa20
ciesze sie i to bardzo... takie niewinne to uczucie.. takie cieplutkie :) dziekuje Doris :)

Gość szczęśliwa20
sluchajcie... tak sie zastanawiam.. zblizaja sie walentynki.. ja w sumie niczego nie jestem pewna... ale tak sobie mysle... jesli on tego 14 sie nie odezwie pierwszy to ja napisac do niego??? wymyslilam cos takiego (ocencie) Dluzej tak nie moge... to wszystko nie ma snsu.... wiem ze nigdy nie spelnia sie moje marzenia wiec koncze to moje bezsensowne istnienie... Mam nadzieje ze mnie zrozumiesz.... Zawsze bede o Tobie myslec... Zeganaj ... Twoj ROZUM ;) Ps : ja nigdy Cie nie zistawie ❤️ Co o tym myslicie??? Jeszcze mam czas a przed chwial mi to do glowy przyszlo.. juz mi sie wydaje ze jest bez sensu :(

Gość niah niah
bez sensu kompletnie. Moze raczej: a moze male figo fago w wc po egzaminie? albo jesli chcesz byc oryginalna: a moze zamiast zaliczac ekonomie, zaliczysz mnie? Mon cheri...:*

Gość szczęśliwa20
nie rozumiecie :( Ja nie chce seksu.. ja sie zakochalam mysle ze tak naprawde.. ze to moze trwac dlugo... nikt nie rozumie ....

Gość wiem o co ci chodzilo
ale facet sie nie polapie. Poza tym z dluzszymi SMSami badz ostrozna, Niw splosz go. Dobrze jest, daj mu sie wykazac,faceci to lubia. Po prostu go nie zniechecaj tylko . Dobrze sie zaczyna, wiec aby tak dalej ale wiekszosc inicjatywy zostaw jenu,ty badz tylko mila sliczna i zachwycaj sie jego madroscia.