Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 15letniarozpustnica

calowac sie na pierwszej randce 15 latkowie

Polecane posty

Gość 15letniarozpustnica

mam 15 lat i w ostatnie wakacje alowalam sie pierwszy raz z chlopakiem z jezyczkiem. Niedawno zostalam zaproszona na randke, mam pytanie co na temat calowania sie na pierwszej randce przez osoby w moim wiekt sadza starsi? Bo napewno do tego dojdzie.

Gość takkkkkk

Gość 15letniarozpustnica
to tak czy nie?

Gość 15letniarozpustnica
za wczesnie bo jestem za mloda czy bo j to pierwsza randka?

1. Jesteś za młoda 2. Za wcześnie na takie pocałunki na pierwszej/drugiej randce 3. Takie pocałunki (z języczkiem) zarezerwowane są (uważam) dla narzeczonych i małżonków

Gość ale mi tu moherem zaleciało
:D:D

Gość naparwde
anonimek ty naparwde tak myslisz?

Gość a nie boisz się że wpadniesz

Gość wielka niewiadoma
Anonimek: ja mam nadzieję, że to prowokacja z Twojej strony. Autorko: na pierwszej - może niekoniecznie, ale świat się nie zawali :) Jeśli jesteś zauroczona, jest fajnie - to czemu nie? Mnie się darzało jak byłam w Twoim wieku (na stare lata chba rzadziej ;)) i swiat się nie awalił - a było warto. Oczywiście pod warunkiem, że TYLKO o pocałunku mówimy. Jeśi czujesz, że tego właśnie chcesz - całować :) no, może nie wychodzić z inicjatywą - tu już raczej do niego naley ten krok. Tak sądzę.

Ja tylko raz zrobiłem prowokację, gdy stworzyłem w krótkim czasie 2 wątki: 1. że jestem wspaniały i super-cacy 2. że jestem żałosny i do niczego by sprawdzić, w który będzie cieszył się większym zainteresowaniem. W tej sprawie tutaj nie sprowokowałem.

Gość 15 lat to juz dorosla
w dzisiekszych czasach. 12stolatki traca cnote a Wy Jej mowicie ze jest za mloda na calowanie:)

Gość w goreczke
:)

Gość 15letniarozpustnica
Anonimek ile ty masz lat? Tylko dla narzeczonych i małżonków? A mi się to osobiście bardziej kojarzy z napaloną młodzieżą. Bo wybacz, ale jakoś nie często widuje małżonków wpychających sobie języki do gardeł . Zakochana.. Zauroczenie.. To chyba mało powiedziane, to morze trochę głupie, ale on jest moja miłością z podstawówki i tak szczęśliwie się złożyło ze nasze drogi się zeszły. Co do 12 letnich "nastolatków”, którzy stracili dziewictwo.. Cóż nie będę się wypowiadać na ten temat, bo ja w tym wieku byłam raczej grzecznym dzieckiem. I jak na razie to do se xu trochę mi brakuje;). Dziękuję za odpowiedzi :).

Gość do autorki ----
mozesz całowac sie na pierwszej randce ale chyba do łózka nie pójdziesz?!a jesli tak to pomysl o prezerwatywie bo faceci w Twoim wieku o tym nie myslą i śa głupkowaci i myslą ze po pierwszym razie nie idzie zachodzi sie w ciąże. na pierwszą randke poszłam w wieku 19 lat i jakos się nie całowałam sie z jezyczkiem teraz mam 23 lata i od roku jestem męzatką:-)zeby mi nikt nie wypominał czegos na wszeli wypadek

Gość 15letniarozpustinca
Hej, ja mam 15 lat!! Nie mam zamiaru isć z nikim do łóżka ;O... może nie w tym wieku.... ;/ Jestem rozsądna a przez całowanie sie raczej nie zapłodnie ;)

Gość zależy w co całowaliśmy

Gość możecie zjechać moje wymiary
droga 15latko powiem ci z perspektywy 18latki to naprawde za wcześnie, takie całowanie sie, to nie na pierwzej, nie na drugiej i nie dziesiątej, ale w takim poważniejszym związku Naprawde nie traktuj tego tak lekko wiele młodych dziewczyn nie rpzywiązuje wiekszej uwagi do pocałunku potem tego się załuje naprawde warto całowac tylko tych, ktorych kochamy.... a teraz to nie wiem, czy mozesz wiedzieć coś o miłości... wybacz, pewnie myslsiz, że jesteś dorosła, ale zrozumiesz to za jakieś 5 lat :-)

Gość dziecko pomyśl trochę
nie jestem jakąś babcią moherową (20lat:) ) ale... dziecko - a co sobie pomyśli o tobie jak na pierwszej randce będziesz mu pchała język do ust? proste - że na drugiej w rozporek:o trochę szacunku do siebie!! ledwo cycki urosły już je na wierzchu noszą, ledwo się całować nauczyło, już się liże po kątach..:o wstyd mi za dzisiejsze gimnazjalistki - uwłaczacie nam jako kobietom takimi zachowaniami... a potem opinie że wszystkie kobiety to szmaty, bo teraz już gimnazjalistki się szmacą

Gość od całowania do seksu krótka
droga zwłaszcza gdy facetowi stanie ta mniejsza głowa...

Gość no to moze teraz ja
sie wypowiem, najezdzacie na nia.. tylko zastanowcie sie za co... za to ze zapytala sie czy wypada calowac sie na randce?? no ludzie... ona sie zapytala a to wy robicie z siebie cwokow, wyzywajac albo dajac jej do zrozumienia ze sie szmaci.. co do tej wypowiedzi ze pocalunki z jezyczkiem sa zarezerwowane dla narzeczonych:| ludzie.... to jest pocalunek... POCALUNEK... ja rozumiem jak by zapytala o sex..

Gość od całowania do seksu krótka
moze się całować ale niech uważa bo chłopacy w tym wieku są głupkowaci.

Gość no to moze teraz ja
no tak z tym sie zgodze.. niech nie dopusci do czegos wiecej.. i tyle.. całuj sie dziewczyno:) całowanie jest zdrowe ;) jest to nawet potwierdzone:P

dbaj o siebie maleńka... Masz jeszcze czas na całowanie i inne przyjemności.

15letniarozpustnica ---> Mam "trochę" więcej lat od Ciebie. Całowanie z języczkiem również kojarzy mi się z napaloną młodzieżą. Uważam jednak, że taki pocałunek to już coś, co można uznać za element gry wstępnej. Ps. Dlaczego wybrałaś sobie taki nick?

ORACLE ---> Skąd ten nick? Masz pracę związaną z bazami Oracle?