Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciagle pytajaca

kompromitujace fakty z waszego zycia a partner?

Polecane posty

Gość ciagle pytajaca

czy wasz partner zna rozne kompromitujace fakty z waszego zycia badz dziecinstwa?? Jak sie o nich dowiedzial/la? Same mu/jej powiedzieliscie, czy moze rodzenstwo, rodzice albo znajomi? Jak oni zareagowali i co to bylo? ;) jesli chciecie/mozecie powiedziec ;)

Gość cascs
niektóre zna np taki fakt o którym nie wie nikt inny, niektóre zachowuję dla siebie na szczęście dla naszego partnerstwa, nie są to sprawy dotyczące życia uczuciowego czy seksualnego jak zareagował? zrozumiał, zaakceptował, pocieszył

Gość mam 23 lata i jestem nieśmiały
całe moje życie to jedna wielka kompromitacja. Nie mam dziewczynuy i raczej nie będę miał, bo żadna nie zaakceptowała by kogoś o tak beznadziejnym życiu :(

Gość ciagle pytajaca
skoro pocieszl, zrozumial to swiadczy o czyms powaznym. Fajnie, ze tak sie zachowal. Ale co jesli mowimy o takich glupotach z dziecinstwa, ktore wydaja sie byc kompromitujace? Czy o takich rzeczach tez wiedza? Jak do nich podchodza?

Gość cascs
jesli to juz nie ma znaczenia, nie widze powodu zeby sie osmieszac w oczach partnera chyba ze to historyjka zabawna, warta opowiedzenia chyba opowiadalam czasem cos takiego, nie pamietam, w kazdym razie nieraz smielismy sie razem

Gość do gooory hop

Gość a w ilu grałeś
amancie?