Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewtwterehyyhy

prezent urodzinowy dla 30latki

Polecane posty

Gość ewtwterehyyhy

podpowiedzcie cos

Gość ewtwterehyyhy
ups imieninowy

Gość to zależy co ona lubi
czym sie interesuje, jest wiele mozliwości, ale ja na przykład nie lubie prezentów a jeśli już to takie drobne ale takie od serca. Zależy też kim ona jest dla ciebie, czy siostrą dziewczyną a może ciocią?

Gość ewtwterehyyhy
Pachy jee się strasznie pocą, może kupić jakiś antyperspirant?

Gość to zależy co ona lubi
buhahaha

Gość ewtwterehyyhy
to moja kolezanka ktora ostatanio mi duzo pomogła w zyciui chciałabym cos wyjatkowego:)

W odpowiedzi na jakże frapujący problem spieszę z natychmiastową pomocą. Sir Lionel Murdock z hrabstawa Doncaster zwrócił się swego czasu do mnie z podobnym problemem, jego urocza Miss McDonnel obchodząca właśnie trzydziestą wiosnę swych urodzin dzięki mojej doradczej interwencji została obdarowana zestawem bil do snookera wraz z trójkątem oraz przyrząd przedłużający. Sir Murdoch nie posuada się z zachwytu gdyz jego kij jest teraz w permanetnym użyciu.

zależy ile masz kasy może weekend w fajnym miejscu jej fundnij, jak nie dwa noclegi gdzieś to może jakąś wizytę w aquaparku... tak piszę bo nie dawno skończyłam 30 i miałam (i mam) ogromną chęć na jakieś zmiany i dopieszczenie siebie no to może ona też a może odtwarzacz MP3 jeśli nie ma, z jej ulubioną muzyką?

Gen z urodzenia (a tak lubię skracać), to bardzo inspirujące.... Rozmarzyłam się, zwłaszcza na temat stołu i właściciela kija, bo bile to już duże, chociaż co duże, czasem dobre....