Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fantassy

Fantazje w czasie masturbacji.

Polecane posty

Gość fantassy

Co jest przedmiotem waszych fantazji ,kiedy sie masturbujecie. Bo wiadomo ,ze wszystko najpierw dzieje sie w glowie.Co powoduje ,ze szybko szczytujecie?

Gość fantassy
Powiedz mu ,ze cos z toba sie OSTATNIO tak dzieje ,ze nie masz orgazmu.Probujcie cos zrobic nowego.Sprobuj sobie wyobrazic sobie duzego kutasa ,ktorego obejmujesz ,calujesz a potem jak on ci go wpycha i ostro penetruje twoja wyglodniala c*pke .Przy tych fantazjach probuj prysznicem ,albo smyraj sobie po lechtaczce paluszkiem.

Gość acdca
na mnie by nie zadziałało, muszę sobie wyobrażać o wiele, wiele, wiele więcej a co - tego nie powiem nawet anonimowo

Gość acdca
gdyz zainteresowałoby się tym Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami i cały Służewiec

Gość acdca
haha, podszywaczu, niezłe!

Gość hironka
Nie krepuj sie .Przeciez to anonimowe.Poznamy bardziej swoje rozpustne duszo.Smiało.

Gość acdca
mowy nie ma, ludzie często nie rozumieją że FANTAJE a choćby i ukryte ale prawdziwe PRAGNIENIA to dwie zupełnie różne sprawy, i wyciągają fałszywe wnioski i potem dochodzi do nieporozumień

Gość acdca
(* FANTAZJE miało być)

Gość gorąca vaginka
ja wyobrażam sobie, że sikam na moich dwóch sąsiadów z drugiego piętra, a oni na zmianę próbują złapać ten strumyczek w usta, taki rodzaj gry, coś jak w zbijanego czy w klasy itp. mam wtedy super orgazmy

Gość hironka
Wiadomo ,ze kobiety fantazjuja czesto ,ze sa gwalcone .Wiadomo rpwniez to ,ze w realu tego by nie chcialy..

Gość acdca
i teraz wytłumacz to gwałcicielowi albo wytłumacz to swojemu partnerowi a jak się naczyta takich tekstów, zupełnie może zgłupieć e, niektóre myśli lepiej zachować dla siebie

Gość gorąca vaginka
chciałambym zostać zgwałcona nad pisuarem ❤️

Gość hironka
Napisz jak to sobie ukladasz w fantazjach.

Gość ziomusgfh
A ja wyobrażam sobie ze wale sąsiadke ma takie obwisłe cyce i ten gorący wiek 89lat łał

Gość kobieta30
a ja wyobrażam sobie, że pieszczę się z drugą kobietą...W życiu mam mężczyznę ale w fanzjach jestem zawsze tylko z drugą kobietą... I rozumiem, że można krępować się wypowiadać na temat fantazji...Ja np. też nie podałam czarnego nicka...

Gość Ale my i tak wiemy
ze to jestes TY - pozdro ! hle hle hle :P :classic_cool:

Gość a co to jest
masturbacja?

Gość xyz xyz.xyz xyz
to taka MASowa TURBulętna AkCJA.

Gość rekiola
Jestem matką gimnazjalistki, mam męża z dużymi potrzebami i nie narzekam, ale zdarza się, że masturbuję się fantazjując o koleżance mojej córki. Sama nie wiem co o tym myśleć?

Gość fantassy
Ale napisz jakie masz fantazje zwiazane z kolezanka twojrj corki.

Gość gość
To nie bylam ja:o Ja rzygam na sama mysl o sexie z kobietą i ogladaniem jej frendzli w kroczu, bleeeeee:o

Gość callinka
A ja mam taka fantazje ,ze facet zachodzi mnie od tylu ,mocno przegina mnie przez przez oparcie lozka ,zadziera sukirnke ,zdejmuje majtki ,lapie mocno za pupe i wklada swojego twardego penisa i ostro posuwa przy tym trzrmajac palce na mojej malej dziurce

Gość bożenka z m
wyobrazam sobie ze uczestnicze w orgii

Gość taka żona
A ja wyobrażam sobie,że jestem brutalnie gwałcona przez kilku mężczyzn

ja myślę o tym jak mój chłopak klęka nade mną i spuszcza mi sie do buzi, czasem nawet tak sie wczuwam ze otwieram usta

Gość mania z pgr
a co w realu nie chce spuszczac siedo buzi?

jasne ze sie spuszcza, bardzo mnie to podnieca, dlatego o tym fantazjuje

Gość mężetka
Ja uwielbiam być zlana spermą

Gość kobieta w hotelowym pokoju
Lubię wyobrażac sobie sex z nieznajomym w hotelowym pokoju. Czasami z dwoma naraz. Ja w sexownej sukience, on w rozpiętej koszuli i spodniach od garnituru.Jesteśmy po wspólnie spędzonej imprezie. On jest super przystojny i gapi się we mni e zakochanymi oczami. Czuję się mała w jego silnych, ale delikatnych dłoniach. Najpierw pożądliwie rozsuwa mi sukienkę na dekolcie i pieści moje piersi. Umie się nimi zając. Kładzie mnie na wielkim łóżku, muska delikatnie moje stopy w ponczochach, potem łydki, dotyka coraz intensywniej i coraz wyzej,az dochodzi do majtek , które szybko ściąga w podnieceniu,...potem zajmuje się moją małą i juz zaczyna byc dobrze,...cały czas jestem w sukience, która gdzieniegdzie jest zsunięta z piersi i podniesiona nad pupę.potem facet mnie posuwa aż swiat wiruje dookała , w róznych pozycjach.no i zazwyczaj ciagu dalszego nie musze juz sobie wyobrazac.orgazm tornado wstrząsa moim ciałem:)i jest dobrze

Gość 2 randka
seks z 2 facetami:P