Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaska_ma_aska

Jak i w których miejsach golicie cipkę?

Polecane posty

Gość jaska_ma_aska

dziewczyny jak golicie cipke? Wzgorek lonowy...a wargi zromowe? Do tej pory golilam tylko wzgorek..i zostawialam paseczek..ale warg sromowych nie ruszalam nawet, tylko przycinalam.. Nie wiem czym ogolic..i boje sie tego odrastania..ze bedzie drapalo. Jakie znacie najlepsze sposoby? jakis krem do depilacji..? jest taki do miejsc intymnych czy zwyklym mozna?

Gość jaska_ma_aska
mam też pytanie czy mogę golić odbyt takimi elektrycznymi nożycami do strzyżenia owiec? mam takie w spadku po wuju, który był juhasem :)

Gość jaska_ma_aska
uwaga - powyższa wypowiedź to podszyw! ps. gmeram sobie w pępku długopisem otrzymanym od Jerzego Urbana w nagrodę za namiętny sex

Gość Hehehe1245
Ja gole całosc...calutka cipka jest gładziutka i miltka w dotyku taka własnie lubi moj chlopak z reszta odkad pamietam zawsze tak goliłam bo nienawidze miec nawet dwudniowego "zarostu" bleee....nie rozumiem dzieczyn które sie nie gola to jest poprosu ochydne. Wczoraj chłopak dopieszczał mnie i reka i jezyczkiem...wyobrazasz sobie ze zaczał by piescic jezykiem a tu jakies włosy fuuujjjj....

Gość a co w tym ohydnego
? przeciez to normalne... ja lekko depiluje tylko z bokow i skracam i tyle:) zreszta moja chlopak nie lubi calkiem wydepilowanej bo wyglada jak u dziecka a i uzywam depilatora-boli niestety ale po maszynce swedzi jak odrasta:P

Gość Golizna
Ja raz na miesiąc gole całą cipkę maszynka do golenia. Nic mnie nie kłóje i nie swędzi. Na 2-3 dzień może byc lekko szorstka do lizania, ale na następny dzień zarost już jest miękki :0 POLECAM :P

Gość Hehehe1245
Ja gole codziennie i jak ja byłabym chłopakiem nie wyobrazam sobie piescic dziewczyne ustami po cipce i czuc jaki kolwiek zarost, postawcie sie w ich sutuacji....

Gość jaska_ma_aska
ja na wargach podcinam... i wtedy mam malutko ale i tak chce to zgolic ale czym? Maszynka i zwykla pianka? czy kreme do depilacji? jak posmaruje sie kremem w takim miejscu to nie zrobi sie jakies zapalenia czy coś?

Gość naturalna zona
Moj maz uwielbia lizac pipke zarosnieta. Kocham meza i maz bardzo kocha mnie od wielu lat.

Gość gość
swoje mijesca intymne najlepiej depilowac woskiem. jak będą wam wyrywac wlosy ta metoda to na pewno bedzie bolało. Ja po pierwszym razie gdy mialam taka depilacje to kupilam znieczulenie miejscowe na skore przez lidokaine. Swoj krem ze znieczuleniem kupilam na www.naporost.pl z dostawa do paczkomatu pod moim blokiem

Gość gość
Ja nie gole pipki tylko czesto ja myje. Maz uwielbia widok owlosionej pipeczki

Gość gość
Ja zwykla elektryczna maszynka golenia wlosow

Gość gośćp
Najlepiej to w ogóle niech nie golą, na wargach tylko trochę niech przycinają i jest supcio :)

Gość gość
W ogóle się nie golę. Raz w tygodniu skracam włoski, żeby dobrze wyglądały i tyle.

Gość gość
p8GHzAQmcEQPTF5zAquq1pjf

Gość gos

MI W GOLENIU POMAGA PARTNER CZUJE SIE JAK DAMA SIADAM PRZED NIM Z ROZKROCZONYMI NOGAMI W POZYCJI POL LEZOCEJ ON BARDZO STARANNIE USOWA WLOSKI JEDNORAZOWKA  BARDZO LUBIE KIEDY SPRAWDZA SWOJIMI PALUSZKAMI DOKLADNOSC GOLENIE WTEDY JESTEM BARDZO PODNIECONA ZE AZ SOCZKI WYPLYWAJO ZWNETRZA MOJEJ  CIPKI